Ракията отлежава с 10 г. за три часа

Уред състарява мълниеносно младата ракия и я превръща в отлежала парцуца за минути.

Китайското чудо се продава срещу 69 лв., из сайтовете за безплатни обяви.

Според дистрибуторите джаджата ускорява процеса на стареене на всякакви алкохолни напитки от коняк до уиски. Освен това ултразвукът премахва всички остатъци от метиловия алкохол, които се запазват при нормалния процес на стареене и сутрин предизвикват болки в главата, хвалят се търговци.

Експериментално е установено, че обработеният с ултразвук алкохол се усвоява и разгражда в организма около 30% по-бързо.

Технологичният хит може да обработва наведнъж до 10 литра шльокавица, като за 20 минути се постига ефектът на едногодишно стареене. Така за малко повече от 3 часа ценителите се сдобиват с отлежала 10-годишна ракия, обясни за „Телеграф“ Димитър Стоянов, един от откривателите на ракиения състарител за нашия пазар.

Тънки сметки Другият хит на пазара в момента е устройство, което спестява между 10 и 30 на сто от разходите за ток на едно домакинство, каза Стоянов. За разлика от другите хитри методи за кражба на ток този уред се продава напълно легално в цяла Европа, като при нас цената му е 58 лева.

Умното устройство се включва в контакт, най-добре в близост до таблото с предпазителите, и поема мощност на включените консуматори на ток до 15 квт. Средната мощност, която изразходват всички електрически уреди, включени едновременно в един апартамент, е около 10 квт, обясниха експерти.

Ракията отлежава с 10 г. за три часа
3.7 (73.33%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *