На Земята се крият извънземни космически бандити – счита Литвинов

Гениите инфилтрирани от извънземните?

Повечето гениални хора на нашата планета са извънземни – сензационно обяви руският уфолог Евгений Литвинов. Изследователят на НЛО е председател на комисията за аномални явления, която съществува към Руското географско дружество. Според сензационната теория на руския учен извънземните не само инфилтрират „свои“ агенти на нашата планета, които външно не се различават от обикновените хора, но и изпращат на Земята деца, които след години стават велики творци и пълководци, хора с гениални способности.

Земята – курорт за извънземните
Според Евгений Литвинов, всяка година на нашата планета долитат стотици, ако не и хиляди извънземни с НЛО. Причините за това внимание от страна на инопланетяните уфологът обяснява с няколко свои хипотези. Според интересната от тях е, че нашата планета е курорт за пришълците, едно от местата с най-добри условия за живот във Вселената.

Извънземните бандити се криели от вселенската власт

Извънземните бандити се криели от вселенската власт

Според друга теория Земята е площадка за експерименти на извънземните.
Руският учен смята, че според законите на Космоса човешката раса се намира в цикъл на смяна на цивилизациите, който ще продължи около 200 години. Според неговата апокалиптична прогноза, чакат ни все повече нови потопи, пожари, земетресения, в резултат на което трябва да загинат 90 процента от хората на Земята. Останалите ще продължат човешката раса в по-добрата й част. Извънземните знаят това и своевременно се запасяват с изчезващи екземпляри от земляни.

нумерология

На земята си крият извънземни бандити
Тъй като нашата планета е на самия край на необятната галактика, тук търсят убежище извънземни престъпници, счита руският учен. Вселенските бандити използвали факта, че центърът на извънземните народи е далеч и космическа полиция просто не стига до нас и не само се скриват от наказание, но и продължавали да крадат суровини или да вършат други престъпления в космически план.
Според Литвинов Земята е разпределителен пункт. Разказите за паралелни светове не са измислици, счита ученият. Земята се намира на кръстовище на различни пространствени системи. Тук има много портали, използвани от извънземните. Чрез нас те летят в други светове и галактики, обяснява теорията си известният уфолог.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: