Този мъж се окичи със славата на Гинес

И определено има причина! Този китаец може да си захапе носа.

Този човек е напълно нормален и ако го видите в нормално състояние никога няма да успеете да си помислите какво точно е способен да направи, писаха в Петел.БГ  по материали на dailymail.co.uk.

Рекорд на Гинес

Рекорд на Гинес

Танг Шукуан е на 43 години. Той  е готов да даде 10 000 щатски долара на онзи, който съумее да направи по – сложна и по – нетипична физиономия от неговата.

Рекордите на Гинес са неизчерпаем израз на човешките възможности. Някои от получилите награда са спечелили, защото природата ги е орисала с нестандартни тела – най – високият човек (мъж, жена) на планетата, най – ниският човек (мъж, жена)  на планетата. Най – дебелите хора, най – слабите. Но наред с тези природни дадености, наградите  на Гинес отиват при хората, които умеят да правят нестандартни неща.

10 000 долара

10 000 долара награда за онзи, който направи по-гадна физиономия

Българка преди години кандидатства за Рекорд на Гинес с нейната колекция от захарчета в пакетчета. Жената беше събрала огромно количество от целия свят. Даже разказваше как нейните приятели винаги, когато пътували някъде по света донасяли от заведенията захарчета.

нумерология

Това е

Това е истинският Танг Шукуан

Друг мъж имаше огромна колекция от капачки на бирени бутилки. Други колекционират марки, монети, салфетки и какво ли още не.

 

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: