Ето за какво се води голямата война на милиардерите Ротшилд и Рокфелер

Двете семейства Ротшилд и Рокфелер се борят за икономическо влияние в света, за противопоставяне на Китай и други държави

От 19-ти век още двете фамилии са натрупали огромни богатства и си съперничат по зони на влияние всред държавите и особено там, където има петрол и други природни богатства. Така например Ротшилд е започнал с банковото дело, лихварството и златото, а Рокфелер с добива и преработката на нефт.

Според данни от различни източници двата клана Рокфелер и Ротшилд са слели капиталите си, за да противодействат на новия си съперник – страните от БРИКС.

Двете семейства Ротшилд и Рокфелер се борят за икономическо влияние в света

Двете семейства Ротшилд и Рокфелер се борят за икономическо влияние в света

С този ход те забавят фалирането на щатския долар с 10-15 години, опитват се да спасят хипербуржоазната управляваща върхушка на света и да разкъсат младите вълци. Една година преди да се осъществи примирието между двата клана се получи и компроматът срещу папа Бенедикт XVI, който според обстоятелствата се принуди да подаде оставка. Една от целите на борбата за папско надмощие е за контрола над банката на католиците във Ватикана IOR. Според оценки на някои специалисти тя има активи над 2-3 трилиона долара, а според други са много повече. Фамилията Рокфелер е тясно свързана с Ватикана. Сега банката се ръководи от известния Малтийски орден, който е в структурата на всички ордени, на тайните общества и осъществява връзката на Ватикана със спецслужбите ЦРУ, MI-6 и Моссад. В битката за управлението на банката на Ватикана е замесен и новият папа Франциск, който е йезуит. Йезуитският орден е най-жестокия и с най-черно минало. Създаден е срещу Реформацията и е причинил много смърт и страдания на честните хора в Европа и по света.

На много места из нета се пише, че двата клана Рокфелер и Ротшилд са финансирали различни тайни общества и особено Ротшилд, двете световни войни, други войни и революциите, от които страдаме и ние, разпокъсването на България и сегашното й разграбване, защото тази криза, която преживяваме е дело на такива конспиративни планове, финансирани от милиардерите, от членовете на световния елит, сред които са Ционистите, Ватикана начело с Йезуитския орден, Масоните и други общества.

От гледна точка на християнството, действията на католическите ордени водят до отделяне от Бога, загуба на неща с вечна стойност като въпроса за живота и насаждане на заблуди относно най-важните доктрини на Библията. Клиповете обясняват връзката на католиците със спиритизма и новия световен ред, за който е пророкувано, че ще бъде наложен в последните времена и ние сме свидетели на тези събития.

За интересните разкрития на един репортер може да четете – ТУК, а кой стои зад тайните общества – ТУК.

Цитати от Библията

Цитати от Библията

Ето за какво се води голямата война на милиардерите Ротшилд и Рокфелер
5 (100%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ето за какво се води голямата война на милиардерите Ротшилд и Рокфелер

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *