Известен БГ уфолог разкри къде извънземни се крият на територията на  България

Много хора знаят, че Родопите, Странджа и Сакар крият своите загадки.

Голяма  част от тях са свързани с различни митични предания и легенди, с древно познание, което е било известно на нашите древни  прадеди.

alien-five

Опасни извънземни живеят под София, твърди уфолог

Друга част  от загадките е свързана с извънземни.

Ако се доверим на думите на Баба Ванга, това означава, че под територията на Рупите е построен уникален град на извънземни.

Те и днес обитават това място. Принадлежат към някакво племе, което се нарича рупи, затова и местното население е нарекло тази уникална и мистична местност Рупите.

Известният БГ уфолог Стамен Стаменов разкри една любопитна тайна. Пред камерата на TV 7, уфологът разказа, че под София също живеят извънземни. 

Те са прокопали тунели с дължина от 15 км. Там могат свободно да влизат и да излизат.

Според Стамен Стаменов, тези извънземни разполагат с невероятна апаратура и техника. Но те не били от добрите, а имали лоши намерения.

Искат да унищожат хората и живота на Земята за сметка на съществуването на тяхната планета.

Освен това, онези извънземни, които се намират под София откраднали и изнесли златото на България извън пределите на страната, но не в чужбина, а на друга планета. Подобно било положението с находища от ценни метали и на територията на други държави.

нумерология

Според уфолога Стамен Стаменов тези извънземни са истински колонизатори. На тях природните богатства им трябват, за да ги използват, така както и човекът се нуждае от тях.

По въпроса за Царичина, уфологът Стамен Стаменов е убеден, че информация наистина е била подадена от Космоса, но тя е фалшива. Всичко било един психо експеримент с живите хора, писаха в ПИК.

И според проф. Божидар Димитров, Царичина не е трябвало да бъде прокопавана. Научете повече ТУК.


сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: