Ясновидката Маг Джиляна, гадател

бъзак
Направете си сироп от бъзак

Пийте сироп от бъзак за здраве и против рак

Още Петър Димков е писал за рецептата с бъзак, която успешно гони рака

Сиропът от бъзак е уникално средство в борбата срещу рака, укрепва здравето, повишава имунитета, подпомага кръвообращението, решава проблеми със сърцето.

Бъдете сигурни, че този универсален лек си заслужава всяко усилие.

бъзак
Направете си сироп от бъзак

Не че е трудно да си приготвите рецептата. За нея е писал още навремето Петър Димков в своята книга Българска народна медицина, трети том. Той го препоръчва за пречистване на организма, засилване на функциите му и за справяне с акне по кожата.

Ще публикуваме съотношенията в оригинал, които са дадени от него, както посочват негови последователи в коментарите си към статия в изданието zemianazaem.com. Ако не сте се сдобили с бъзак, може в момента да намерите изсушен и да го пиете така – само плодовете на гладно.

Най-хубаво е обаче догодина да вземете мерки и да си осигурите свежите му кръгли и целебни топчета. Тогава ще си направите у дома сироп и ще го съхранявате в бутилки. Никак не е сложна процедурата.

Само редите зрънцата със захар в буркан до капачката му. Завършвате със захарта и след време прецеждате през марля. Желателно е после сместта да остане на студено, за да не вкисне. Може да се ползва и мед, но с него има опасност да ферментира, затова заложете на захарта.

Както виждате, в днешното ежедневие, се налага да се обръщаме към старите методи на лечение. Те са натурални, природни и напълно безвредни, когато се съблюдава правилната им консумация. За жалост има болести, които не са подвластни на съвременните препарати.

Специалистите напразно се опитват да борят симптомите, те рядко търсят причините за възникналите проблеми. Ето защо резултатите им са повече от неуспешни, а пациентите отчаяно се хващат за поредната сламка.

Тогава прибягват до старите традиции, когато хората са били по-издръжливи, доволни и пълноценни със силното си тяло.

Растението бъзак определено е сред фаворитите на нашите баби и дядовци, които са майсторили не само мед, но ликьори и сладка от него.

За Лина Максимова

Прочети още

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много полезни за здравето

Плод на черна черница – лечебни свойства във фитотерапията

Благоприятните свойства на плодовете на черната и бялата черница, богати на хранителни вещества, са много …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *