Големите добротворци Венера и Юпитер ще дадат своята благословия

Венера и Юпитер са не само ярки планети, но и големи благодетели, според астролозите.

И двете символизират щастието и пълнотата, удовлетворението и “имането” – затова очаквайте вълшебства. Венера и Юпитер ще се съюзят и ще донесат неочакван късмет на мнозина.

Венера и Юпитер

Венера и Юпитер ни носят вълшебства

За други той може да е напълно заслужен и лесно да бъде прогнозиран, защото са положени определени усилия в съответната посока. Но тук като цяло става дума за щедри дарове, които идват като милосърдие от страна на съдбата. Разбира се, ако вие сте огнена и напориста личност, то ще имате още по-голяма подкрепа от Венера и Юпитер.

Планетите ще са много близко една до друга и на небето ще се наблюдават почти като една звезда. Това ще се случи сутринта на 18 август. Ако сте от ранобудните, не пропускайте интересната гледка, съветват астрономите.

Някъде около час преди Слънцето да се покаже, приблизително към 5.30 часа, Венера и Юпитер ще изгреят заедно и ще се забелязват с просто око. Тези, които разполагат с телескоп, ще бъдат още по-доволни от “спектакъла”, тъй като ще проследят отблизо танца на планетите.

нумерология

Обектът може дори да се стори НЛО на някои, затова не прибързвайте с изводите, подчертава Пенчо Маришки от Националната обсерватория, предава 24 часа. Добре е да застанете на място, от което се открива пред погледа ви изток-североизток.

Не бива да има височини пред вас, за да не скрият съединението на Венера и Юпитер.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: