Ето какво представлява HAARP

Разпръсваните аерозоли помагат за дейността на HAARP и с това се извършва промяна на климата

Коренната промяна на изгледа на нашето небе е основно вследствие аерозолните емисии от самолетите – CHAMTRAILS, които се разпространяват от тях и създават една нова и по-различна среда в атмосферата. Днес голям брой самолети разпръскват целенасочено аерозоли в стратосферата на височина около 10-12 км. Те не се разтварят в атмосферата, а вместо това се разнасят по небето и образуват гъста завеса от облаци, поради което видимостта през последните години значително се е понижила. Разпръсваните аерозоли помагат за дейността на HAARP и с това се извършва промяна на климата, твърдят някои учени.

Ето какво представлява HAARP

Ето какво представлява HAARP

Особеното е, че тези явления са наблюдаеми при по-ниски атмосферни нива на влажност между 30-40%, вместо обикновените 70% нормални за образуването на облаци. Сега вече знаем със сигурност, че това не са някакви облаци, а всъщност са едно уникално и сравнително ново творение, което е било неизвестно досега на геофизичната и атмосферната наука.

Единственото средство за извършване на тази нова промяна е разпръскването на аерозоли, чрез които става промяната и на температурата. Сега имайки основно понятие за плазмата, че тя представлява състояние на наелектризиран газ, можем да хвърлим един кратък поглед върху съоръженията и технологията HAARP.

Тя означава програма за научно изследване на земната йоносфера и се извършва под ръководството на американските военновъздушни сили, а те твърдят, че тя не е друго, а само една програма за експериментиране. Според тях целите на HAARP са научни опити и изследване на свойствата и поведението на йоносферата като особено се акцентира върху подобряване на комуникационните връзки и дейността за наблюдения, за граждански и за военни цели. Тяхното изказване е, че целта на HAARP е само научна дейност, което може и да е вярно, но може да се преследват и други цели, освен научноизследователска дейност. В патента му пише, че е метод за промяна на част от земната йоносфера, магнитосфера и атмосфера. Според много изследователи, този патент е сложил началото на построяването на станцията, но в него са описани нови методи на дейност, която напълно надминава научноизследователските изследвания. Тези документи показват, че целите на HAARP са промяната и контрола на околната среда и атмосферата чрез аерозолните операции. Това потвърдиха и военновъздушните сили на САЩ при това публично, че целите им са точно тези – контрол на климата до 2020-2025 г. и те били частично изпълнени досега.

Чрез космически лазери разположени на спътници се загрява определена област на Земята и с това се постига повишаване на температурата на определен район. Получава се загуба на реколта и други. Финансовите загуби на Русия са били над 14 млрд. долара през май 2011 г. от неестествените горещини.

Преди 2 години Людмил Банков от българският институт за космически изследвания обясни пред OFFNews.bg, че HAARP е предназначен само за научни изследвания на полярните сияния и за военни цели свързани с радарите, неговата мощност е около 3 МW, а на руската станция СУРА е 700 KW. Той изтъкна, че HAARP не може да предизвика такива големи промени в климата в даден регион, нито пък земетресения. Все пак това е една от версиите. Нищо не пречи и в двете да има нещо вярно.

За HAARP може да се каже, че е едно климатично оръжие с много лоши последствия. Повече ще научите от видео клипа, той е направен с информация от различни източници, включително и от БНТ в предаването „По света и у нас” и други чуждестранни медии. Във вторият клип по-подробно е описана технологията HAARP. Разбира се не всяка промяна на климата се дължи на HAARP и на аерозолните разпръсквания – CHAMTRAILS.

Ето какво представлява HAARP
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ето какво представлява HAARP

  1. ХААРП не е работил от май, 2013 г, т.е. повече от една година. Спрян е поради липса на средства. Сега се обсъжда искането на ВОЕННИТЕ за окончателното прекратяване на проекта. Щяха ли точно военните да искат да се оттеглят от ХААРП, ако той наистина беше чак такова могъщо оръжие? Като пишете дивотии, поне се стремете да сте в крак с новостите по темата!

  2. Ехее, баси и промития мозък. Ама ти наистина ли вярваш на военните. Не ме разсмивай. А знаеш ли, че ХААРП има и в Сърбия? Даже и от Евро Парламента са поискали да бъде закрит, но американците отказали, но пък “обещали“, че ще го закрият през 2020г. Първо ти се поинтересувай, па после давай “компетентни“ мнения.

  3. Tва, че харпуна не работи от еди кога са са пълни глупости. Използваха момента, когато закриха сайта на харп, на който можеше да се проследява активността на съоръжението, плод на болните мозъци, които го използват непрекъснато. Защо според теб ежедневно над главите ни небосвода е обсипан с алуминий и какви ли още не отрови с него? Има цяла мрежа от подобни съоръжения на планетата, но тия идиоти в аляска най-вероятно ще оплеската така нещата, като гледам как са си повярвали, че после ще се врат по жалките си дупки в подземните тунели на планета. Като плъхове. След наглото настаняване на американските бази в България химикалите, които се изсипват в небето над страната са изключително много. Целта им е да намалят интензитета на слънчевата светлина, пряко зависеща за нешето оцеляване в най-бурните времена, както и алуминият се използва за прецизно насочване на мощните електромагнитни импулси, които се използват за манипулация на климата, а от там и финансов деспотизъм на най-големия длъжник на планетата – сащ. Темата е дълга. Ако щете вярвайте. Просто не много сложно да се нареди пъзела като започнат да се задават повече въпроси.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *