ПРОВЕРЕТЕ дали ви подслушват МОБИЛНИЯ – ЛЕСНО Е! (ВИДЕО)

За да сте спокойни – проверете дали не сте „оперативно интересни“

Шпиономанията продължава да тресе политиците у нас, и с право. Главният прокурор Сотир Цацаров призна с недомлъвки тези дни, че МВР подслушва когото си иска, без никакви правила. На първия етап от прокурорската проверка по „Бръмбаргейт“ е установено, че твърденията на соцлидера са „2/3 истина“ пише dnevnik.bg. Никой не е сигурен, кой и защо се подслушва от спецслужбите у нас, и ако вие изпитвате съмнения, че сте сред „черните овце“, лесно ще го установите.

Подслушват ни!

Подслушват ни!

Проверете дали ви подслушват мобилния по следния начин, съветват колегите от razkritia.com – лесно е!

Вижте дали ви подслушват!

Вижте дали и вас подслушват!

Първо наберете тези знаци чрез клавиатурата на мобилния си апарат: *#06#. Това е универсален код, който трябва да работи на всички марки телефони, казват специалистите. Той изважда на дисплея един уникален за всеки апарат номер – Imei. Обърнете внимание на броя на цифрите в него: те трябва да се точно 15. Щом са повече, това без съмнение означава, че сте „оперативно интересни“ за някого. Разпространените подслушвателни устройства, с които е „въоръжена“ родната полиция, добавят към този уникален номер по една, две или повече на брой цифри, така че съмненията може да се потвърдят или отпаднат само за няколко секунди. Интересуващите се от новостите в технологиите казват, че последното  поколение подслушватели не се поддават на този трик. За щастие, такива са внесени твърде  малко у нас.  Проверката за подслушване на мобилния  може да направите по всяко време и бъдете сигурни, че няма да ви струва и стотинка.Боян Петракиев

ПРОВЕРЕТЕ дали ви подслушват МОБИЛНИЯ – ЛЕСНО Е! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “ПРОВЕРЕТЕ дали ви подслушват МОБИЛНИЯ – ЛЕСНО Е! (ВИДЕО)

  1. jiveq I rabotq v italiq, probvax, pritejavam 2 tel.nomera, ediniqt s 15 cifri, drugiqt 17, kato poslednite sa 00, vazmojno e the iskat the razberat kak se smenqvat pampersi na baba , uspex.

  2. И кой ще ни каже наспоред цифрите , кйто са в повече КОЙ ни подслушва и по чие нареждане ??? Кой ще ни защити правата и как ???!!!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *