Roberto Metodiev 07
Роберто Методиев вещае тежка година за България

Роберто Методиев: Слави Трифонов е омагьосан

Ясновидецът Роберто Методиев разкрива, че Слави Трифонов е омагьосан

„Енергийното поле на Слави Трифонов е силно нарушено от магия, заради която го чакат много страдания. Няма да има деца, но приятелката му Мартина ще си остане с него. Двамата не са разделени, каквито слухове се появиха заради изчезването й от Шоуто на Слави. Скоро тя пак ще се завърне на екран. Слави дава много пари за благотворителност, предимно за болни деца, но държи това да остане в тайна” – разкрива в интервю за „Уикенд” Роберто Методиев.

Гадателят разкрива как се отключва заключен вече късмет. „Със специален ритуал” – твърди ясновидецът. „Човекът, който идва при мен, носи катинар. Върху него се четат молитви, потапя се във вода. След това аз го слагам върху главата на човека. Доколкото знам, много мои колеги карат хората да изхвърлят катинара, но не бива. Изхвърлят се ключовете, а не катинарът. Той е символът на отключването на късмета, а не те. Методът с отключването на църква също е успешен. Важно е човекът рано сутринта първи да отключи храма, за да отприщи ритуално и късмета си. Такъв ритуал беше правила навремето Венета Райкова” – разказва Роберто Методиев.

На въпрос за бъдещето на кабинета Борисов, гадателят споделя: „Правителството на Бойко Борисов има капацитет да ни управлява, стига да вземе правилните решения и да не позволява да се случват задкулисни игрички в коалицията от страна на другите партии. Предстои тежка година на България. Пестенето на пари няма да доведе до нищо положително” – убеден е Роберто Методиев.

Роберто Методиев вещае тежка година за България
Роберто Методиев вещае тежка година за България

На въпрос кои най-често го търсят за помощ, ясновидецът отговаря: „Хората най-често се интересуват от любов, работа и здраве, но като че ли здравето го пренебрегват. Все повече работя с хора, които се просвещават сами в окултното и духовното. С годините хората стават все по-глупави, зли и завистливи” – откровен е Роберто Методиев.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

циганско гадание за щастлива любов

Циганско гадание за щастлива любов и брутално гадаене на случаен телефон

Ще ви предложим едно интересно циганско гадание за щастлива любов и още едно, което обаче …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *