Ясновидката Лаура: някой скоро ще последва митрополит Кирил!?

Не само хората, а и земята в България се бунтува, разкри ясновидката Лаура

Арменката Лаура Вардеварян, която някои смятат за ясновидката на братя Маргини, предупреди да очакваме още трусове и не само в обществото. Нейните предсказания в последно време, макар и доста шокиращи, се оказаха необичайно точни. Според признанията на арменката, тя дължи дарбата си на българската земя и смята, че тя й е дадена, за да помага тук.

Ясновидката Лаура: кой ще последва митрополит Кирил?

Ясновидката Лаура: кой ще последва митрополит Кирил?

След Варненския митрополит, напуснал този свят не по свое желание, някой друг от публичните личности може да го последва. Има заплаха за живота на един високопоставен политик, предсказва Лаура и добавя, че опитът за покушение няма да успее, пише БЛИЦ.

Не само обществото сега се люлее от катаклизми, Земята също е неспокойна и преди да дойде зимата, столицата ще  бъде разтърсена от земетресение. За щастие разрушения и жертви няма да има, успокоява ясновидката, но този трус ще помогне на хората да отрезнеят и да намерят правилните решения.

Орешарски подава оставка и в създадената ситуация се очертават избори. Тях ГЕРБ отново ще спечели, но така желаното от Бойко Борисов мнозинство,  ще остане мираж. Ще се получи „дежавю“ – той пак няма да иска властта, хората пак ще са на улицата. Някой ще иска импийчмънт на президента, но Плевнелиев ще си изкара мандата. Според предсказанията на ясновидката Лаура протестите ще спрат, когато се появи нова фигура, встрани от познатите лица и тази личност ще бъде подкрепена от народа.


Боян Петракиев

Ясновидката Лаура: някой скоро ще последва митрополит Кирил!?
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Ясновидката Лаура: някой скоро ще последва митрополит Кирил!?

  1. Всеки с малко разум е наясно какво ще се случи. Не е нужно да си ясновидец.

  2. Мен ме притесни земетресението -.- :X :X :X

  3. Здравейте,
    Аз се казвам лилия,родена съмна08.051962г. Живота ми сякаш насилапремина през много страдания и мъчнотии. Каквобихте казали за моето бъдеще!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *