Разрушителният Уран предизвика трагедията в мина „Ораново“

Разрушителният Уран предизвика трагедията в мина „Ораново“  през месец юли 2013 г.

След като покъртителната трагедия в мина „Ораново“ стана реалност, родни астролози бяха потърсени за коментар. Когато се случат определени катаклизми и нещастия, човек започва да се чуди и да си задава въпроса дали това е съдба, Божие наказание, проклятие, магия или нещо друго.

Планетата Уран унищожи невинните миньори

Планетата Уран унищожи невинните миньори

Планетата Уран е силна и тежка планета,  която може да бъде разглеждана в два противоречиви аспекта.   От една страна, лошите позиции на Уран водят до нещастия, катаклизми, инциденти, трагедии. Когато Уран е в добри позиции с останалите планети от зодиака, тя дава отлични шансове за късмет, успехи, финансови постъпления.

Според астролозите, през средата на месец юли 2013 г. планетата Уран се е намирала в изключително опасна фаза. Точно в този период Уран се е подредила по такъв начин с  Плутон, Марс и Черната луна Лилит- това са все тежки и проблемни планети, че заедно са образували конфигурация на космически кръст.

Енергията на тези четири толкова силни и мощни планети, бликаща от едно и също място, е насочена към Земята. Там, където има проблеми те избиват под натиска на тази огромна космическа сила.

Казано по друг начин, не планетите са виновни за този катаклизъм пряко, а косвено. Ако в мината бяха спазвани всички изисквания и нямаше проблеми, космическата атака на тези 4 планети нямаше да може да бъде толкова разрушителна, колкото в случая.

Един по-разбираем пример. Ако на вашата къща или апартамент прозорците са със здрави стъкла и са добре уплътнени, силният вятър, който духа не може да ги начупи или да ги изкърти.

Ако прозорците ви са хлабави, а стъклата крехки, тогава вятърът ще ги натроши.

Трагедията в „Ораново“ е станала под външното въздействие на тези 4 планети, а е имала разрушителен ефект, защото там нещата не са били добре направени.

По думите на маг Зорница, всичко се крие в името на рудника. Въпреки че се пише с „О”, при произнасяне се чува „ураново”, което съвпада с името на опасната планета. Тя е категорична, че буквите в имената на местности или хора са носител на вибрации, която предопределя съдбата им. Тя споделя, че често хора, които имат еднакви имена са споходени от близка съдба. Това е така, тъй като те са подвластни на идентични вибрации от Космоса и Вселената.

Астролозите вярват, че планетата Уран удря там, където е слабото място на дадения обект – най-често това е в сферата на сигурността. Това е причината все по-често местните хора да се плашат от проклятието и да не искат да слязат да работят в мините.

Местните хора от Симитли, които не разбират от астрология,  са категорични, че черна сила витае около мините, трябва да се направи водосвет и курбан.

Бог да прости всички загинали миньори от мина „Ораново“!

 

сподели бутон

Разрушителният Уран предизвика трагедията в мина „Ораново“
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Разрушителният Уран предизвика трагедията в мина „Ораново“

  1. Ами , защо всички тези баячки ,магове , магьосници , гледачки на карти , джезвета , боб и какви ли още не , не предсказаха и не предпазиха хората от това нещастие? Това е Божа работа и е правилно намерението на хората от Симитли, да направят водосвет и курбан в близост до и в мините.

  2. хората си заминаха оставиха.
    хората да скърбят за тях.
    а сега излиза че всичко е станало заради планетата.
    бабини деветинини

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *