Ванга е призната за феномен на планетата в САЩ през 1992 година

Кръщелницата на Ванга – Дора, споделя разочарованието си от свещениците, които хулят петричката пророчица. Тя казва, че цял свят е признал ясновидката за феномен, докато ние, българите, още ровим костите й.

„Много тъжна история! Какво да коментирам? Наистина познавах леля Ванга отблизо, знаех и девиза й, че всеки човек трябва да е изпълнен с вяра, с топлинка. Дори и една чаша вода да даде на страдащия, на болния пак е нещо. Лично аз съм била свидетелка как тя насочва хората към храма, как е настоявала да има църковен брак, да се кръщават децата. Тя никога не е привличала тези, които са извън вярата“, разказва Дора в интервю за в. „Женски тайни“.

За разлика от отец Силвестър от Сливен, който нарече Ванга неука жена, донесла зло на България,

Дора - кръщелницата на Ванга

кръщелницата казва, че пророчицата е била чудотворка. Тя категорично заявява, че ясновидката е помогнала на хиляди хора и през 1992 година дори е била призната за феномен на планетата в САЩ.

нумерология

Дора разкрива и каква е била връзката между Ванга и Дънов.

„За леля Ванга Дънов беше водач, открил енергията, която е полезна на хората. Според нея той беше един чист, свят човек, повел всички ни към по-добро. Често ми е говорила за пропагандирания от него природосъобразен начин на живот, как човек може сам да си помогне. Казваше, че лекарствата са в краката ни – билките. Между тях двамата имаше доста силна духовна връзка“, убедена е Дора.

Тя призовава свещениците да направят всичко възможно, за да привлекат хората към църквата и вярата, вместо да нападат свята жена, помогнала на хиляди страдащи.
бутони към социални мрежи

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: