Градът на Бога

Градът на Бога – вижте тайните снимки на Хъбъл

Градът на Бога е мистерия, упорито скривана от властите

Градът на Бога крие галактика от извънземни

Градът на Бога е сред най-мистериозните феномени на нашето време. Голяма част от любителите на конспиративните теории са убедени, че Градът на Бога всъщност представлява цяла една галактика от извънземни същества. Този факт обаче е надлежно прикриван от властите, за да не се създават предпоставки за паника. Снимки, направени от Хъбъл, подкрепят това твърдение.

Както знаете, в центъра на всяка една Галактика обикновено се намира черна дупка. От кадрите, заснети на т.нар. Град на Бога обаче се вижда, че в случая това далеч не е така. Нещо повече, някои от най-смелите теории предполагат, че дадена извънземна цивилизация вече е успяла да унищожи черната дупка и да се възползва от сътресенията в гравитацията, за да генерира енергия в огромни количества. А властите не желаят това да се разбира, тъй като неминуемо ще предизвика паника сред населението по целия свят.

Любопитното явление, което буквално си изглежда като град, плаващ в Космоса, е открито през януари 1995 година. Тогава кадрите за пръв път са публикувани в немски вестник за астрономия, а мненията за феномена бяха единодушни – открит е дома на Бог. Любопитното е, че от НАСА категорично отказват да коментират феномена и дори за известно време блокират достъпа до уеб сървъра на Хъбъл, за да успеят да скрият снимките и да не ги правят обществено достояние.

Градът на БогаЕдинствените факти, идващи от НАСА, са че гигантската конструкция блести с неземна светлина. Именно това е накарало учените да се съмняват, че това е мястото, където се намира Създателят и да го нарекат Градът на Бога.

В последствие вече се появиха и теориите за извънземната цивилизация. Към момента обаче учените не разполагат с достатъчно модерна техника, за да изследват феномена и да дадат категоричен отговор на въпроса какво представлява.

Ето и един кратък 5-6-минутен видео филм на БТВ със заглавие “Градът на Бога”, в който има някои интересни данни:

Има и друг филм с името “Градът на Бога”, който е бразилски и е от 2002 година. Той е много добър, но тематиката му е криминална и не съответства на нещата, за които става дума. Можете да го свалите от Замунда, като потърсите на португалски: Cidade de Deus. Има го и за гледане онлайн със субтитри в сайтове като filmi2k.com, filmi7.com и други подобни. Оценката му в ИМДБ е изключително висока като за пълнометражен филм и не сериал. Повече подробности за него ще намерите ТУК: https://www.imdb.com/title/tt0317248/

За Лиза Стоилова

Прочети още

Badete Kato Decata 1

Христос: Бъдете като децата, или Пресътворяване на света в ежедневието

Да насърчаваме ли детето, което се опитва да хване Луната в ръка, или да му …

Едно мнение

  1. Йордан

    Разумни същества от други извънземни цивилизации , това е необходима реалност . Това всъщност, може да обясни всички ония процеси във вселената и около нас, които все още остават странни и необясними .Четеѝки Библията ,можем да уточним че става въпрос за разумни същества във чието общество не съществува основния проблем на човечеството – беззаконието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *