Разговаряме с парапсихолога и ясновидката Елка Стефанова за родовите проклятия и магиите

КОЯ Е ТЯ

Родена на границата на два зодиакални знака /на 22 ноември/ в зимна съботна сутрин в годината на Кучето – 1958, великотърновската гадателка Елка Стефанова определя себе си като човек с мисия – да помага на хората. От ясновидските й способности се възползвали още съучениците й в старопрестолния град.

„Питаха ме какво ще стане, а аз просто ги хващах за ръцете и ги гледах право в очите, предстоящи събития преминаваха пред мен като на филмова лента“, спомня си първите прозрения Елка.

Тайните на магията и на древния тракийски ритуал на гадаене по восък обаче й разкрили бабата и прабабата по бащина линия. Следват срещи с феномени в областта на невидимото, поредица от курсове по биоенерголечение, астрология и десетгодишна практика в помощ на страдащите хора.

Завършила е педагогика, семейна, има дъщеря.

ТЪРСЯТ МЕ ЗА ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ

– Елка, за какво те търсят хората?

– За всичко. За здраве, за любов. Някои искат да бъдат по-силни, други бъдат по-продуктивни в работата си, трети да намерят отговор на въпроса защо не им върви след като всичко толкова добре са го програмирали. Не са и единици случаите, когато идват вече при починал човек. Тогава ми е много тежко и болно, защото виждам, че човекът не си е заминал по съдба, а в резултат на направена магия.

нумерология

– Как разбираш, че на някой му е направена магия?

– Чрез т. нар. аурограма. Тя се изразява не само в мисловни, но и във физически усещания – пищене в ушите, хлад в душата. Усетя ли полъха на зимата знам, че човекът пред мен е като тъмна мъгла. Тотално разрушен в резултат на външното енергийно вмешателство. Опитвала съм се да систематизирам тези усещания, но засега това е безрезултатно.

ЖЕРТВИТЕ НА МАГИЯ СТАВАТ ВСЕ ПОВЕЧЕ

– Много ли са жертвите на вредни енергийни влияния?

– За съжаление вместо да намаляват случаите, те се увеличават. Кой книжка прочел, кой някакви курсове карал – решава, че може да си отмъсти по някакъв начин на еди кого си. Старите хора са ги знаели нещата, но правенето на магия е било табу за тях. Има и много случаи на автомагия. Човек си самовнушава, че му е направена магия, а мисълта и страхът създават фантом, който е със същата разрушителна сила, както магията.

– Как помага в този случай восъколеенето?

– Той е древнотракийски ритуал, но е добре познат в България. Восъкът влиза много бързо в торсионните полета на човека, в неговото излъчване, и съответно поема информация. Ако има чуждо енергийно вмешателство – било то към дадения човек, било то в рода, се показва ясно във формите на отливките на восъка. Магията се предава генетично след смъртта на човека, върху който е направена, затова се говори за родови проклятия. Аз проследявам не само миналото, но и бъдещето на хората, с които работя. Давам възможност на хората да попитат, да споделят усещанията си. Когато човек види фирмите, които образува восъкът, много неща стават ясни. Често клиентите ми познават свои близки в профилите на восъчната отливка, виждат дадени ситуации, когато става въпрос за много силни стресове, виждат поражения върху своите органи.

ПРЕМАХВА СЕ С ТАЙНСТВЕН РИТУАЛ

– И как се премахва магията?

– Това е тайнствен ритуал, но аз мога да ти кажа само за видимата му страна. Заедно с клиента запалваме 7 свещички и кодираме това, което той иска. След това свещичките се разтопяват на водна баня и се прави восъчната отливка. Фигурите, които се образуват, ги разгадаваме веднага, след това неутрализирам злините. Интересното е, че самите восъчни фигури ми “казват” каква магия е направена. Ето тук например /показва ми снимка на фигура на приведена в молитвена поза жена/ направената магия е тегнела десетилетия над жените в този род да нямат деца. Жената е коленичила и моли да се прекъсне тежката родова съдба. Празното сърце, което виждаш /показва ми друга снимка/, е завързан късмет. А човекът, на когото е отливката, има болезнена нужда от обич, живее в отчайваща самота. Тук пък ясно се вижда профилът на жена и преминаващ като сабя през челото й лъч. Става дума за тежко родово проклятие. Всички в този род са нещастни и сакати.

– Искат ли от тебе ти да направиш магия?

– Да, има много случаи. Идва някой и казва: направи така, че той да се върне при мен. Добре де, ще го направя, но това са страшни неща. Наскоро ми се наложи да разубеждавам млада жена. Забременяла, а господинът си заминал от нея. Та тя иска на всяка цена да го върне. Дълго време ми беше необходимо, за да й обясня, че, първо, ще натовари плода, който носи в себе си. Второ, след като се направи магия на бащата, тя удря и съдбата на детето. Трето, той никога няма да се върне при нея по собствена воля.

– Добре де, с магия не може ли да го върне?

– Може, но не е добро. Защото, ако тази магия се развали, тя вече бие по другите хора, може да се върне и към човека, който я е направил.

РАЗНООБРАЗИЕТО Е ПОТРЕСАВАЩО

– Какви могат да бъдат магиите?

– Бяла, черна, кафява, сива и не знам си каква. Има много начини за правене на магия. Например днес се натъкнах на един много интересен случай. Трябваше да разваля магия, направена с книга, която е завързана с черен вълнен конец. Тази книга е заровена в земя с кодировката: “Когато книгата изгние, тогава бял ден тя да види. От малка – от кост до косъм, да няма покой и през зиме, и през зной.” Тази магия е направена на жена през 1977 г. от бившата й свекърва. 16-годишна я женят за 20 години по-стар мъж. След година и половина се развежда с него и се жени наново по любов. От втория си брак има двама сина. И макар че външно всичко е чудесно, те нямат късмет. Всичко това е код.

– Можем ли да разберем, дали над дома ни тегне магия?

– Много често хората намират пред вратата или в къщата на необичайни места предмети – яйца, конци, восъчни фигури, чер пипер. Ако намерите нещо такова, не го пипайте с ръка, заметете го и го изхвърлете на течаща вода, но не в къщата. В никакъв случай да не се горят такива предмети. Имам много случаи в практиката на поражение от това, че е запалено.

– Има ли някакъв универсален начин да се предпазим от вредни влияния?

– Синият конец, мънистото, кюлчето, носене на муски. Има много начини за предпазване. Но най-точният начин е човек да е наясно със себе си. Излъчваш ли положителна енергия по-трудно ще те поразят.

ЕНЕРГИЙНО ВЛИЯНИЕ ИЛИ ПРОСТО ЛОШ ПЕРИОД?

– Всеки има възходи и спадове в живота, при криза много хора са склонни да търсят причините не в себе си, а отвън. Как можем да разберем дали ни е направена магия?

– Симптомите на магията са безпричинно главоболие, рязко вдигане на кръвното налягане, силна непоносимост между близки хора, промяна в отношенията, неустановени медицински диагнози, безсъние, обръщане гръб на семейното огнище и промяна в предпочитанията към доскоро безинтересни личности… Всяка магия, сътворена от човек, може да се развали. Черната магия за смърт и живачната са най-сложни. Който не умее да разваля магии по-добре е да не се захваща. Не винаги неприятностите в живота на човек са от магия. Ето как лесно можете да разберете дали сте под въздействието на ритуална магия или сте в труден период по съдба. По пълнолуние вземете едно яйце, снесено в събота. От кръста нагоре към главата, до фонтанелата минавате с яйцето, като острото сочи нагоре. Това яйце оставяте на терасата или на земя през нощта. Ако на сутринта от лявата страна на яйцето има червеникаво кръгче – като печат, се обърнете към лекар, ако на върха на яйцето има 3-4 черни точки, вие имате правена магия.

За връзка с Елка Стефанова – 0888/755-113

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: