Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Ванга
Руснаците уважават Баба Ванга

Ванга оживя! Кинозвезда възкресява пророчицата в телесериал (СНИМКИ)

Историята на Баба Ванга оживява с едни от най-ярките руски кинозвезди в 12-сериен ТВ филм

Руската телевизия ОРТ ще възкреси спомена за Ванга със своята продукция „Вангелия“, в която ролята на пророчицата в последните години от живота й е възложена на голямата руска кинозвезда Елена Яковлева.

Руската телевизия снима сериал за Ванга.

Първите епизоди са снимани в Беларус, но от седмица екипът снима в автентична българска обстановка, край село Плана.

Българската пророчица Ванга продължава да се ползва с популярност в Русия повече, отколкото у нас. При нея приживе са ходили обикновени руснаци, известни руски интелектуалци, дори президентът на Калмикия Илюмжинов, който се смята приближен на Путин.

Режисьорът Сергей Борчуков

В Русия постоянно се въртят документални филми за Ванга и нейните пророчества за Втората световна война, за Сталин и разпадането на СССР, за смъртта на лейди Даяна, за трагедията „Курск“ и 11 септември. Авторите на сценария Татяна и Владимир Сотникови разказват цялата история на Вангелия Гущерова от детството и първите проявления на нейната дарба, до последните дни на Ванга и след това дори.

Наталия Николаева в ролята на тийнейджърката Вангелия

Началото на филмовия проект е съпроводено със знамения. Режисьорът Владимир Меншов, единственият носител на „Оскар“ в съветското кино, харесал сценария, дошъл да види Рупите и …след това отказал. Да приемат ролята на Ванга не се решили известните Людмила Чурсина, Лариса Лужина и Валентина Тализина. Ина Чурикова се съгласява, но в деня, когато трябва да подпише договора, пада и си чупи двете ръце.

Ирина Рахманова в ролята на Ванга

Четири актриси се превъплащават във Ванга през различните периоди на живота й. Таня Отрошко е малката Вангелия от дома за незрящи. Пророчицата като тийнейджърка ще бъде популярната в Русия Наталия Николаева. След това щафетата се поема от 31-годишната Ирина Рахманова, която има 24 сериозни роли в киното.

Елена Яковлева ще играе Ванга в зряла възраст

Следващата седмица пристига у нас народната артистка на СССР и Русия Елена Яковлева. Най-трудната част от живота на Ванга ще се възкреси от голямата руска кинозвезда, а първите серии ще са готови в началото на следващата пролет, споделя режисьорът Сергей Борчуков пред „24 часа“.
Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове.

Тъпи вицове, шеги и смешки. От серията много тъпи, но смешни (Кратки!)

Най-смешните тъпи вицове. Просташки вицове. Тъпи вицове с отговори. Вицове за деца, за Иванчо. Тъпи …

2 Мнения

  1. Ivelin Simeonov

    "Руската телевизия снима сериал за Варна." – nqmam dumi prosto kak izobshto go pishete…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *