Нагъл бабуин награби журналистка пред камерите! (ВИДЕО)

Палавият бабуин Мики от Сакраменто награби репортерката, усмихвайки се нагло пред камерата

Теорията за произхода на човека намери любопитно потвърждение. В това, че маймуните се държат като хора, журналистката на Fox 40 Сабрина Родригес се убеди на практика, а за маймунското държание на хората, няма какво да се говори. Младата журналистка отразява  празника на гроздето в Сакраменто, Калифорния, когато нахалният бабуин възползва от възможността да я награби пред цял свят.

Наглият бабуин награби репортерка пред камерите

Наглият Мики награби репортерка пред камерите

Началото не предвещава нищо лошо – репортерката представя Мики и той учтиво подава лапа за здрависване. Само секунди след това, наглият бабуин се възползва от предимството си, като приятелски я прегръща през рамо с едната лапа, а с другата безцеремонно бърка в деколтето. И през цялото време не престава да зяпа в камерата и да се усмихва арогантно на всички, със зъбатата си уста.

Носителката на престижните награди „Еми“, като истински професионалист, продължава да води предаването и дори се опитва да се пошегува с конфузната ситуация. Независимо от нейните усилия да се освободи от хватката, бабуинът отказва да си махне лапата и с явно задоволство продължава да обарва Сабрина по гърдите до края на репортажа.

Нагъл бабуин награби журналистка

Тези звезди доскоро имаха друга слава

Тези звезди доскоро имаха друга слава

А бабуинът Мики също не е лишен от медийна слава. Той стана световно известен с филма „Рок завинаги“ (Rock of Ages) от 2012г., когато партнира на Том Круз.

Бабуинът партнира на Том Круз

Ето от кого се е научил бабуинът на джентълменско държание

„Независимо от ужасните зъби, Мики има много чувствителна и ранима душа. В сцената, когато Том Круз говореше на маймуната, те сякаш наистина се разбираха!“- коментира режисьорът Адам Шанкман в интервю за британския таблоид Mail Online чисто човешкото поведение на бабуина.

Боян Петракиев

Нагъл бабуин награби журналистка пред камерите! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Нагъл бабуин награби журналистка пред камерите! (ВИДЕО)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *