Вижте какво уникално чудо има в Рила! (СНИМКИ)

Една уникална фотография доказва съществуването на пресечена пирамида или вкопана летяща чиния на територията на България

Една уникална история сподели читателят Цветан Цветанов на „24 часа”. Той е представил една феноменална снимка, която е направена от разстояние от около 400-500 метра в полите на Рила.

Това е пирамидата до Рила СН:

Това е пирамидата в полите на  Рила СН: Цветан Цветанов

Цветанов обяснява, че както по релефа личи, този обект, който е хванат на обектива, е висок 100 метра. Той прилича на пресечена на върха огромна пирамида, с доста правилна форма. Или при развихряне на въображението може да бъде оприличен дори на вкопана летяща чиния на извънземни.

За сравнение с пирамидите в СН: Цветан Цветанов

За сравнение с пирамидите в Босна СН: Цветан Цветанов

Цветан Цветанов казва още, че е възможно това чудно нещо да е обект на антична човешка дейност – да е могила, некропол или друг, непроучен до този момент археологически артефакт.

Читателят на „24 часа” дори споделя, че при определени обстоятелства би споделил точното нахождение на този мистериозен обект. Той твърди, че със сигурност неговите фотографии биха възбудили дискусия сред читателите на медията, но все пак е доста любопитно и интересно да се узнае дали това е природен феномен, дело на извънземен или човешки разум.

Накрая той завършва с думите, че за сравнение прилага и снимка на прочутите пирамиди в Босна, които са уникални и представляват истински научен феномен.

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Вижте какво уникално чудо има в Рила! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Вижте какво уникално чудо има в Рила! (СНИМКИ)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *