ВИЖТЕ какво предсказа Баба Ванга на Лили Иванова! (ИНТЕРВЮ)

Баба Ванга предсказала на Лили Иванова, че няма да я хване никога магия, нито пък я е хващала, защото е изключително силна, сподели в интервю пред Цветанка Ризова изпълнителката

Примата на българската естрада бе гостенка в наскоро изгрялото предаване „Лице в лице“, където Лили Иванова сподели пред водещата Цветанка Ризова, че е посетила Ванга преди време.

Лили Иванова

Лили Иванова в „Лице в лице“

Попитала пророчицата дали има направена магия срещу нея. В отговор на въпроса си, получила отговор, че е прекалено силна личност, за да може някой да й навреди.

Притесненията на естрадната ни певица се коренят във факта, че непрекъснато се пише и говори за нея и то в негативен аспект. Затова и Лили Иванова искала да знае от Баба Ванга дали наистина някой не й е направил магия, защото има много зложелатели.

Пред Цветанка Ризова примата сподели „Лице в лице“, че поддържа фигурата си като всяка сутрин пие гореща вода и прави гимнастика – започва деня си с 10 лицеви опори. Едно време Лили Иванова се занимава и с гимнастика на земя и все още я бива в някои движения.

Лили не се е подготвяла за Края на света, тъй като има планове за в бъдеще, разкри в интервюто си с водещата.

Боян Петракиев

бyтoн зa cпoдeлянe

ВИЖТЕ какво предсказа Баба Ванга на Лили Иванова! (ИНТЕРВЮ)
2 (40%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “ВИЖТЕ какво предсказа Баба Ванга на Лили Иванова! (ИНТЕРВЮ)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *