Ясновидката Щерона предсказа бъдещето на България

Снимки на ясновидката Щерона Ваклушева, която предсказа  бъдещето на България

Тя се казва Щерона Ваклушева и живее в с. Мирово. След като боледувала и починала, лекарите отнесли тялото на Щерона в моргата. Там престояло няколко часа и преди да й бъде направена аутопсия, жената оживяла за огромно удивление на лекарите.

От този ден Щерона започнала  да получава видения,  да открива и разваля магии, и да помага на хората, писаха на сайта  .

Това е ясновидката Щерона

Това е ясновидката Щерона. На масата е бобът, заедно с малките икони, които й помагат да открива направените магии

С помощта на бобени зърна и три чудотворни икони на Иисус Христос, Пресвета  Богородица и на Св. Николай Чудотворец, ясновидката Щирона вижда дали е направена магия, каква е, къде е скрита и после я разваля.

Един от най-ярките случаи в практиката на ясновидката Щерона е магията на Галина Тодорова от с. Дивотино. Жената е майка на 2 деца и е само на 42 години. Откриват й бучка на гърдата и лекарите не й дават надежда за живот.

Жената се притеснява за своите две деца, а не своя живот. Посетила Щерона, а ясновидката хвърлила боба. Веднага видяла, че е направена магия за смърт. Отишла с жената в дома й в Дивотино. Взела една мотика и разкопала пръстта до къщата. Извадила малка парцалена кукла с дупки на гърдите. Това е магия за смърт. Написано е името на жената и заклинание на арабски.

Щерона Ваклушева снимки

Щерона Ваклушева снимки

Щерона развалила магията, а Галя трябва да ходи редовно  в храма, за да може да се излекува.

Ясновидката Щерона казва, че не е достатъчно една магия да бъде открита, когато е направена, а да бъде развалена. Само, когато се развали тя престава да действа и ако човекът  се е  разболял, ще оздравее.

В двора на своя дом ясновидката Щерона построява малък храм с името на Св. Пантелеймон, когото почитаме на 27 юли.

Храмът Св. Пантелеймон в двора на ясновидката Щирона

Храмът Св. Пантелеймон в двора на ясновидката Щирона

На същото място е имало един стар храм, който е разрушен през 1928 г., по време на Чирпанското земетресение.

В храма по време на природния катаклизъм били свещеникът и едно дете на 9 години. Те загиват, но малко след тяхната кончина от мястото започва да тече лековита вода.

Благодарение на лечебната вода, много хора са били излекувани.

Щерона Ваклушева снимки

Щерона Ваклушева снимки

Ако някой изпитва нужда от помощта на ясновидката Щерона Ваклушева, на снимките от по-горе, нека да я потърси на някой от следните телефони:

0887 / 136 845;

0886 / 758 542;

041 / 350 521 в с. Мирово;

034 / 221 111 в гр. Пазарджик;

В момента ясновидката Щерона е силно притеснена от  многото направени магии по автомагистрала Люлин. По време на самото изграждане са загинали 4 работника. Когато магистралата функционира, на нея ще се случват много катастрофи и ще загинат много хора.

Ясновидката Щерона прави опити да накара властта да й повярва, за да извади заровените магии и да освободи трасето от негативната енергия.

Един от големите проблеми на българите е злобата и завистта. Именно злобата и завистта карат много да правят магии, за да навредят на умните, работливите и кадърните хора. Онзи, който тръгне да прави магия не си дава сметка, че това лошо един ден ще му се върне на главата по най-бруталния начин, защото Господ, когато реши да наказва, умее да го прави жестоко и болезнено!

Въпреки, че животът в момента е много труден, ясновидката Щерона Ваклушева, на снимките от по-горе, е оптимист, че България ще се оправи след още 1 – 2 години.

И понеже такива са прогнозите на Баба Ванга, на жената ходжа Лютвие, на Теодора Стефанова, на шуменската ясновидка Фидес, на нас не остава нищо друго освен да вярваме, че това ще се случи!

сподели бутон

Ясновидката Щерона предсказа бъдещето на България
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Ясновидката Щерона предсказа бъдещето на България

  1. 90% изманици, останалите 10% сиви магове, които не разбират, че нямат право да се бъркат…

  2. Защо зомбирате народа с глупости !!!Защо пишете изобщо за тая или оная уж "гадателка " Вие от изднията наред ли сте ???Тези всичките ИЗРОДКИ (без извинение )гадачки ,баячки и подобни ОБИРАТ ОТЧАЯНИТЕ ХОРА И НИЩО НЕ ПРАВЯТ .Може би ,Вие всичките медии взимате процент от тези шарлатанки иначе ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ .

  3. Защо зомбирате народа с глупости !!!Защо пишете изобщо за тая или оная уж "гадателка " Вие от изднията наред ли сте ???Тези всичките ИЗРОДКИ (без извинение )гадачки ,баячки и подобни ОБИРАТ ОТЧАЯНИТЕ ХОРА И НИЩО НЕ ПРАВЯТ .Може би ,Вие всичките медии взимате процент от тези шарлатанки иначе ОБЯСНЕНИЕ НЯМАМ .

  4. Измамница е лъжкиня не и вярвайте

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *