Леденика, пещерата под която е скрит извънземен кораб ?

Леденика е пещера под, която извънземните са скрили космически кораб

Леденика  е пещера, която е в Стара Планина. Тя е дълга около 300 м, има много галерии и красиви карстови образования.  Според гадателката Нанка Гелева под пещерата е заровен космически кораб преди 7 века. Районът във Врачанския Балкан, не случайно бил избран от извънземни пришълци за скривалище на кораба.

Леденика е пещера под, която извънземните са скрили космически кораб

Леденика е пещера, под която се твърди, че извънземните са скрили космически кораб

Скалите там са много здрави и са пазили тайната на пришълците стотици години. Но за беда иманярските набези зачестили и извънземните се уплашили, че ще открият космическия кораб.

Летателният апарат е снабден с изключителна сигнална система, която веднага изпратила сигнали в Космоса, че има опасност иманярите да открият скритата уникална машина.

Извънземните направили пукнатина в пещерата и се опитали да си вземат кораба. За съжаление те не успели да си приберат летателния апарат , но гадателката твърди, че ще се върнат за него.

Според ясновидката извънземните са невидими. Телата им са изградени от вещество, което е незабележимо, за човешките очи.

И наистина пещерата Леденика по това време е затворена за посетители. Причината Леденика да не прима туристи  за неопределено време е

появилата се пукнатина. Пещерняците от Минно-геоложкия университет, които са изследвали пукнатината не са успели да установят точната й дълбочина и изказали опасения, че може да се получи срутване, което да застраши живота на посетителите. Специалистите ще препоръчат необходимите укрепителни дейности.

Пещерата Леденика е природен феномен . Някога е била изпълнена с вода, но с времето тя изчезнала и останало езеро наречено Езерото на желанията.

Дали под Леденика е скрит извънземен кораб е доста спорен въпрос. Зависи от това колко вярвате на гадатели и ясновидци. Преди време Нанка Гелева е съветвала Соломон Паси, бившият военен министър. Ясновидката му предрекла брак с близначка. Паси не повярвал, но след време, когато сключи брак с Гергана Грънчарова стана ясно, че тя има близначка Михаела.

Леденика, пещерата под която е скрит извънземен кораб ?
4.2 (83.33%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *