ПРОКЪЛНАТИЯТ ДИАМАНТ ХОУП – НОВИ РАЗКРИТИЯ

ALLEFF1Красимир Куртев

Консултант по езотерика и духовно познание и прилагане на мисловни модели в разнообразните проблеми на живота. Международен експерт  – Фънг Шуй кристал мастер в областта на минералолечението – литотерапия. Член на Международната Академия по Българознание, Иновации и Култура – МАБИК.

Господин Куртев, на няколко пъти Вие сте успявал да разбулите различни мистерии около проклятието на известни камъни. Какво бихте споделил за прокълнатият Син диамант , наречен – „Диаманта Хоуп“?

Според една от многото легенди се разказва,че проклятието екзалтира от мистериозния голям, син диамант, когато е бил изтръгнат (т.е. откраднат) от идола Бутахванта в Индия. Това проклятие сее нещастие и смърт не само за собственика на диаманта, но и за всички, които го са го докоснали. В продължение на 4 години аз изследвах в дълбочина въпросният диамант, позовавайки се на митове и легенди около него.

Мистиката е сериозна, защото все повече и повече се размножават различни версии на този прокълнат скъпоценен камък. Всъщност това е разбиване на даден код, знае се , че всеки минерал или кристал може да се кодира, този код е свързан с дванадесетте „Космически лъча“, едно интересно послание от Джуал Кхул – Тибетеца. Тези дванадесет лъча представляват „Дванадесет Пламъка“ насочвани от Източника. Нито едно Ниво не взима решения само за себе си – решенията се спускат надолу през 357-те нива от Консула на Дванайсетте в нивото на Създателя до вашата Планетарна Йерархия. Това е вид планетарна информация, която трепти подчинена на един от херметичните закони – всичко е в движение – вибрации.

1111

За да прочетете цялото интервю, моля натиснете Тук

Всички права запазени © 2013 Siliyia Atanasova

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:
ПРОКЪЛНАТИЯТ ДИАМАНТ ХОУП – НОВИ РАЗКРИТИЯ
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *