Лечителят Петър Димков остави на поколенията едно безценно духовно богатство – неговите рецепти, сред които се прилага  лечение с вълшебна вода

Според последните изследвания на японски учени, водата не е просто съединение на водород и кислород. Водата е едно вълшебно творение на природата, което притежава сложна решетка и може да променя решетката на своята молекула в замръзнало състояние под въздействие на различни външни фактори.

лечителят Петър Димков

Лечителят Петър Димков

Когато върху водата се подхожда с любов, тя се зарежда с любов и освен, че хидратира тялото, тя го облагородява по един изключителен начин.

Когато към водата се подхожда с негативизъм, тя се зарежда с негативна енергия и въпреки, че хидратира, тя руши организма.

На 22 март отбелязваме Световния ден на водата. Преди 2 години екип на bTV гостува в пречиствателната станция в София. Служители бяха пуснали музика на Моцарт и други известни композитори в пречиствателната станция.

По този начин те зареждаха питейната вода с положителна, градивна енергия, за да могат и хората, които я пият, не само  да не чувстват жажда, но и да приемат от тази допълнителна енергия.

нумерология

Години преди японските учени да открият, че водата има своя душа, Учителят Петър Дънов обяснил на своите ученици, че силата на водата е безкрайна.

Понеже лечителят Петър Димков е бил последовател на Учителя Петър Дънов, той също знаел, че има начин да се получи вълшебна вода, с която да бъдат излекувани много видове заболявания.

лечителят Петър Димков

Лечителят Петър Димков завеща и рецепта за вълшебна вода

За да разчетете рецептата за вълшебната вода на лечителя Петър Димков, която беше открита от ПИК,  кликнете върху самата снимка.

Използвайте вълшебната вода, която  лечителят Петър Димков ни научи как да си направим сами и бъдете здрави!

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: