Мюсюлманският феномен Исмаил Ходжа: Фолкпевиците си правят една на друга магии за смърт

Това е най-коментираната статия за Исмаил ходжа в интернет! Интервю с 88-годишния Исмаил Ходжа, който цял живот се занимава с ясновидство, лечение и разваляне на магии.

Спец по откриване на изчезнали хора и предмети.

Всеки ден в офиса си в родното си село Краище, край Якоруда той пътува в минало, настояще и бъдеще с помощта на духове и стари ислямски заклинания.

Наследил е уменията си от своята баба Али Кадън ходжа, която е била най-известната лечи-телка и гадателка в тази част на България.

– Исмаил Ходжа, чувал съм, че при вас често идват и фолкпевици. толкова ли са големи проблемите им?

– Те си правят магии една на друга. Често и за смърт. Завиждат си и непрекъснато се дебнат какви мръсотии да си спретнат.

– Баба ви ли ви научи на ритуалите, които използвате в практиката си?

– Баба ми не вярваше, че ще наследя дарбата й.

Но една нощ сънувах необикновен сън и като й го разказах, тя видя в него знамение, че ми е писано и аз да тръгна по нейния път.

Всичко е станало свише. В къщи при баба идваха хора от много краища на България. Нямаше дете, което заеква, и тя да не го оправи или пък ялова жена да не роди, щом е била при нея.

– При вас заради какви болежки идват?

ОПРАВЯМ ДИАБЕТ, ДИСКОПАТИЯ

детски неврози.

ЗАЕКВАНЕ, ГЛАВОБОЛИЕ

Помогнал съм и на много жени, които нямат деца, да си родят.

ЛЕКУВАМ ОБЩО 24 БОЛЕСТИ

– Връщате ли някои хора?

– Връщам, щом разбера, че някой е дошъл при мен само от любопитство или ей така, само за да ме изпробва какво ще му кажа. Връщам още от вратата и хора, които искат да поръчат

МАГИЯ ЗА СМЪРТ

на някого. Мога да го направя, но от баба си съм научил, че трябва да правя само добро.

Тя ме накара да се закълна, че цял живот ще правя само бели магии.

И ме предупреди, че ако река да правя черни магии, силата ми моментално ще-изчезне.

– За какво са тези бели магии?

– Имам стотици случаи, когато съм събрал разделени хора.

В КОРАНА Е ЗАПИСАНО ДАЛИ НА ДВАМА ДУШИ ИМ Е ПИСАНО ДА БЪДАТ ЗАЕДНО НА ЗЕМЯТА

Ако знам техните имена и имената на рождените им майки, мога да им кажа какво ги чака. Мога да събера двама души, даже ако никога не са се виждали.

– С какво разваляте магиите?

– С молитви. Молитвите в Корана са много силни. За всяка нещо си има отделна молитва. Освен това използвам метод, който не практикува нито един друг ходжа у нас.

За да спреш една прокоба, не е достатъчна само дарба.

РИТУАЛЪТ ГО ПРАВЯ С МЪЛЧАНА ВОДА

от три различни чешми и огън.

– Кой е най-интересният ви случай?

– Събрах един дядо и една баба след 30 години раздяла. Оженили се преди 40 години, живели заедно известно време и се разделили, защото той се пропил и започнал да се събира с лоша компания.

След развода и двамата имали по един неуспешен брак. Един ден – пак казвам, след 30 години раздяла – бабата дойде при мен със снимка на дядото и ме помоли да ги събера.

Беше лесно, защото на тях им е писано да са заедно.

– Кои са най-страшните магии?

– О, те са много! Като се започне от магия с яйце и различни заклинания и се стигне до принасяне в жертва на животни поливане с вода, в която е къпан мъртвец, или пръст от гробища. – Най-трудно се разваля вуду-магия, защото тя е направена, за да унищожи човека.

Прави се или направо върху него, или по снимка. Използва се и един друг метод – прави се восъчна или парцалена кукла.

Ритуалът е със заклинания, с органи на животни и с билки.

Восъчната фигура се закопава в някой гроб и така, както бавно се топи восъкът, по същия начин бавно гасне и човекът, на който е направена. Тази магия се разваля много трудно.

– Ритуалът с восъка от баба си ли научихте, или сам сте си го измислили?

– Още от едно време всички заклинания и черни магии са се правели с восък.

Според древните връзката между земята и небето е минавала през него.

Това е причината да блокират фотоапаратите в залите, където са подредени експонати от музея за восъчни фигури, който обикаля страната.

Душите на някои от хората, които са показани там, са останали между земята и небето и затова около техните восъчни фигури витае нещо мистично, някакви нечисти сили.

– Много се говори за вашите спиритически сеанси, кога ги правите?

– Правя ги само

КОГАТО ТЪРСЯ ИЗЧЕЗНАЛИ ХОРА

Защото знам и искам да предупредя всички, които се занимават непрофесионално с такива работи, че

МНОГО Е ОПАСНО ДА СЕ БЕЗПОКОЯТ МЪРТВИТЕ

– Напоследък се появиха книги, в които се описва как се забъркват магии. Може ли и непосветен в тайните на окултното да се научи да ги прави?

Исмаил ходжа разкрива тайни

Исмаил ходжа в предаването на Люба Кулезич

– Има такива книги и много хора ги купуват и се опитват сами да ги правят в къщи.

Но написаното там не винаги е вярно, пък и всеки, който се захваща с това, трябва да знае, че после черната магия се връща като бумеранг и затова не бива да се чуди откъде му идват всичките болести и нещастия.

Лошото е, че магиите се откриват късно, чак когато започват да действат.

Човекът бавно си отива, а никой лекар не може да каже какво му е, за да му помогне

И тогава хората идват при мен.

Мюсюлманският феномен Исмаил Ходжа: Фолкпевиците си правят една на друга магии за смърт
4 (80.95%) 21 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

143 коментара по “Мюсюлманският феномен Исмаил Ходжа: Фолкпевиците си правят една на друга магии за смърт

 1. Да е жив и здрав човека,много ми помогна на времето. Господ здраве да му дава.

 2. Az hodih tri pati v prodaljenie na dva meseca pri hodja Ismail za edno i sa6to ne6to,no do momenta nqma nikakav rezultat.Daje naprotiv ne6tata stanaha po zle.

 3. Az sushto xodix pak da vidim dali she ima efekt,Vremeto she pokaje

 4. Как да не вярваш в магии, след като са истинското проклятие.
  Не ми хвалете Исмаил Ходжа от Краише! Да е жив и здрав, но да не дава празни надежди. Над 8 пъти ходя при него, без никакви промени. Само неоснователни слухове. Казват,че надеждата крепи човека. Но и това не ме закрепи. Всеки казва,че имаш магия, а никой не може да я развали. След седмица отивам отново при тях със старите си оплаквания. Отново ми се оправдават,че магиите са били подменени,а в същност са си старите. Писна ми от ходжи-моджи, от гледачки-лъжкини, от магове-измамници. Пробвах за последно с лечителя Али Шуган от с. Копринка, който го намерих на ключова дума на търсачката, има личен сайт – магиите.ком Още след втория сеанс,а 1 час ми баяеше на вода, аз се стабилизирах здравословно и във взаимоотношенията си с хората. Бях много нервен, избухлив, нищо не признавах, един черноглед, всичко ми виновно, изпаднах в изолация от близки и приятели, да не говорим за болките в краката за които съм обиколил болниците. От какво ходих при този младеж за мен криза няма, моята криза беше 2001-2009 год.Гледам позитивно на живота, изпълнен с вяра в бъдещето, не падам духом. Ходя с предчувствието,че където и да съм парите при мен идват. Отваря ми се работа и добри доходи. Вярвам само на очите си! Обиколих много феномени, но нищо. Аз само от Али Шуган останах доволен.

 5. Hodih pri Ismail Hodja chovek 3 puti.. Mnogo dobyr vuzrasten chovek, no veche iztushten i bolen. Vidq, che magiite sa prekaleno silni i ne moja da se spravi s tqh i me izprati pri Ali Shugan (hodja,lechitel) ot s.Koprinka, Kazanlashko. Mladeja s 3 ednochasovi seansi likvidira nervnata mi depresiq, s koeto podobrih otnosheniqta si s okolnite i nay-veche sus sapruga si. Da sa jivi i zdravi dvama. Blagodarenie na napytstviqta na vyzrastniq otkrih po-mladiq.

 6. Yuliyana, prochetoh komentara ti za Ali Shugan. Molia te ako imash kontakti – adres i telefon, izprati mi gi. Tarsia pomosht s edin liuboven problem.
  Mnogo bih bila blagodarna.
  Ralitsa

 7. Ralitca, toi ima lichen sayt, potursi go na google.bg Znam,che si podbira klientite zaradi tova, che pri nego hodili i hora s prishtqvki,a ne sys seryozni problemi. Na moqta naj-dobra priqtelka saprugat j se zavyrna vchera blagodarenie na nego. Saprugat j 1 godina i 2 meseca ne iskashe da chue za neq i deteto im.

 8. Здравейте,
  Какво се оставя за благодарност към тези хора?

 9. Много интересни коментари. Аз преживях всичко това и се уверих с очите си, видях лошите чудеса, а после и добрите. Д-р Папазова ме диагностицира и ме изпрати при Исмаил Ходжа. Каза ми,че ако не успее да ми помогне да потърся и Али Шуган от с.Копринка, Казанлъшко. Проблемите ми бяха както взаимоотношения (пред развод), така и здравословни и всичко това на енергийно ниво. Дядо Исмаил потвърди, че проблемите ми са на магическа основа, било ми направено магия, но с петте посещения не видях никаква разлика. Да си призная, че имаше някакво слабо облекчение, но може би то се дължеше на силната надежда и предубедеността ми, че той ще ми помогне. В крайна сметка всеки от проблемите трайно остана в мен. На последното ми посещение дядото ме препоръча на същия младеж за когото Д-р Папазова ми говореше. При г-н. Шуган преживях много реакции на всичко онова, от което се оплаквах. Чудото не сърши с това, а продължи като си възвърнах естетвеното състояние, а съпруга ми се укроти поне за сега, та да видим по-нататък какво ще бъде.

 10. Защо се доверявате на Ходжи като всеи сам може да си развали магията ….АКО ИМА ТАКАВА ВЪООБЩЕ…НАМЕРЕТЕ МУРСАЛСКЙ ЧАЙ (той се среща на пазара вГоце Дел4е и в Смолянско )
  ЕТО КАК СЕ ПРИЕМА;едно стрък4е се варИ в 1.5 литър вода и се пие 3-пъти на ден в продължение на 40 дена и до там е с магията.Ако искате допълнителни съвети .
  ето връзката;boiko59@dir.bg….домашен телефон;074785546 вашето набиране е безплатно.
  GSM;0896176915 Бойко Митев

 11. AZ BQH V SELO KRAISHTE PRI ISMAIL HODJA KOITO E NAD 70 GODINI TOI E MNOGO DOBAR I ME IZLEKUVA,I MI POMOGNA V SEMEISTVOTO I MNOGO MU BLAGODARQ DA E JIV I ZDRAV BILA SAM I PRI SUGAN KOITO TOI NEMI POMOGNA A PROSTO SE RAZO4AROVAH IZOBSHTO NESAM DOVOLNA OT SHUGAN I OT DRUGI HODJI

 12. BLAGODARQ NA ISMAIL HODJA KOITO MI POMOGNA BQH ME RAZDELENI SAS SAPRUGATA MI I SE SABRAHME SASHTO TAKA I VAV BIZNESAMI NEMI VARVESHE OT TOGAVA SAM MNOGO DOBRE KATO HODIH PRI 4I4O ISMAIL

 13. ХОДИХ ПРИ РАЗЛИЧНИ ВРАЧКИ И ХОДЖИ ОТИДОХ В СЕЛО КРАИЩЕ ПРИ ИСМАИЛ ХОДЖА КОИТО Е ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ПОМОГНА МИ ОЩЕ НА ВТОРИЯ ПЪТ СЕ ОМЪЖИХ БЛАГОДАРЯ МУ

 14. ВНИМАНИЕ!!!!!!! Тази статия не е интервю на дядо Исмаил, явно някой друг му прави реклама като се представя за него. Той няма ораторски способности, не може да се изразява по този начин. Не е добре с българския, но горе – долу му се разбира, говори на диалекта типичен за разлошкия и якорудски говор. Рекламата му тук и в още 2-3 статии, написани НЕ ОТ НЕГО, са прекалено голяма реклама за този възрастен човек, който не е успял да спаси синът си (има 2-ма сина) от снахата, а да не говорим за вас самите. Благодарение на тези статии, на Д-Р. Папазова и на още 2-3 гледачки, които след неуспехите си изпращат отчаените си клиенти при него. Всеки се надява на изцеление, на успех, на развитие, но рядко може да се попадне на подходящия човек, който може да ви помогне и това със сигурност не е дядо Исмаил !!! Разровете се на „google.бг“ търсачката на тема „магии“ или „магиите“ и ще откриете нещо по стойностно и обнадеждаващо по темата.

 15. Не искам да обиждаме дядо Исмаил, но не искаме и да подвеждаме клиентите му. Хартийките които надписва не са на арабски език и не са текстове от Корана. Давахме ги за превод и никой познавач на арабския език не потвърди, че текстовете са писани на арабски. Всеки беше категоричен, че това са безразборни чертежи, в които не е влагано никакъв смисъл и значение,а ходжата ни уверява в противното. Тази практика е доста популярна сред много „севдо-ходжи“. Хартийката с безразборни и безсмислени чертежи и многообещанията не отнемат много време на лечителя-гадател, но допринасят много клиенти и изключително добри печалби. Вярата и надеждата правят cudesа. По някога дългоочакваното се сбъдва заради положителната ни нагласа. Интуицията и предчувствието предизвикват обстоятелствата и събитията. Нека да си ги създадем преди дядо Исмаил да е размърдал писалката си !!!!!!!!!!!

 16. zna4i i ti tova koeto si pisala nee vqrno, zashtoto i ti neznaesh hodjata kakvo pishe vav tezi list4eta moje i na teb da napishe za tova koeto nesi o4akvala nai-napred razu4i koi kakvi deca ima i togava pishi koi isprashta i koi pishe …. I tisi edna ot tezi koito zavijdat na 4oveka i zashto ne otidesh pri nego
  da ti prevede tova koeto e napisal i na kakav ezik e pisano vie ste bezvernica vie ste otvorili napisanoto i zatova nevie pomognal zashtoto vie ne vqrvarvate vav nishto .. Za tezikoito pishat nevqrni neshta hodjata moje da napishe samo dve izre4eniq i da tise slu4i 4udo

 17. Za razobli4itelkata….. Iskam da ti kaja 4e sam hodil pri hodja Ismail i toi mnogo mie poognal vie neste hodil i vsi4ko lajeta i toi znae kakvo pishe druk hodja nikoi ne znae i nemoje tova koeto toi go moje toi pravi 4udesa

 18. Аз съм от тези ,които са ходили при дядо Исмаил и смея да кажа,че НИКОЙ ДРУГ не ми помогна така както той!Няма да изпадам в подробности,ще стане много дълго,освен това е лично.За тези,които го обвиняват-това,че не пише на арабски не е критерий за способностите му,но това,което изрича със сигурност е на арабски и нищо от това,което прави и казва не е случайно!
  Убедих се ,че има ясновидски сподобности,човека просто няма за цел да се доказва като ясновидец,освен това е възрастен и болен и очевидно хората,които чакат всеки ден пред вратата му го изтощават допълнително.Тук е мястото да отбележа,че дядо Исмаил не иска пари и няма тарифа,за разлика от разни други „лечители и ясновидци“.Когато бях там поисках да оставя пари за помощта му(най-малкото,защото отнемам от времето му),а той ми каза:“да съм ти искал пари?“-отговорих му,че това е мое желание и начин да му благодаря за помощта.
  Другото,което е сигурно е това,че това наистина не е негово интервю,човека едва ли подозира,че е дал такова:D:D:D Успех на всички и не обвинявайте възрастния човек напразно,все пак никой няма да ви накара насила да го посетите!

 19. predpolagam,che pomaga.Iskam da otida da vidq kakvo shte mi kaje.

 20. Срам и резил да се лъжат хората!!!!!!!!!
  Наистина Исмаил ходжата вече не е ходжа, сега се е отдал на Шейтана (Сатаната). Лъже хората, че знае невидимото в този свят и че може да предизвика събития. Ако знаеше щеше да печели винаги 6- шестици от ТоТоТо. Всеки в селото знае, че той не можа да се сдобри с този си син, който не иска да види проклетия си баща от много години.

 21. Sram i rezil e da lajesh i da govorish protif horata zna4i ti si edin ot tezi koito zavijdat na stariq 4ove4ec toi znae i moje mnogo neshta nee reshil nee napravil i nee iskal da se sdobrqva sas negoviq sin i toi ne e proklet ti si prezna 4e ti si proklet i zatova pishesh takiva gluposti i sam sigorna 4e toi znae koi e tozi MUSTAFA-KRAISHTENECA da ne tise slu4va da otidesh pri nego

 22. Хората от селото също ходят при него и не само,разбира се,да е жив и здрав човека много ми помогна!!!

 23. За съжаление има страшно злобни хора, които само завиждат. Светът е пълен с отровата им и затова вървим на зле. Хора осазнайте се, престанете да гледате в чинията да другия и да мислите каква гадост да му направите. Гледайте си живота и бъдете в хармония със себе си!
  Дядо Исмаил е изключително добър човек! Много хора ходят при него и на много е помогнал. След като толкова народ има от сутрин до вечер, значи помага. Ако един е доволен ще каде и на друг, но ако не е- ще каже на още 100. А и той никой на сила не кара да доди при него, на никой пари не търски, това е истинският лечител. Дарбата му е от Господ и я раздава, без да мисли за себе си и собствената си почивка. Дядо Исмаил е вече на години, изморен е, никой не връща. Всеки отива при него с проблемите си, остава си цялата мъка, напрежение, отрицателна енергия…и търси помощ. При него ходят много хора и от къде ли не. Всеки изслушва, на всеки дава надежда в отчаянието му.
  Нека да има повече такива добри хора като него! Нека да помагат! А ние е крайно време да се променим, да загърбим лошото, завистта, злобата, предрасъдъците, негодуванието, омразата, ревността, страха…и да ги заменим с тиахните противоположностти! Тогава ще можем да си помагаме и сами, а и Господ няма да се отрича от нас!

 24. mnogo sam dovolna ot 4i4o ismail mnogo mi pomogna da e jiv i zdrav

 25. Blagodarq na 4i4o Ismail mnogo mi pomogna ne mojah da se omaja no shtom otidoh pri nego oshte shtom izleznah po4na da mi zvanni luobovta na jivota mi pojelavam mu oshte mnogo godini dae jiv i zdrav

 26. Дядо Исмаил е много добър човек, много уважителен и учтив. Оказа ми много голямо внимание, но понеже е на възраст и доста заболявания са го притиснали, вече не е в състояние да помага както преди. За това ме изпрати при лечителя Али Шуган от Копринка. Все още не съм ходил при този, но открих в нет пространството негов сайт, млад човек, вдъхва ми доверие, разбира много добре от магии. Това, което тук Нина пише си е боледуване по несбъдната мечта или по-скоро избиване на комплекси. Вчера бях в Крайще при дядо Исмаил и видях всичко с очите си. Много хора чакат, говори общи неща. прекарва ги на бързо с хартийка в вода. Все пак трябва да му влезем в положение, защото е прекарал инсулт и други заболявания, поне така каза съпругата му.

 27. Ние софианците си мислим, че Дядо Исмаил на нас не помага, а помага само на местните, защото се познава повече с тях. А то се оказа, че местните мислили същото за нас, че на нас помага, а не на тях. Ефикасността липсва, а надеждите са големи. Може би всичко зависи от вярата, но само вяра не е достатъчно, то си трябва и способности, а Дядото е загубил заедно с здравето и способностите си. Тук не става въпрос за завист, а очевидни факти. Подозирам, че ТУК В ФОРУМА ИМА ПРЕКАЛЕНО БЛИЗЪК ДО СЕМЕЙСТВОТО НА ДЯДО ИСМАИЛ, КОЙТО ГО ЗАЩИТАВА ПОД ВСЯКАКЪВ СЕВДОНИМ!!!!!!!

  Няма на какво да се завижда на този възрастен и болен човек.

 28. Mnogo sam dovolna ot 4i4o Ismail i sam obedena 4e cqla Sofiq poznava 4i4o Ismail i e dovolna ot nego a STEFKA prosto zavijda na 4i4o Ismail i zatova pishe taki gluposti. Znaem 4e ti ne si ot Sofiq a ot ludnicata

 29. AZ gledah 4i4o ISMAIL po TV i na utreto vednaga otiodoh v selo KRAISHTE mnogo mi pomogna da e jiv i zdrav samo edno moga da kaja na tezi tuka …………. da ne i kazvam imenata VIE PROSTO ZAVIJDATE I TRQBVA DA STE V BOLNICATA ZA NENORMALNI

 30. Не разбирам коментаторите по горе за каква завист става дума? Как могат да завиждат на един възрастен и наистина болен човек? Не разбирам също какви са тези обнадеждаващи редове в статията, които издигат дядо Исмаил едва ли не в всемогъщ и всезанещ Бог и дават надежда на изгубено, куцо и сляпо?? Наистина рекламата прави борбара, това е безспорен факт!!!!
  Ако успеете сами да си внушите на собственото си подсъзнание, че болката, неудачите и проблемите са решени и силно вярвате в това, но и с думи си утвърждавате това, не ви трябват ходжи, свещенници, гледачки, екстрасенси и лечители. Това разбрах от книгата „Чумата на 21 век“ от автора Али Шуган.

 31. Наистина магиите като психоатаки същетвуват, но са рядко хората, които успяват
  да се преборат с тези влияния. СТАТИЯTA (Ходжа развали магия за безбрачие на Слави – 09 May 2008) НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ ДЯДО ИСМАИЛ Е
  РАЗВАЛИЛ МАГИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ, А КАКТО ВИЖДАМЕ МАГИЯТА СИ СТОИ – ТОЙ
  (СЛАВИ) ГОДИНИ СЛЕД РАЗВАЛЯНЕТО И ВСЕ ОЩЕ СТОИ С МАГИЯТА И НЕЙНОТО ПОРАЖЕНИЕ –
  БЕЗБРАЧИЕТО. Кой и кого заблуждавате тук? Щом на Слави не е развалил магията и
  не му е помогнал, какво да очакваме, че на мен и на теб би помогнал????!!!!!

  Спрете се вече с тези измисличи и кухи реклами!! Не отричам
  магиите, а хората, които лъжат, че уж ги развалят, а нищо не постигат. Примера
  със Слави и Исмаил Ходжа е пред очите на цяла България!!! Търсете друг лечител
  или ходжа!!

 32. zashto nyama telefonen nomer iskam da se obadya i da otida pri nego

 33. iskam to4en adres za da se vidya s nego li4no ako moje i nomer da se uto4nim za koi den

 34. iskam nyakak1v adres i nomer kak da se sv1rja s nego za da otida

 35. Abe hora dayte im tel za vrazka i adres, da zapalqt kolite, da se NABUTAT V TAZI KRIZA oshte poveche. Po dobre potursete Mariya Asenova, Mag Asya, Sedat Hodja, Maarem Hodja, lechiteya Ali Shugan, Mag Stefan, ili kogoto i da bilo, koito da e po nadejden. Tozi Ismail Hodja dava prazni nadejdi, toi ne e goden za sebe si, da ne govorim za ostanalite. hORATA TRQBVA DA HODQT PRI NEGO 10-NA PUTI DOKATO SE UVERQT, CHE E BEZSILEN, A REKLAMITE TUK SA NA SHEST. Lili Ivanova e prava! Shtom na Slavi ne e pomognal, ne e uspql da razvali magiqta i toi godini po-kusno oshte si e ergen, kakvo da govorim za nas!!!! Faktite govorqt, a Galina, Teodora i Silvya prez minita da si go zashtitavat, kolkoto iskat i da zablujdavat horata…..

 36. Do kolkoto znam Slavi e bil pri hodjata kogato imashe problem s ochite , kogato ne beshe na ekran…Da e jiv i zdrav dqdo Ismail oshte mnogo godini …

 37. Защо спекулирате с болестта на Слави? Той си направи операция в най-добрата болница за очи в Истанбул, от тогава си възстанови зрението. След като не може Исмаил да разваля магии, сега пък Слави бил излекувал. Лъжите и измамите покрай този дядo край нямат. Да не говорим, че им пише безразборни драскотини, които всяко дете ги пише, но за разлика от децата той лъже, че бил писал на арабски. Сестра ми когато ходи при него стана свидетел на лъжите му, а тя е завършила арабистика, образование, което дядото няма. Лъжи и само лъжи! Осъзнайте се хора. Ако сте в безизходица опитайте къде ли не, но не и при този възрастен, болен и неграмотен дядо, от когото синовете му изкараха на гърба на страдащите хора безсметни богатства и луксозни джипове. Срамота е да се дават празни надежди на страдащите хора и да се манипулират по този долен и безбожен начин. Проверих за статията, в която Исмаил си прави реклама за Слави. Явно синовете му са дали доста парички за нея. Оказа се, че тя наистина съществува: Ходжа развали магия за безбрачие на Слави
  09 Май 2008 )
  Къде е брака на Слави след развалянето на магията? Къде е? Така и вие ще си дадете паричките за простата надежда. Сестра ми вече съжалява, за дето не опитала при друг, а при него. Тя остана доволна от по-млад човек, не искам да му правя реклама, защото той не се нуждае. Резултатите му правят реклама, а не измислените и манипулиращи тук статии.

 38. ZDRAVEITE …. AZ SAM OT S. KRAISHTE DASI DAVAM NAPRAVO VIE STE TAPACI I ULI4NICI STE DA GI IZBROQ––––––––GALINA TEODORA I SILVYQ LILI IVANOVA VALENTINA STEFKA TEZI IZOBSHTO NE SASHTESTVUVAT TESA OT S.KRAISHTE I ZNAQ KOI SA TE PROSTO N EHARESVAT 4I4O ISMAIL I ZATOVA PISHAVAT TAKIVA GLUPOSTI NO KOGATO I DOIDE QICETO NA DUPETO KAKTO KAZVAT PO NASHIQ KRAI TI4AT KAM DQDO ISMAIL

 39. Хора, вие сте се побъркали. Вие нямате собствено АЗ и разчитате на някакви халяхулйовци да ви оправят проблемите. Много ,много жалко!

 40. MNOGO SAM BLAGODARNA NA 4I4O ISMAIL. PARVO HODIH PRI ALI SHUGAN IZOBSHTO NE MI POMOGNA NO KATO RAZBRAH ZA 4I4O ISMAIL VEDNAGA OTIDOH PRI NEGO MNOGO MI POMOGNA DA E JIV I ZDRAV NO DAVI KAJA SAMO DVE NESHTA PARVOTO E IZOBSHTO NE SAM DOVOLNA OT ALI SHUGAN IZOBSHTO NE POMAGA NA HORATA . VTOROTO E 4E MNOGO MNOGO SAM DOVOLNA OT 4I4O ISMAIL.

 41. Да е жив и здрав чичо Исмаил!

 42. Ангелина от Перник
  Ако трябва да дадем коментари тук, аз бих споделила за себе си моята история. Тя е, че не съм ходила при Али Шуган. Не знам що за способности има и той ли ги залъгва с хартийки, но бях при дядо Исмаил точно 6 пъти, все едно и също, никаква промяна, а надеждите бяха уж големи. Същото беше и при младия Айваз от Долни Воден. Залъгват ни с хартийки и йероглифи, от които никаква полза не видях. За първи път от този САЙТ се запознах с дядо Исмаил, големи реклами, а нищо на края. Останах доволна от Мария Асенова. Много пари ми взе, но резултатите ги оправдаха, докато дядото дава само надежди, колкото искаш, толкова му оставяш, но това никак не ме устрои като резултати.

 43. Az syshto predpochitam da dam, ako se naloji i poveche pari, da gi subiram lev po lev, no kogato se zaeme nqkoi da me chisti ot magii i prokliqtiq da go pravi kakto trqbva. A ne magiqta uj razvalena, a neynite porajeniq – neudachite i bolestite (provokirani ot otricatelna energiq), samite sledstviq ot magiqta si ostavat!!! Praznite nadejdi, koito ni davat sa se prevurnali v pandemiq.

 44. Важното е накрая да сте добре.

 45. Здравейте! От този и други подобни сайтове се запознах с дядо Исмаил Ходжа, посещавах го 6 пъти, докато на края аз го питах още колко пъти трябва да идвам, за да почувствам някаква разлика,а той не знаеше. Попитах го ако не е в състояние да ми помогне да ме изпрати при някой друг. Изпрати ме при двама лечители Айваз от Долни Воден и Али Шуган от Казанлък Айваз ползваше същите методи с хартийки в вода, което не ми вдъхна никакво доверие и се отказах още след 3 -то ми посещение. При Шуган с едночасово баяне 4 пъти ходих и промяната стана очевидна, всичко, което изгубих ми се възвърна – здравето и положителните взаимоотношения със съпруга ми.

 46. Радваме се, че, както се казва, е имало „Хепи енд“!

 47. Моля, който има кординатите на Али Шуган (тел. за връзка, или негов е-мейл или сайт), да ми го даде. Само този остана. Обиколих половин България, включително Исмаил, Айваз, Адем и кой ли не, почти всичките шарлатани, които безотговорно и безсъвестно обещават, а на края се оправдават, че случаят бил много тежък дори безнадежден, а парите за всяка и една изречена надежда си ги вземат. Безсрамници, няма ли контрол над тези шарлатани в тази държава????

 48. До Емилия! Мерете си приказките, когато казвате шарлатани! Лично бях преди два дни при Исмаил, поради силни болки в кръста! Още от вратата ме попита дали ще мога да седна на малкото столче до него защото виждам казва колко много Ви боли, без аз да му кажа нищо!
  Седнах с големи усилия! След 10 минутен престой при него, аз се почувствах по-добре.Въпреки, че този проблем ми е много отдавна от почти 20 години, аз се навеждам спокойно и нямам такава смъртоносна болка както до преди два дни. Ще отида поне още два пъти и съм убедена, че ще ме излекува напълно. Ако Вие сте сте правили лоши неща на някого никой няма да може да Ви помогне!

 49. Ако и аз ви видя да се прививате за кръста от болка, нормално е да позная, че ви боли кръста, забележете без гадателски способности!!! За 10 минути престой от сладки многообещаващи приказки се получава облекчение, ако така вярвате и се прекръстите пред иконата на Света Богородица, сигурно пак ще получите облекчение. Облекчение, но де факто това не решава проблемите. Надеждата и вярата са мотивационна сила, която по някога облекчава т.е.опиянява, но не лекува! Аз съм ходил при Исмаил поне 8 пъти, за да доживея да ми сподели, че съм бил много тежък случаи, да беше го казал още в началото, за да не бия толкова км към него. Ако не е шарлатанство това, то не остана друго какво да бъде.

 50. za Emiliq …………… ti si sharlatanka i lashkinq bok nikoga nqma da ti pomogne zashtoto si mnogo zla i koiznae kakvi loshi raboti si varshila v jivota i zatova nikoi nqma da ti pomogne bila sam pri 4i4o ismail i sam mn dovolna i mo vqrvam BLAGODARQ TI 4i4o ISMAIL

 51. zdaveyte, vseki e probval nqkude, pri nqkoi, edni dovolni, drugi ne, az ostanah mnogo dovolna ot Tafik Hodja predi dosta godini, sega e pochinal,pedi mesec posetih i Ali Shugan i ostanah udivlena ot sposobnostite mu, istinskite fenomeni sa rqdkost. pri Ismail Hodja oshte ne sam hodil,chuh, che bil vuzrasten i bolen chovek,no veche nqmam nujda, day Boje da ozdravee i pomaga na poveche hora.

 52. А бе не ми хвалете този Ходжа 8 пъти ходя без ни най-малка промяна, Oт Видин до Банско (Караище) с много пари изгорях. Пак ме вика и отново и отново, май трябва още 100 пъти да ходя, докато не си признае, че не съм за него, а такова доверие му имах, иначе нямаше да да отивам дори един път. Абе като не можеш да направиш нищо, недей баламосвай хората!!!!!!!!!!!!!!!! Не трупай неоснователно банкноти на гърба на страдащите хора! За такива шарлатани закон няма ли в тази държава??????

 53. mn sam dovolna ot 4i4o Ismail mn mi pomogna da e jiv i zdrav vse da pomaga )))) a tazi katq ot vidin neka pogledne po nagore kolko pati e spomenala 6arlatanin s razli4ni imena ((( 4i4o ismail nikoi ne kara na sila mn sam mo blagodarna da e jiv i zdrav i o6te dalgi godini da jivee i pomaga na horata

 54. Не знам Емилия с какво е останала доволна от чичо Исмаил, но изхарчих толкова много пари само за превоза си до там, а да не говорим за даренията,а резултата беше нулев за 7 ходения, ако ми беше казал още в самото начало, че не е способен да ми помогне щях да се размисля, а той обещаваше и обещаваше. На края положението било много тежко и ме препрати при Шуган от с. Копринка, още не съм ходил, вече не знам на кого да вярвам, обещанията са безгранични.

 55. Моля, който има кординатите на Али Шуган (тел. за връзка, или негов е-мейл или сайт), да ми го даде.
  Благодаря

 56. Моля, който има кординатите на Али Шуган моля да ми го напише, защото ми трябва спешно.
  Благодаря

 57. Здравейте! Искам да попитам знаете ли някой човек, които наистина е способен да предизвика промени в личен и здравословен план? При Исмаил Ходжа, възрастния и внука му – младия, съм ходила по няколко пъти и нищо. Нямам излишни пари отново и отново по десет пъти да ходя без да получа нищо. Кажете ми познавате ли някои? Този Али Шуган цяла седмица му звънях и го няма, възможно е да се намира в чужбина, разбрах, че и там го викали. Моля ви, кажете за някои, които наистина може да предизвика промяна, съгласна съм да дам мило и драго, парите вече са без значение, резултатите са важни!

 58. Opravq toi- da me izvini vazrasten 4ovek e ama opravq -6arlatanin ta 6arlatanin .Hodil sam ei taka ot liubopitstvo da vidq kakvo pravi.Smqh ta smqh , ne jelaq da vlizam v polemika , am samiqt toi znae kade 6te prebivava s tova s koeto se zanimava.

 59. Валентина аз ходих при ХОДЖА МААРЕМ ОТ ПЛЕВЕН той преобърна живота ми в положителна насока бях доста злее здравословно

 60. imali hora koito pomagat da sabere dvama dusi hodih kade li ne vzemat parite i nisto ne pravat stiga s tezi saelatanski istori nima hodjii koito pomagat vsi4ki sa museinici lujci ne davaite pari na prazno xora vie ste ludu

 61. Извинете за въпроса,но не ми става ясно ………….Исмаил ходжа и Шериф ходжа едно и също лице лиса,понеже и за двамата пише,е са наследили дарбата си от баба си Али Кадън ходжа.Пише,че лекуват еднакви болести,а пък са на различна възраст и от различни населени места……………?

 62. Да е жив и здрав чичо Исмаил и още дълги години да помага на хората!!!

 63. Тук внуците на ходжата сипят хвалби за дядо си под различни имена. В нашето село те разпространяват какви ли не слухове за големи звезди, които са идвали при него, но никой не ги е видял със собствените си очи, освен внуците му. Аз имах семеен проблем и реших да го посетя и да се съветвам с него, а той ми написа една хартийка да сложа във вода и да пия. Направи ми голямо впечатление, че щял да напише стих от Корана на арабски, а когато пишеше изписваше безсмислени драскотини, които децата ги изписват когато си играят. Още по интересното беше, че продължи да пише по масата, защото излезе извън хартията. Какво е това предчувствие, интуиция, дарба, свръх способност? Показах я хартията на мюфтията (главния на ходжите и имамите), а той каза, че това не е арабски и ми показа арабския текст на Корана, наистина разликата е огромна. Сами си направете сметка кой кого лъже!! Ама в безизходицата човек иска да опита от всичко – това е проблема на талпите хора пред къщата му.

 64. Като чета коментарите си мисля, че повечето хора са недоволни от чичо Исмаил. Не искам и няма да коментирам мненията, които са изказани, само ще споделя това което на мен ми се случи. Още преди години бях чул за този човек но никога не съм си и мислил да ходя по ходжи да ми баят. Преди около 1г. започнах да чувствам болка в главата, не можех да спя през ноща, сънувах лоши сънища,не ми вървеше в работата и изобщо всеки ден на мен се случваха неприятни неща. Появи ми се болка в слабината и левия бъбрек, които с всеки изминал ден се увеличаваха. На лекар съм ходил но изследванията са ми перфектни.Реших да отида и да потърся помощ от чичо Исмаил. Срещнах се с него обясних му какво ми е, човека си направи неговите процедури, даде ми напътствия какво да правя, което аз спазвам и до днес тъй като се изисква определено време за лечение. Измина вече почти един месец и мога с чиста съвест да кажа че този човек ми помогна.Болка се появява епизодично и много слаба, но лечението не е приключило. За мен този човек наистина лекува. Не ангажирам никой с моя извод, но съм длъжен да го споделя. Всеки който го е посетил може сам да прецени до колко му е помогнал.

 65. Малко отклонение може би. Реално премахва магии Цветанка Генова от София.
  Не прави бели магии, ритуали, изчистване и каквото и да било. Просто ги премахва чисто физически на място. Уникална дарба!!!

 66. aishe ot kraishte tova nezna4i 4e kato zavijdash na 4i4o ismail trqbva da pishesh takiva gluposti za nego toi e mnogo dobar 4ovek mnogo e drujeluoben sa6to taka az bqh pri nego 4akah si reda i vidqh sas sopstvenite si o4i SLAVI kogato doide napravo razcepiha rauona negovata ohrana sas nqkolko djipa dva bqha sas nego edin 4akashe na centara drugi na benzinostanciq lukoil i neznam si kade sashto taka bqha sas nego i godji sashto taka i gamzata zabaviha se vatre tri 4etiri 4asa

 67. Ne moga da ne ostavq svoq komentar za dqdo Ismail,sled kato prochetox jlachnite obidi kam nego.Ochte chtom vlqzox pri nego v staqta az ysetix madrostta i dobrotata my!Bqx zabravila kakvo e da se smeech i da izpitvach radost,sled molitvite na dqdo Ismail zapochnax da se smeq s glas i izpitax golqma radost!Zapomnix edno ot nego „chedo samo xybavi misli,dobri v glavata“,taka se pobegdavat dychmanite!Gospod zdrave da my dava i da pomaga na xorata dalgi godini!

 68. zdr ao moje da mi dadete tel ili imeil adres za vraska s ISMAIL hodja pls

 69. Моля Ви, който има координатите на Цветанка Генова от София (тел. за връзка, или негов е-майл или сайт), да ми го даде.много благодаря предварително

 70. Кой останал доволен, кой не останал доволен. Истината за дядо Исмаил е, че това е човек, който дава надежда за всяко нещо (на момичето,че ще се върне любовта, на болния,че ще оздравее, на неомъжената,че ще се омъжи, на отчаяния,че ще си намери прехраната в чужбина). Надеждите край нямат, а всеки човек има нужда за на текущ етап от това. За това е много търсен. Много от гледачките (ясновидките)като не могат да се справят с проблемите на хората си извиват ръцете и прехвърлят топката на Дядото. Като добавим и прекомерните лъжи и реклами, че Дядото е развалил магията за безбрачие на Слави Трифонов. Слави години по-късно така и не се омъжи. Написаните хартийки на арабски, които Дядото съветва да се слагат във вода или да се носят като муски (амулети) се оказаха, че не на арабски, а прости безсмислени драскoтини. По някога дори излизайки от хартийките продължава да пише върху масата, защото не било толкова важно какво пише, а надеждата, която той дава. Все по-тежкото му здравословно състояние напомня, че той няма енергия за себе си, но хората се надяват на енергия от него. Колкото приветливост, съчувствие и състрадание да проявява, Дядо Исмаил освен бабиното против уроки, нищо друго реално не владее! Макар повечето хора да не са видели реална промяна и помощ от Дядото, има и доволни, които са малцина. Надеждата крепи човека, но когато има реален проблем губенето на време и средства се оказват още по-голями проблем. Защото с времето, като корените на дървото, проблема се задълбочава. Научете се на психологични техники като медитация и самовнушение, или баене на молитви и така при повечето проблеми ще си помогнете сами. Ако сте прекалено разсеяни и неадекватни, се обърнете към такива специалисти, които владеят тези техники. Само така ще отстраните болестите, неудачите, проклитията и магиите. Истина и истина ви казавам: НЯМА ДРУГА ИСТИНА, ТОВА Е ПЪТЯ САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРОХОДИТЕ!

 71. Кой останал доволен, кой не останал доволен. Истината за дядо Исмаил е, че това е човек, който дава надежда за всяко нещо (на момичето,че ще се върне любовта й, на болния,че ще оздравее, на неомъжената,че ще се омъжи, на отчаяния,че ще си намери прехраната в чужбина). Надеждите край нямат, а всеки човек има нужда на текущ етап от това. За това е много търсен. Много от гледачките (ясновидките)като не могат да се справят с проблемите на хората си измиват ръцете и прехвърлят топката на Дядото. Като добавим и прекомерните лъжи и реклами не можем да подминем, че Дядото е развалил магията за безбрачие на Слави Трифонов. Години по-късно Слави така и не се омъжи. Написаните хартийки на арабски, които Дядото съветва да се слагат във вода или да се носят като муски (амулети) се оказаха, че не на арабски, а прости безсмислени драскoтини. По някога дори излизайки от хартийките продължава да пише върху масата, защото не било толкова важно какво пише, а надеждата, която той дава. Все по-тежкото му здравословно състояние напомня, че той няма енергия за себе си, но хората се надяват на енергия от него. Колкото приветливост, съчувствие и състрадание да проявява, Дядо Исмаил освен бабиното против уроки, нищо друго реално не владее! Макар повечето хора да не са видели реална промяна и помощ от Дядото, има и доволни, които са малцина. Надеждата крепи човека, но когато има реален проблем губенето на време и средства се оказват още по-голям проблем. Защото с времето, като корените на дървото, проблема се задълбочава. Научете се на психологични техники като медитация и самовнушение, или баене на молитви и така при повечето проблеми ще си помогнете сами. Ако сте прекалено разсеяни и неадекватни, се обърнете към такива специалисти, които владеят тези техники. Само така ще отстраните болестите, неудачите, проклитията и магиите. Истина и истина ви казавам: НЯМА ДРУГА ИСТИНА, ТОВА Е ПЪТЯ САМО, ЧЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРОХОДИТЕ!

 72. ИМАТЕ ПРАВО ГОСПОДИНЕ. НАДЕЖДАТА КРЕПИ ЧОВЕКА, А КОГАТО ПРОДЪЛЖИ БЕЗ ОСНОВАНИЕ ТЯ ГО СЪСИПВА. ВЕЧЕ ПЕТ ПЪТИ ПЪТУВАМ ОТ МОНТАНА ДО КРАЙЩЕ, ЗА ДА СЕ ВИДЯ С ДЯДОТО. НЕ РАЗБИРАМ ТОЙ С КАКВО Е ПОМОГНАЛ НА ХОРАТА, КАТО НА МЕН С НИЩО НЕ МИ ПОМОГНА. ЯВНО РАЗБИРА САМО ОТ УРОКИ, А НЕ ОТ БОЛЕСТИ, МАГИИ И ПРОКЛИЯТЯ. НЕ ВЯРВАМ СЛАВИ ТРИФОНОВ ДА Е ХОДИЛ ПРИ НЕГО. ВИЖДАМ ДРУГИТЕ ГЛЕДАЧКИ И ХОДЖИ КАК СИ ПРАВЯТ РЕКЛАМИ С ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ, ЗА ДА СТАНАТ САМИТЕ ТЕ ИЗВЕСТНИ, ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО ЛЪЖАТ. А ВСЯКА СТОЙНОСТНА, ВИСОКОПОСТАВЕНА И ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ ИЗИСКВА ДИСКРЕТНОСТ.

 73. Аз също исксам да споделя мнение по темата, ходих 2 пути при Ходжа Адем и ми каза 4е имам някаква негативна намеса и да му занеса , светена вода , дреха , 1 стотинка,шоколадови бонбони и захар за да ми развали магията но след това се поразтърсих в някой форум за мнение от хората и останах разочарована,коментирасе че е мошенник,голям измамник и не помагал а напротив влошава нещата мн силно се надявам и вярвам че нещата ще останат такива какито са били,дано само не се случи нещо лошо… може ли кординати на Исмаил да отида и при него ако наистина е добър.. ще чакам 🙂

 74. Виждам, че доста хора търсят координатите на Али Шуган. Той си има уеб сайт.

 75. Абе хора вие в кой свят живеете, та вярвате на тез глупости-баба имал и оттам наследил дарбата!Глупости на търкалета.До вчера тоз човек сам търсеше помощ сега помага.Помага ама за пари.От десет думи девет са лъжливи и десетата е съмнителна.Взел книгите от истинския ходжа, който почина и понеже знае арапски се опитва да си служи с божието слово.Никакви певици не са идвали, нито Слави.Сина му и внуците му си правят реклама на техен гръб.Имаше истински Исмаил ходжа който помагаше на всички, но той почина и не беше от Крайще а от Айтос.Помислете си хубаво преди да си хвърляте парите в тази криа, по разни мошенници.

 76. добре де.дайте координати за този човек.освен доколкото разбрах е от село Копринка-Али Шуган

 77. Адем Ходжа помогна на моята приятелка да се събере с приятеля си, но не можа да помогне на мен да се събера със съпруга ми. За това ходих при Мария Папазова, а тя каза, че има негативна енергия между нас и ме изпрати при Исмаил Ходжа, но вече за 5 път безрезултатно ходих и ми писна. Този Али ходжа ли е, биоенергетик ли е, лечител ли е, магьосник ли е, или поредният шарлатанин е? Вече се напатих и не знам на кого да вярвам. Ще го потърся и него. Нямам друг изход.

 78. Здравейте искам да споделя моята болка и ужас които изживях Преди 3год от нищо започнаха при мен главоболия и отподналос Слет това започнаха леки гинитални течения и болки Всичко това се засили и влоши и със отношениятани и със съпругами стигнаха до раздяла започнах да обикалям и се лекувам и да ходя до уш извесните ходжата от ДолниВоден Али Шугун Исмаил ходжа Адем ходжа само им давах парите си без да се види и наи малко подобрение Влошихсе и ме оперираха и махнаха 1яйчник Там една жена ми каза че била доволна то някъкав ходжа Маарем Какво да кажа всички бяха мошеници Но вече 2години откато ходих и ми прави нещата Ходжа Маарем съм съваршено добре във всяко отношение и дори 2г и асперин несам пила Това е човека със Божия дарба сила и способности

 79. maria bi limi kazala kolko vzema i kak stavat ne6tata,a s maja ti sdobrihte li se

 80. Аз ходих при Ходжа Маарем доволна съм много от този човек много ми помогна във всяко едно нещо

 81. Майка ми изчезна на 18.04.2012. Моля Ви помогнете ми да я намерим. МВР не е намери до момента .Насочете ме към кого да се обърнем за помощ на maria_5060@abv.bg .Благодаря на всички които ще бъдат съпречасни с моята мъка.Дали бай Исмайл може да ми помогне. Чакам вашите съвети Благодаря Ви.

 82. Аз ходих при ХОДЖА МААРЕМ бих казала ,че съм много доволна от него всичко си ми каза и ми реши проблема

 83. АЗСЪМ ХОДИЛА ПРИ АЛИ ШОГАН НЯМАШЕ ЕФЕКТ НА МЕН МИ РАЗКРИ МАГИЯТА ДЖЕВРИЕ ЕЛЕНА ОТ ПЛОВДИВ СТОЛИПИНОВО УЛ.ВАРВАРА 28.ХВАНА МЕ ЗА РЪКАТА И МИ КАЗА ТОЧНО ИМЕТО НА ЖЕНАТА КОЯТО МИ Я НАПРАЛА. ТЯ БЕШЕ И ЕДИНСТВЕНАТА В КОЯТО СЕ СЪМНЯВАХ,ЧЕ МОЖЕ ДА МИ СТОРИ ТАКОВА НЕЩО. ХОДИЛА СЪМ ПРИ ЧНОГО ХОДЖИ ГЛЕДАЧКИ БАЯЧКИ САМО ТЯ МИ СЕ ВИДЯ НАЙ ТОЧНА. НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ТЯ МИ ПОМОГНА ИЛИ ЗАЩОТО ХОДИХ 21 ДЕНА ПОД КУПОЛА НА ЦЪРКВАТА И СЕ МОЛИХ БОГ ДА МЕ ИЗЧИСТИ. БЕШЕ УЖАСНО .МАГИЯТА Е НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА ПРЕОБЪРНЕ ЖИВОТА ВИ И МН МАЛКО ХОРА ЗА ЖАЛОСТ МОГАТ ЗДА ПОМОГНАТ

 84. Хора, срете да говорите лоши неща за дядо Исмаил. Такъв добър и благороден човек едва ли е останал в нашата държавица. Де е жив и здрав човекът още 100 години. Няма такава доброта и всеотдайност, макар и във влошено здраве, продължава да помага на хората, и на мен лично, за което му изказвам едно голямо БЛАГОДАРЯ. Сига с тая злоба, да, човек от отчаяност е способен да изрече какви ли не неща, но се опитайте да вземете поне частичка от неговата доброта и нещата ще се случат.

 85. zdraveite bix iskala nqkoi ako moje da mi kaje ima li smisal da xodq pri dqdo ismail az se razdelix s moqt priqtel i tarsq 4ovek koito da mi pomogne da opravim otno6eniqta si mnogo razli4ni ne6ta pi6ete za nego ima li nqkoi koito da e imal moq problem i toi da my e pomognal ?

 86. I az se biyah razdelila s priyatelyat mi 4 meseca, zaradi edna alchna groznica. Hodih pri dyado Ismail da e jiw i zdraw, mnogo beshe lyubezen, no ne uspya da mi pomogne. Edwa, kogato otkrih Ali Shugan ednowremenno s izchistwaneto na zdrawoslownite mi problemi i priqtelyat mi se zaintriguwa po men i sled mesec pak se sybrahme. Yawno ne na wseki dqdoto e sposoben da pomogne. No opitajte!

 87. Много моля за координати на Цветанка Генова, Али Шуган или друг,от който сте доволни.Открих я магията у дома,но не знам какво да направя.На гадно място е и за да се извади трябва да се демонтират шторите на прозореца.Какавиди в кал беше.Очевидно никога да не полети пеперуда от тях и вероятно пръстта е от гроб.Предварително Ви благодаря.

 88. Обиколих всички и цяла България . Само една жена от Бургас ми помогна да се съберем с приятеля ми . Той вече е мой съпруг чакаме и първата си рожба.

 89. nqkakvi koordinati za tazi jena ot burgas ,tel , adres , ime molq pomognete.

 90. do neli…Ali Shugan se namira v selo Koprinka do Kazanlak….

 91. Az puk mnogo sum dovolna ot Shugan. Byahme razdeleni s moq i sled 3 proceduri pri nego i samo s edna sreshta s lubovta mi toy doyde na sebe si i me zagleda otnovo s starite si ogneni ochi. Predi bqh hodil pri dyado Ismail toy puk mi predskaza, che shte se suberem, no realno s nishto ne pomogna, ot togawa do sega mina godina i tri meseca. Imah i hronichno bezsunie i hashimoto. Za sega produljavam da hodq pri nego s muja mi zaradi bolestta – hashimototo, a podobrenieto e ogromno. Daj Boje da ima vse poveche takiva hora da pomagat.

 92. zdr na vsi4ki az sam oti6al vvav krai6te a ma bez rezultat ako niakoi znae xodja koito lekuva straxovi nevrozi neka pi6e na stenata na komentarite blagodaria

 93. Хора не се излагайте какви ходжи ,какви гледачки и баячки Има ли по голяма сила от Бог. Отидите на църква – там мястото е свещенно . Дори и в дома си да се помолите Бог пак ще Ви чуе и ще направи най-доброто за Вас и бъдете сигурни това което ще се случи е най-доброто дори и в момента да не Ви се иска да е така. На мен Бог винаги ми помага а когато се случи нещо което за момента не ми се иска да е така в последствие разбирам че така е станало защото Бог ми е подготвил нещо по добро.

 94. Az sam dovolna ot dedo Ismail. Zhiveya izvan Bulgaria ot dosta godini, na hiliadi mili. Nastradah se ot choveshkata zloba na bulgarite v chuzhbina, koito sasipaha zhivota mi. Dosega samo dedo Ismail mi e pomagal. Ne sam mogla direktno da se vidia s nego, a chrez moyata maika. Dori ot takova razstoyanie i bez priak kontakt choveka mi e pomagal v nai-tezhkite momenti. Az ne viarvah v magii, v chrni neshta, no uvi, kogato tseliat ti zhivot se preobarne, zapochnash da viarvam v kakvo li ne! Dedo Ismail osven, che pomaga za neutralizirane na negativnata energia, ima i yasnovidski sposobnosti, v koeto se uverih sled poslednoto poseshtenie na maika mi pri nego. Prosto ne iskam da spodeliam savsem lichni neshta v publichnoto prostranstvo.
  Dedo Ismaile, badi zhiv i zdrav! Dano da moga da si doida v Bulgaria dogodina i da se vidia nazhivo s teb!

 95. За съжаление и до днес много хора продължават да се занимават с тези мръсотии! Никой няма право да посяга на съдбата на друг човек, и да остане ненаказан! Разправяли са ми, че книгата в която можело да се прочете съдбата на човека се казвала „Йълдъз Наме“, а нейният първоизточник е една от книгите от Тора (не съм сигурна за точното име), и всичко това води до Древен Израил, откъдето всъщност е започнало. И в тази книга те „четат“ като код много неща, с нея правят заклинания!
  Запомнете едно:
  Има само една най-велика Сила и това е БОГ!!!

 96. Molq daite telefona na dqdo Исмаил Ходжа .
  Mnogo mi e speshno blagodarq!

 97. Abe hora sega kato ne vqrvate v Gospod molq vi ne obijdaite dqdo Ismail 4eta komentarite nagore i iskam da vi kaja 4e kadeto kazvate 4e ste hodili pri vnuka na 4i4o Ismail 1 na 1 toi ne mue vnuk 2 na 2 ne go obijdaite i 3 na 3 Bog shte ve sasipe na palno glupacii kato ne ste vervashti e taka
  I TAZI JENA OT KRAISHTE KADETO PISHE ZA DQDO ISMAIL MNOGO QSNO 4E TQ E EDNA OT TEZI VRAGOVE OT SEMEISTVOTO NA DQDO ISMAIL

 98. The Holy and Divine Blood of Yeshua Ha Mashiah , The Holy and Divine Blood of the Lamb of God Yeshua , Overcame the Devil and All of his Demons on the Cross! All You need is to Repent of Your Satanic Ativities like White Magic Black Magic and All kind of Witchcraft is to Surrender to Yeshua and ask him to cleanse you from Your Satanic Deeds! If You sincerely want it.
  Yeshua Will Do it for You! Garanteed!

 99. kak moga da se svyrja s dqdo Ismail,nqkakvi koordinati

 100. Mnogo mi pogna 4i4o Ismail..Stancho Marinov- 0884077633 e to go nomera na Hodja Ismail.Toi se namira v selo Kraishte,obshtina Belica.. Mnogo hora idvat pri nego..i mn pomaga az kogato otida vinagi 4akam dalgo.. Obadete mu se sigurna sam 4e shte vi pomognee :)) I dano detenceto vi ozdravee!! Neka bog e s nego :))

 101. Тук прекалено много го възхвалят,а защо 4 пъти ходя до Краище при дядото и никаква полза до сега. Роднини на дядото в Крайще, ми казаха: потърсете Али Шуган, младеж, който е учил по арабските страни, само той може да ви помогне, рекламите на дядото са платени от синът му, не си губете времето. Ще го търся този Шуган от Копринка, но то да нямаш вяра вече на никого! Явно евтините услуги ми излязоха много скъпи. На мен ми трябва човек да ми помогне против магии, невървежи и проклятия, а не против уроки, за уроки баба ми и дядо ми знаят. Абе много самозвани ходжи, лечители, знахари се навъдиха…та си отваряйте очите мили хора!!!

 102. molia niakoi ako znae kordinati i telefoni za vraska s diado ismail neka da mi pi6e
  blagodaria predvaritelno

 103. A BE HORA, TUK NAISTINA EDNO I SUSHTO LICE REKLAMIRA TOZI HODJA, KOITO NE E ISTINSKI HODJA, A SAMOZVANEC RAZDAVASH NEOSNOVATELNI NADEJDI I ZAPLASHVASHT S MAGII I PROKLQTIQ, KOITO NA PRAKTIKA NE MOJE DA OTSTRANI I RAZVALI. TAKIVA KATO NEGO S LOPATA DA GI RIINESH !!!

 104. Ходих 8 пъти при Исмаил Ходжата, но никакво подобрение! На гледането ми позна 60%, което си е доста, че при другите гадатели и толкова няма. После пробвах при младия ходжа Исмаил, този пък е още по-зле! По-младият няма кой да го финансира и да Му прави реклама тук. За лечение, за разваляне на магии, за отстраняване на проблеми и проклятия трябва да търсим други! Това е моето мнение. ВСЕКИ САМ СИ РЕШАВА.

 105. koito iska da vqrva Dqdo Ismail e velik chovek koito samo ot pravpogled vdahva dobrota,chistota s dobronamerenost.Nie s moqt saprug sme hodili i tozi po detski dobar starec mi pomogna da sme jivi i zdravi da prodaljim da se borim s nepravdata i zavista na horata okolo nas!Blagodarq mu ot cqlata si dusha.Da e jiv i zdrav da pomaga na horat.Neka i nie da badem po dobri ida pravim samo dobri dela kato nego.

 106. hodq pri ismail hodja 5 puti no za sea nqma nikakav efect no sht e mine goospod shte dade

 107. Zdraveite, mojeli nqkoi da mi zapishe nomera, na Dqdo ISMAIL.
  Poneje az namerih po gore tozi tel.0884077633 no nikoi ne mi otgovarq, vqvno ima drug ili neznam…MOLQ vi ako nqkoi ima negoviq nomer da mi pishe…

 108. Мария това е номерът му,просто бъди по настоятелна или мой съвет е направо да отидеш при него

 109. Аз също ходих в село Краище, намиращо се между Якоруда и Белица при ходжа Исмаил.
  Приятен възрастен човек е, но за съжаление не можа с нищо да ми помогне.

 110. Да си жив и здрав дядо Исмаил- ти помогна на детето ми.Благодаря ти и дано живееш още дълго за да ни помагаш.

 111. Много съм доволна от дядо Исмаил- след години обикаляне по лекари и лечители само той успя да помогне на детето ми. Тези който пишат,че не им е помогнал – ами ако вие сте правили какви ли не мръсотии на други хора-как да ви помогне-няма как да стане. БЛАГОДАРЯ ТИ дядо Исмаил, жив и здрав.

 112. DA BLAGODARYA ZA INTERESNITE STATII NO SHTOM IMA TAKIVA HORA NEKA DA POMOGNAT AKO IMA VAZMOJNOST ZA KONTAKT SAS TYAH MNOGPO HORA IMAT NYJDI OT TYAH BLAGODARYA MNOGO HORA SE ZANIMAVAT SAS TEZI GLYPOSTI KAKTO TOI OPISVA CE TOVA E TRYDNO ZA VSEKI DA SE ZANIMAVA NO IMA HORA KOITO MNOGO MAMYAT I VZEMAT NA BEDNITE HORA I DREHATA OT GARBAT IM

 113. имам проблем със сина ми непостоянен е и злоупотребява с алкохола има непоносимост към нас.

 114. ОХ,ТОЛКОВА Е ПРОЗРАЧНО-ТУК НЯКОЙ СЕ ОПИТВА ДА ПРАВИ ИНДИРЕКТНА РЕКЛАМА НА НЯКОЙ ШУГУН,КАТО НАПРИМЕР ПОСТОВЕТЕ НАПИСАНИ ОТ „РАЗОБЛИЧИТЕЛКАТА“ А ИМЕННО-„Разровете се на „google.бг“ търсачката на тема „магии“ или „магиите“ и ще откриете нещо по стойностно и обнадеждаващо по темата “ ,а преди това имаше коментар от Гошо как го бил намерил случайно Шугун еди как се в търсачката на гогъл-О,КАКВО СЪВПАДЕНИЕ,толкова е прозрачно. Хора бъдете по бдителни,когато се опитват да ви манипулират,че така вече 25 години избираме идиоти да ни управляват.Исмаил Ходжа Стария е единствения ходжа при който съм ходила,защото сърцето му е добро! Помогна ,доколкото бе възможно в моята ситуация.

 115. Дядо Исмаил Ходжа стария от село Краище все още помага на хората и има много които са доволни и ходят ,четох в други статии че бил болен,че бил умрял и най-различни такива,но слава бого жив е и е в състояние да помага на хората
  …..Ходила съм много пъти при него и винаги ми е помагал..първия път когато ходих при него незнаех точно къде живее и попитах някакви хора на пътя и те ми казаха че е починал и вече е само младия Исмаил Ходжа мой близки ме бяха испратили които бяха ходили преди 4 дни при него и горе долу ми бяха обяснили къде се намира и като ми казаха че е починал звъннах на моито близки за да им кажа че ще отида при младия ходжа в селото те ми казаха да отида и да проверя за всеки случай защото нищо няма да загубя така и така съм в селото.Казах им добре и се запътих към къщата на чичо ИСМАИЛ попитах няколко къщи преди неговата дали наистина е починал хората ми отговориха че няма нищо такова даже в момента работи вижте колко коли има при него..бяха думите на мъж и жена седнали пред къщата на една пейка ,по точно третоар ….аз и благодарих естествено и отидох и си изчаках реда чаках около 3 часа защото имаше хора а хората според вас защо са там ? защото са доволни..А това интервю изобщо не е негово никаква негова баба няма такава -питах го лично защото го бях чела преди да отида…Винаги ми е помагал жив и здрав да е много помага а доколкото тези които ми казаха че е починал освен злоба какво друго според вас е това ? Старият ходжа се намира в село Краище ,област Багоевград Тел-0884077633 Дано ви погне,защото аз съм много доволна от него !

 116. Исмаил ходжата е добър човек, но реално не ми помогна въпреки,че ходих толкова много пъти при него. Постара се човека, но явно много го затрудних и на края ме изпрати при Али Шуган, с. Копринка. И при него не стана бързо, но важното е,че стана и съм много доволен.

 117. Доволен сам имах броблеми с болество даежив издрав много години ..

 118. ismail hodja hodel sam si pri nego poveche ot 100 pati coveka sas nai mnogo xodene pri xodjata

 119. аз съм ходила 200 пъти ! помага много,зависи ние какви глупости правим след неговата помощ ! всеки ,който ходи е доволен

 120. Исмаил Ходжа За Връзка С ходжата ПОЗВЪНЕТЕ МИ На телефона 089 375 0179

 121. 089 375 0179 – това не е телефона на ходжата това е измамница внимавайте!

 122. И съм съгласна за лечителя Али Шуган. И аз стигнах до него, има и сайт. Не ходете никъде преди да проучите, че всеки обещава всичко!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *