Марк Зукърбърг направи сензационно разкритие като призна, че е наполовина българин!

Младият баща на най-популярната социална мрежа в света Facebook  –  Марк Зукърбърг даде интервю пред „Асошиейтед прес“. Младият бизнесмен призна, че има българско потекло, с което се гордее.

Марк е кръстен на своя дядо Марко от България по майчина линия.

Дядото Марко бил богат българин, който напуснал страната след 1944 г., когато народната власт започва да се вихри у нас.

Богатите хора са били избивани без съд и присъда или набързо осъдени от народния съд, имуществото им конфискувано, изпратени са по лагерите.

Дядото Марко се качил на параход и се спасил в чужбина, но бабата останала у нас и нейната съдба не е ясна. Това е една доста сериозна прилика със съдбата на Присила Чан, неговата благоверна съпруга от Китай, чиито родители също са избягали от комунистическа страна с риск да бъдат застреляни на място.

Марк Зукърбърг твърди, че познава древната история на България и се гордее с нея.

Това откровение  е огромно признание за таланта на българите! След Джон Атанасов, който изобрети първия в света компютър, Марк Зукърбърг се превърна в едно от лицата на 21 век.

Не е тайна, че българите почти винаги успяват да направят огромен прогрес, когато са далеч от други българи,  които биха могли да им подлеят вода или да им пречат да се реализират максимално.

нумерология

Но не е тайна и че българите сме особено надарена нация и всички личности като Васко Василев, Гена Димитрова, Райна Кабаиванска, Любка цу Гутенберг, Гюзелев и Гяуров, роднините музиканти Ешкенази, Филип Киркоров, Бербатов, Стоичков, Кристо Явашев  и много други популярни  личности само потвърждават казаното.

Други важни неща: Дарение.

При раждането на тяхната дъщеря на име Макс Марк Зукърбърг и нежната му китайска съпруга Присила Чан заявиха, че до края на своя живот ще дарят 99% от акциите на социалната мрежа Фейсбук с оглед на това, на земята да има по-добър живот. Това прави някъде около 45 млрд. долара. За целта те създават нещо като фондация, наречената „Инициативата Чан Зукърбърг“ за подпомагане на „човешкия потенциал“ и създаването на равенство.

Това е точно обратното на идеалите на комунизма, който иска да постигне равенство за чужда сметка и може само да харчи чужди пари, отбелязват наблюдателни. Марк стана татко на 31 юли 2015 година и се нае с възцаряването на повече справедливост на света в името на щерка си.

Марк Зукърбърг се ожени на 28 години

за приятелката си, с която имаше връзка цели 9 години и е една година по-млада от него. Присила Чан, както казахме, има произход от Китай. Нейните родители са американизирани китайци, които са избягали с лодка от най-голямата комунистическа държава в света, където такива като тях ги избиват при опит за излизане зад граница. Това е още една прилика с Марк, чийто дядо също има връзка с комунистическа страна, от която не е можело да излезеш освен с куршум в тила (или с връзки в Политбюро).

Марк Зукърбърг

Марк Зукърбърг е внук на българи

Това е една хубава черта на комунизма: Че понякога изпуска най-ценните си поданици, които отиват в един по-свободен свят и техните деца и внуци движат прогреса в условията на капитализъм. Цукърбърг с неговите дарения и загриженост за равенството може да постигне повече, отколкото двамата диктатори Тодор Живков и Мао Дзедун са постигнали с извратените си идеи за комунизъм (и между другото са избили взети заедно повече от 200 милиона души).

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: