Georgi Gaidardjiev
22-годишния шампион Георги Гайдарджиев, който подобри собствения си рекорд в Гинес

БГ ГОРДОСТ! Георги подобри собствения си рекорд в Гинес (ФОТО + ВИДЕО)

България трябва да се гордее с 22-годишния шампион Георги Гайдарджиев, който подобри собствения си рекорд в Гинес, набирайки се 17 пъти само с лявата си ръка

22-годишния шампион Георги Гайдарджиев, който подобри собствения си рекорд в Гинес

Благоевград може напълно да се гордее, че от там е родом не само най-добрият ни футболист в момента – Димитър Бербатов, но че от този град е и шесткратният световен шампион Георги Гайдарджиев, който за пореден път се разписа в Книгата с рекордите на Гинес, подобрявайки собствения си рекорд за набиране с една ръка. Георги се набра с лявата си ръка 17 пъти, подобрявайки предишното си постижение от 10 набирания, като представител на Книгата на Гинес узакони успеха му.

България може да се гордее с 22-годишния младеж и поради друга причина, която показва, че е родолюбец – посвети рекорда си на Благоевград по случай 100-годишнината от освобождението на Горна Джумая и Пиринска Македония.

За шампиона Георги Гайдарджиев обаче няма спирка, тъй като до днес той взе участие в международния турнир по канадска борба, провеждащ се в Загреб, където представи достойно България.

Браво на Георги! Нека има все повече и повече такива българи, които да представят истинското лице на страната ни и да продължаваме все така да чупим рекорди в Книгата на Гинес!

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

ако счупиш огледало

Счупено огледало. Ритуали за щастие. Какво означава да счупиш огледало? Мнения

Ритуали при счупено огледало. Къде се изхвърля? Какво означава, ако счупиш огледало? Мнения. Сбъдване на …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *