Извънземните експериментират с животни

Конспирациите са една от любимите теми на милиони хора по света. В сърцевината на една такава е и мистериозна база в Ню Мексико. За базата Дълси не се знае почти нищо, но в същото време историите за нея са невероятни – пише „България днес”. Едно от най-разпространените твърдения е, че в скалите под платото в Дълси, Ню Мексико, се намира секретен подземен комплекс. Някои хора са убедени, че тя е генетична лаборатория, в която хората и извънземните съвместно провеждат ужасяващи експерименти. Част от любителите на конспиративни теории дори прилагат и разговори с хора и документи, които доказват, че там наистина има база и че в нея са се случвали странни неща.
Твърди се, че от земята близо до град Дълси се чуват странни тътени, които карат местните да вярват в съществуването на базата с извънземните. Присъствието на военни хеликоптери в района също подкрепят тази теория.
През 1967 г. в Колорадо, Пенсилвания, Тексас, Алабама, Айова и Дълси са открити много мъртви животни. Те били одрани и изкормени с хирургическа прецизност, а в телата им нямало останала и капчица кръв. След изследвания на труповете е установено, че тъканите са изрязани с лазерен скалпел. Това обаче е технология, която по това време все още не е била създадена.

Дали пък извънземните не се крият в тази база?

Дали пък извънземните не се крият в тази база?

По труповете на животните близо до Дълси имало светещо покритие, което се виждало само на ултравиолетова светлина. В гръдния кош на някои от животните е открит гипс. Разследващите не успяват да дадат логично обяснение за странните случаи и те остават загадка. Някои смятат, че животните са нарязвани като част от ритуални церемонии на сатанински секти, но това не обяснява начина, по който са били изкормени.
По следите на извънземните
Всъщност всички слухове за наличието на секретна база под една планина в Ню Мексико започват от предприемача в областта на технологиите Пол Беневиц. През 1970 г. той за първи път започва да твърди, че редовно наблюдава странни светлини в небето, за които смята, че може да са свързани с военновъздушната база Къртланд. От него тръгват и предположенията, че там действат всъщност извънземните.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: