Открийте кой е вашият Ангел-пазител и променете живота си към добро!

Родените между 3 декември и 7 декември са закриляни от Ангел ХАХАСИАХ

Той покровителства науката и откривателите, смелите медици и напористите пътешественици, дава целителски дарби и открива тайните на Вселената.

Закриля физиката и химията като дава на родените в тези дни способност да научават и най-скритите тайни на Всемира, да достигат до същността на нещата, да успяват да видят причината на злото и на всички явления. Помага да се преодолее скромността и робското мислене, дава сили да се завоюват нови пространства и достигането на най-високите цели. Дарява с ясновидски способности и наклонности към езотеричното и алтернативната медицина. Родените в дните на неговото покровителство са склонни да се занимават с теоретични науки, стремят се да познаят свойствата на нещата, изключително способни медици са и правят много открития. Закриля пътешествениците и откривателите, отваря пред тях вратите към тайните на света, помага да си намерите подходящо жилище и при преместване в друга страна.

Оказва силно емоционално влияние в дните – 27 февруари, 11 май, 25 юли, 8 октомври, 19 декември.

Интелектуално влияние има всеки ден между 16.40 и 16.59 часа.

Непременно вижте и ТОВА: Как да се свържем със своя ангел хранител и директно да получаваме информация от него!

Родените между 8 декември и 12 декември са закриляни от Ангел ИМАМИАХ

Той дава сили на хората да признаят грешките си и да се поправят към добро, подкрепя ги в трудни моменти и дава сила на волята и успех при победата над враговете, Покровителства скромните и честните, търпеливите и упоритите. Дарява хората със способност да се изправят пред враговете и да ги победят. Покровителства пътешествениците, помага на |всеки онеправдан, който отправи молба към Бога. Родените в дните на неговото покровителство са атлетични хора, със силно и здраво тяло, но и с много силна воля, сдържан характер. Той дарява подвластните си хора с богатство, изключително силни търговски умения. Подпомага предприемачите и закриля всичко, свързано с разрастване на доброто, съхранява силните приятелски отношения. Помага при решаване на бюрократични проблеми, подкрепя страната на истината по време на съдебни дела и дава възможност истината да излезе наяве.
Оказва силно емоционално влияние в дните – 28 февруари, 29 февруари, 12 май, 26 юли, 27 юли, 9 октомври, 20 декември.
Интелектуално влияние има всеки ден между 17.00 и 17.19 часа.

Родените между 13 декември и 16 декември са закриляни от Ангел НАНАЕЛ

Той покровителства духовните връзки, учените, занимаващи се абстрактни науки и философия, хората проявяващи интерес към изучаване на духовния свят, съзерцатели и мистици, любители на усамотението и медитацията. Под неговата закрила се намират най-висшите прояви на науката, хората с духовен сан, професори и академици, служителите в съда. Ангелът покровителства малтийците. Родените под негова закрила са меланхолични и разсъдливи, обичат самотата и спокойствието, когато могат да се вглъбят в глобалните си мисли. Дава закрила на отдадените на науката. Той дарява подвластните си хора с много остър ум, който да им помогне да достигнат до същината на явленията, силна способност да анализират всеки проблем и да могат да открият закономерност в явленията, за да предвидят следващите събития. Той помага на всеки, който е свързан с Вярата, с религията, с мистичните учения, помага да се достигне духовния свят и способства за духовното извисяване.
Оказва силно емоционално влияние в дните – 1 март, 13 май, 28 юли, 10 октомври, 21 декември.
Интелектуално влияние има всеки ден между 17.20 и 17.39 часа.

ангел хранител 23Родените между 17 декември и 21 декември са закриляни от Ангел НИТАЕЛ

Той покровителства красотата, изяществото и грацията, гостоприемността, художествените таланти, известните хора, честните владетели.
Закриля кралете, принцовете и висшите държавни служители, съхранява престижа на законните и справедливите владетели, дарявайки с просперитет целите династии и империи, дава възможност за продължително и мирно властване на управляващите. Подкрепя тези, които го помолят за по-престижна длъжност. Родените под негово покровителство са талантливи писатели и оратори, хора, които бързо добиват популярност с дейността си, на които управлението на страната може да разчита. Той ги дарява с таланти в музиката, живописта, дизайна и всичко, свързано с творчество, дава здраве, богатство и любов в живота, помага лесно да се намери точната професия и лесно да се постигне успех. Активизира положителното мислене, дарява с чувство за отговорност.
Оказва силно емоционално влияние в дните – 2 март, 14 май, 29 юли, 11 октомври, 22 декември.
Интелектуално влияние има всеки ден между 17.40 и 17.59 часа.

Родените между 22 декември и 26 декември са закриляни от Ангел МЕБАИАХ

Той покровителства интелектуалният напредък, яснотата на идеите какво да се прави, дарява с доброта, състрадание и разбирателство, чувство за дълг и отговорност. Тези хора са пример за висока нравственост и моралност, могат да утешат всеки и да проявят разбиране. Хората молят този Ангел за утеха и той им успокоява сърцата, удовлетворява желанието да имат деца. Под негово влияние са религията и нравствеността -всички, които полагат усилия за издигане и пречистване на духовното имат неговата пълна подкрепа. Родените под негово покровителство са благотворителни, благочестиви и винаги стриктно изпълняват своите обещания. Дарява хората със силна воля и упоритост и така те могат да постигнат всяка своя цел, помага им да получат голямо наследство, да осъществяват добри печалби от сделки с имоти, премахва всички препятствия по пътя им, дарява ги с чувства за такт, умереност и отговорност, за да успяват по-лесно и бързо.
Оказва силно емоционално влияние в дните – 3 март, 15 май, 30 юли, 12 октомври, 23 декември.
Интелектуално влияние има всеки ден между 18.00 и 18.19 часа.

Родените между 27 декември и 31 декември са закриляни от Ангел ПОИЕЛ

Той покровителства бистрата мисъл, дарява хората с възможност да правят добро и даряват доброта наоколо, да бъдат състрадателни и съпричастни, налага контрол над собствените ни желания и. ограничава необмисленото поведение, усилва чувството за дълг и отговорност. Той помага на хората да се сбъднат молитвите им, от него зависят нашите богатство, слава и мъдрост. Родените под негово покровителство дължат богатството си само на своя огромен талант, те са хора с чувство за дълг и силно способност да се противопоставят на злото. Той компенсира преживените от хората трудности с неочаквани и щедри дарове на съдбата, изпраща известност и слава, дава възможност на закриляните от него хора по-рано от другите да достигнат духовна зрелост, дава им възможност да се изявят във всяка дейност, която се реализират. Помага да се достигне идеята за истинския смисъл на човешкия живот, за да се изживее пълноценно с достигане на духовна висота.
Оказва силно емоционално влияние в дните – 4 март, 16 май, 31 юли, 13 октомври, 24 декември.
Интелектуално влияние има всеки ден между 18.20 и 18.39 часа.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Открийте кой е вашият Ангел-пазител и променете живота си към добро!
3.9 (78.18%) 11 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *