С ГОЛИ ръце, 62-годишен се пребори с акула! Какво се случи след това? (ВИДЕО)

В драматична схватка с двуметрова акула 62-годишен летовник удържа победа и спаси играещите наблизо деца

Геройската постъпка на 62-годишния летовник от Англия случайно попада в кадър на телевизионен екип, снимащ реклама за Булкок бийч, край Куинсленд, Австралия. Внезапно почивката на семейство Маршълсий е била нарушена от писъци „АКУЛА“. На плиткото щапукали много деца, край тях и възрастни, но всички замръзнали от ужас при вида на страшния хищник. Без да мисли за собствената си безопасност, Пол Маршълсий нагазил във водата и сграбчил почти двуметровата акула за опашката с голи ръце, по чудо избягвайки щракащите челюсти. После я повлякъл към дълбокото, далеч от ужасените малчугани и паникьосаните им татковци и пуснал на свобода. Докато дойде бреговата служба и спасителите, проблемът бил разрешен без фатални последици, разказва dailymail.co.uk.

Проблемът бил разрешен без фатални последици

Проблемът бил разрешен без фатални последици

Бързо геройската постъпка на Пол му спечелва популярност, която се връща като бумеранг срещу самия него. Семейство Маршълсий е освободено от работа веднага, щом кадрите с героичната му постъпка обикалят света и достигат до Англия. Оказва се, че британското семейство е в отпуск „поради преумора“, а това, че са на хиляди километри от дома и господинът има сили да се пребори с двуметрова акула, изобщо не се харесва на работодателите им. Мотивът е болезнено ясен – и двамата са злоупотребили с доверието на своите шефове, разкрива 359.bg.

Двуметровата акула излезе почти на брега

Двуметровата акула излезе почти на брега

Повечето от коментарите след тази новина са в подкрепа на Пол. Той самият казва, че не се е обявявал за тежко болен, просто и на двамата с неговата съпруга им била необходима истинска релаксация след стреса в работата. Никак не е справедливо да бъдат преследвани заради благородната постъпка, но както става в живота на обикновените хора – „няма ненаказано добро!“

За съжаление това е пълна липса на доброта и човещина в главите на работодателите им. Работодателят така ли не се поставя на мястото на по-бедните от него, които са наемни работници. Какъв е смисълът само да работят работниците, без да се радват на живота, и без да си почиват?

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

С ГОЛИ ръце, 62-годишен се пребори с акула! Какво се случи след това? (ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *