Луната във Везни носи радост, добро настроение, повишава общителността, обостря чувството за справедливост, способства за бързо възстановяване на силите

Луната в този знак ви прави разумни и честни. Предпочитате хармонията и се стараете да избягвате спорове, конфликти и сблъсъци. Изглаждате острите ръбове. Истински миротворци и с вродена дипломатичност, вие предлагате компромиси.

Уравновесявате дух и материя. Общителни сте, средно романтични. Обичате компаниите, развлеченията, флирта. Нямате лоши мисли към хората и не търпите да ви критикуват.

Външно сте откровени, но вътрешно скрити. Въпреки това лесно ви лъжат.

Не сте вълк единак. По-лесно живеете и действате в екип. Имате добри партньорски и семейни отношения, разбирате се с майка си. Чувствителни сте към думите и реакциите на близките си, особено на партньора. Грубостта ви изкарва от равновесие.

Домът ви е нареден с вкус. Обичате живот в град и нямате влечение към природата и селото.

Ако излезете от равновесие, ви удря в здравето. Слаби места са кожата и бъбреците. Трудно се пречиствате, затова внимавайте какво пиете и ядете. Склонни сте към замърсяване на кръвта.

Първите дни на периода са изпълнени с нерешителност и разсеяност. Неуспешните опити за съсредоточаване предизвикват безпокойство и спешна нужда от балансиране на емоционалното състояние.

Луната във Везни обостря чувството за партньорство както в любовта, така и в бизнеса. При осъществяване на нови контакти е необходимо да се преодолеят колебанието и неувереността, тъй като.външният израз на изпитвания в момента дискомфорт, може да обърка околните.

нумерология

През този период е много важно е да се съхрани вярата в собствените сили и възможности, да се превъзмогне усещането за емоционална несигурност, а също и да се даде реална оценка на действителността.

Луната в зодиакален знак Везни успокоява, хармонизира, спомага за предотвратяване на конфликтите. Това са дни, през които много по-лесно се намира общ език и се постигат компромиси, дни за помирение.

От голямо значение в този период е спазването на правилата на етиката и благоприличието. Тъй като нерешителността и склонността към колебание в дните на тази Луна, правят почти невъзможно вземането на важни решения и правилен избор, желателно е да се избягват ситуациите, изискващи незабавни действия, а сериозните проблеми да се отложат във времето.

За предпочитане е дните на Луната във Везни да се посветят на уреждане на отношенията, търсене на общи решения, на преговори и срещи, изискващи дипломатически умения.

Луната в Овен>Луната в Телец>Луната в Близнаци>Луната в Рак>Луната в Лъв>, Луната в Дева>

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: