Милан Миланов: Надолу по стълбата, която води нагоре

Милан Миланов

Милан Миланов, автор на "Тайните подземия на България"

Авторът на известни повести, романи, сценарии на филми – Милан Миланов от три години предпочита да надниква в лабиринтите на винаги разпалвалите въображението ни тайни. И така сякаш на един дъх събра тези зашеметяващо интересни проникновения в поредицата си от пет части „Тайните подземия на България”. Пет книги – една цел. Спускане през „сърцето” на Мрака и духовно пътешествие към така нужното ни познание за цикличността. За да се извадят от тайните ниши на мрака старите недоволства, отрицания и ограничения и да се трансформират в съзидание. Да се освободят блокажите в нашето съзнание чрез освобождението и сливането на двата аспекта на същността ни, на енергията, на света. Но не чрез конфронтация, а чрез интеграция.

Защото, за да се издигнеш към мъдростта на сърцето, първо трябва да се спуснеш към нейните бисери, които са скрити в нашите и в земните дълбини – местата за прераждане и обновление, на огнена ферментация и пречистване, в които се срещаме със своите демони и изкусители. И заставайки очи в очи с тях да приемем автоматично идващата от сърцевината на всяка отделна част на Целостта светлина. И колкото са повече спусканията в „подземния” свят, толкова повече се увеличават възможностите за свещен брак между духа и душата ни – предпоставката за вечен живот. За което сега се създават все повече благоприятни условия, в това число и чрез помощта на словото. Именно то е, което, скрито зад конкретна фактология, подтиква спусканията ни в дълбинните селения на истината, въплътена в сънищата, митовете, илюзиите ни. За да можем като Инана или Снежанка да се събудим трансформирани от целувката на истинската любов и да станем като проводници, по които ще потече новата вибрационна честота на нашето съзнание.

Тайните подземия на България

Една от частите на "Тайните подземия на България"

– Кога ставаме готови, г-н Миланов, за спускането в тъмната нощ на душите ни, откъдето да се върнем пречистени?

– Когато се обърнем навътре към себе си и предложим безрезервната си неумираща в нас любов и когато придобием така нужното за пълното отдаване смирение.

– През къде минава най-вече това пътуване обратно към нашата забравена същност от невежеството към просветлението?

– За да е успешно, преди всичко през сърцето, което е един уникален трансформатор на честотните вибрации.

– Спускайки се навътре в дълбините на своето съзнание, може ли човекът да бъде археолог на своя ад и рай?

– За да се отключат тайните на подсъзнанието човек наистина трябва да стане археолог и да разкопае и да открие златните залежи в своето сърце – вместилище на взаимовръзки с божествения свят.

– Не са ли истинските тайни скрити в „черното”, в черната материя, в черното слънце, в „подземния мрак”? Нали и юнакът от приказките слиза в долната земя, за да търси златната ябълка. Не трябва ли да започнем от този цвят, за да изпъкне на неговия фон и сребърнобелия, божествен цвят?

– Тъмната материя е свързана с незнанието и невежеството, с непознаване тайната на битието. Златната ябълка е знанието, скрито в подземията, където се съхраняват книги със забравени знания.

– А Земната „книга”, която отразява Небесната, проговаря ли вече? Първо нейните печати ли трябва да разчупим, за да отворим и другата!

– Никоя Земна “книга” не може да проговори без разясненията, които ще се дадат от Небесната “книга”. Едва тогава ще се разчупват печатите един след друг под ръководството на Небесната „книга”.

– Има версия, че земята ни е куха и ние живеем вътре в нея, както и за другата, обратната земя (Антихтона)…

– Земята действително е куха под земната повърхност, но ние не живеем в кухина, а сме на повърхността на земята. Има подземни градове, подземни централи на лемурийци и атланти, но не и друга земя. Има огледална земя на нашата земя, където времето тече според нагласата и представата на нейните обитатели. Пиша в книгите си за такива паралелни земи и за преминаването от една в друга огледална земя.

– Щайнер говори за великия подземен свят на Злото и за настъпването на демонична ера…

– Щайнер е имал предвид първоначалното обитаване на земята, преди да се появи човешката раса – там в лабораториите на Атлантида, където се създават Адам и Ева – наименования на четирите двойки – бяла, черна, червена и жълта.

– Английският писател Булуър Литън описва в книгата си „Идната раса” богоподобни хора, които още се крият в пещери в центъра на земята, но скоро щели да излязат и да властват, но и да изравнят със себе си човешката раса.

-Може би е имал предвид хората от Агарта, които са богочовеци. Има и други човешки същества, които също живеят под земята и са на много високо духовно стъпало от своето развитие. Един ден те ще ни помогнат, както са ни помагали и досега, но няма да властват. Човешката раса има своя път на развитие, но с божествена помощ.

– В много други източници се споменава за жители от вътрешността на Земята. Мулдашев също говори за „законсервирани” атланти в състояние на сомати.

– Мулдашев проникна твърде дълбоко в пещерите на Шамбала и видя хора в състояние на сомати. Да, там е генофондът на земята – на лемурийци, атланти и траки. Там е и Буда, той е жив, макар и в сомати.

На срещата с Мулдашев му подарих четвъртия си том от „Тайните подземия на България”, в която пиша, че в света има още шест малки Шамбали, на всеки континент по една. А нашите Белоградчишки скали са Малката Шамбала на европейския континент. Това много го впечатли, но за жалост, нямаше време да ги посети.

– Инките са знаели, че водата осъществява връзката Небе-Земя и че тя ги отвежда не само към звездите, но и от другата страна на Земята.

– Да, водата е вълшебна, с нея могат да се извършват чудеса, да се променят събития, времена, да се извършват преходи, но само посветените могат да извършват тези божествени действия.

– С какво ще изненадате своите читатели с новата си, пета по ред , книга, която е отскоро на пазара?

– С много неща. Читателите ми с интерес ще прочетат, например, за неизвестен подземен град, построен от атлантите под Бургас, за кристалните и златните му пирамидални образования и нещо твърде необикновено – за библейската вавилонска кула, която не се намира в древен Вавилон, а на дъното на Черно море и продължава да излъчва нужните сигнали. Кулата е сложно техническо съоръжение за връзка с Космоса и Земята. С разкритията за древните тракийски светилища между Созопол и Приморско – Лъвската глава и Бегликташ, за древния атлантски град в близост до Боянската църква и много други неща.

– Вероятно, тъкмо изследването на земните и духовните дълбини ражда у нас копнежа за излитане?

– Копнежът за излитане е стремеж за духовно усъвършенстване – метод, някога успешно използван от древните траки, които са умеели да извършват телепортация до далечни планети, да контактуват с високо духовни същества.

Интервюто взе: Лияна Фероли

Милан Миланов: Надолу по стълбата, която води нагоре
5 (100%) 1 vote

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Милан Миланов: Надолу по стълбата, която води нагоре

  1. Братя земляни,глобалните промени на вашата планета настъпват неизменно и необратимо.Българския народ,който е избран след генетичеки опити и многобрайни селекции и носи нашето ДНК,най-после започна да се домогва до Вселенските Истини,получавайки знания от книгите на нашия пратеник,известен сред вас като Милан Миланов.В същност неговото име не може да се произнесе,на земен език,защото вибрациите на името не могат да се възприемат анатомично от слуховите ви органи.
    Милан Миланов е сегашното превъплъщение на великия Тангра,хан Кубрат и Стамболов,това е финалната комплексн инкарнация.Мисията му тепърва започва.Предстои му да преведе Великия Български народ през квантовия скок на финала на 2012г.Вие сте последователи на светлината-в космически аспект,не само в земна проекция.Вие сте пренесли знанията,опита и мъдростта на Твореца на тази красива планета,на тази прекрасна територия ,която наричате България.След началото на промените,в средата на юли 2013г.,Свещения Граал ще бъде намерен от нашия пратеник-Милан Миланов.Ще се появят седем седмици на седмия склон на седмия месец на годината 2013.Над планината Странджа ще бъдат видени в пурпурен цвят.Бройте склоновете на планината в посока югозапад на Малко Търново.Земното време не се припокрива с космичното такова,реалното време е извън вашето разбиране,затова е нужно преосмисляне на приоритетите и намиране на верния път.Дерзайте земни братя Българи,ако изкарате и тази зима добре ще е.Ако видим, че не успявате с оживяването,ще има хранителна инжекция от космоса.Ще даваме манджа с баките и ще ви бием с чарпаците по главите,че аман от олигофрени и малоумници в тази вселена.За подробна информация за помощите,обръщайте се към нашия пратеник Милан Миланов или брат му Милен Миланов.На него ще пратим помощите в седмия ден на седмия час на седма страница на седмата книга ,на седмия ред.

  2. С нетърпение чета всичко което ми попада от Милан Миланов.Той ми дава отговори на въпроси които са ме интерисували от детството ми.Ходила съм на много от местата които той описва в книгите си,усещала съм и привличане ,и магията, но не съм разбирала на какво се дължи.Приемам написаното от него,без коментар.Имам чуството,че книгите му са написани точно за мен,така го усещам.Просто си пожелах да попадна на такъв автор и ми се даде.Благодаря!Прегръщам Ви с най-топлата си прегръдка.Поздрави от слънчева Варна!

  3. Чудесно! Колко малко знаем за нашият дом, и колко още трябва да учим, за да стигнем нивото за осъществяване на контакт с нашите създатели. Дано да доживеем…

  4. Blagodaria na Milan Milanov sa mnogo vasnata informacia. Neka Gospod da go pasi. Gordea se oste poveche ce sam Balgarka.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *