Позицията на бенките разкрива много за личността, така например на челото се свързва със страх от авторитети, а ако е на носа, с любовни проблеми

Позицията на бенките по тялото позволяват да разкрием човешкия характер, състоянието на ума, здравето и бъдещето. Това знание китайците използват в медицината.

Те смятат, че енергията в тялото е по-активна в различни периоди. През тийнейджърските години броят на бенките се увеличава, а по време на бременност може да потъмнеят, докато след 40-ата бавно започват да изчезват.

Бенките на челото

Бенки на средата на челото показват човек, който има проблеми с властта и не се справя добре с висшестоящи, или с родителите.

На веждите

Ако бенката е под веждите, това символизира богатство или изобилие. Бенката, която се скрива от космите, е знак за още по-голямо богатство. Когато е над челото означава, че в живота ви очаква постоянен поток от пари.

Клепачи

Бенките на клепачите символизират дисхармония в семейството и постоянна загуба на пари. Ако са под очите, тогава насочват за свръхемоционален човек.

Бузите

нумерология

Бенката на бузите е забележителност на самотни хора и тези, които не могат да се успокоят, за да създадат семейство. Ако бенката се намира близо до носа, като при Мерилин Монро, тя може да указва за катастрофи.

Ушите

На ушите се свързват с добър човек, с добра репутация. Бенка вътре в ухото означава дълъг живот, на върха му символизира интелект, а когато има бенки на двете уши, това е знак на влияние.

Нос

Бенката на върха на носа показва любовни проблеми и нестабилност.

Брада

Когато бенката е на брадичката, това символизира упоритост и постоянство, но се свързва и с желание за промяна или пътуване.

Устни

Ако бенката е над горната устна, тази позиция се свързва с привилегирован живот. Бенката под долната устна е знак, че децата ще бъдат успешни в живота.

Шия

Шията в китайската астрология се свързва с духовния и материалния живот. Бенката на това място прекъсва подаването на енергия и може да означава разочарование. Ако е в средата на врата, тогава се свързва с див характер и личност, която може да нарани близките хора.

Ръцете

Това са състрадателни хора, които боравят добре с финансите.

Корем

Колкото по-близо до пъпа е, толкова повече щастие в живота ще имате.

Дланите

Тези бенки показват опитни хора, които могат да печелят с лекота.

Гръб

бенките

Бенките разкриват повече, отколкото допускате

Хората, които имат бенка на гърба, често носят тежък товар в живота. Те работят усилено, защото успехът им се нуждае от повече време.

Крака

Бенките на бедрата са знак, който показва хора, които са страхотни в леглото и обичат да експериментират.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: