Сензационната новина обиколи света със светкавична бързина, тя бе придружена с феноменална снимка на мистериозна база на Луната, за която се твърди, че е на НЛО

Откриха бази на извънземни представители. Сензационната новина обиколи света със светкавична бързина, тя бе придружена с феноменална снимка на мистериозна база на Луната, за която се твърди, че е на НЛО, разкри вестта агенция „ПИК”

НЛО има база на Луната

Тайнствената снимка, която представя тази мистериозна база, открита на естествения спътник на Земята – Луната, представя обект в триъгълна форма, която прилича на постройка или на кацнал космически кораб. Тя е отбелязана на картата на Луната, направена от Гугъл. Пръв на този загадъчен обект е попаднал потребител, който се припознава като изследовател на паранормалните явления, и който се нарича WowForReeel.

Точните географски координати на базата са 22042,38 градуса северна ширина и 142034,44 градуса източна дължина, посочва потребителят. Според онлайн портала, Tech and Gadget News, тази огромна мистериозна форма прилича на извънземен кораб в триъгълна форма, както и на секретна стелт-технология, но в хиляди пъти по-мащабни от тези, строени на Земята.

нумерология

До момента подобно нещо не е било откривано, категорични са уфолозите. Нито на Луната, нито пък на някоя друга планета е било наблюдавано подобно тяло, приличащо на мистериозната извънземна база. Това, по всяка вероятност е именно мястото, от където са изстрелвани и са кацали космическите кораби на инопланетяните.

Кой знае колко още бази имат извънземните представители?

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: