Ходжа Исмаил: Хората морят с магии с великденски червени яйца

Злонамерени правят магии, като зареждат червените великденски яйца с негативна енергия и после ги даряват на своите жертви, алармира Ходжа Исмаил от село Краище

Опасна мода се шири из нашите географски ширини, сподели Ходжа Исмаил от село Краище, община Белица. Той разкри как злонамерени нашенци си поръчват магии, като зареждат червените великденски яйца с негативна енергия и после ги даряват на своите жертви, разкри ходжата в интервю за Българската национална телевизия, цитиран от БЛИЦ.

Вижте още и ТОВА: Ходжа Исмаил разказва как фолк-певиците си правят магии една на друга.

Той предупреди, че е опасно да се вземат великденски червени яйца, тъй като не се знае с какви помисли се дават те. Понякога, дори и хората да не желаят злото, ако в момента енергията им е заредена отрицателно, те ще предадат чрез яйцата лошото на получателите им.

Ходжа Исмаил посочи още, че има хора, които изпитват страх от Бога, но има и такива, които в нищо не вярват, а именно те са опасни, тъй като те правят лошо на околните.

Понякога, когато човек е засегнат от магия, той физически изглежда здрав, за лекарите може да е в отлично състояние, но той започва да се чувства отпаднал, да му е зле. В такъв случаите традиционната медицина не може да помогне.

Сред магиите, в които най-често се използват яйца, са тези за безплодие, да бъдат застигнати от болести или да не могат да открият своята сродна душа и половинка в живота си, да са самотни цял живот.

ходжа Исмаил

Ходжа Исмаил предупреждава

Ходжа Исмаил Врачов от село Краище е много известен по своя край. Към него за помощ се обръщат и мюсюлмани, и християни. Той чете молитви за здраве, за пречистване от лоши енергии, разваля магии.

В своето послание към българите, Ходжа Исмаил посочва, че който прави зло на другите, трябва да е убеден, че Господ ще му даде заслуженото. А щом си посегнал да направиш магия, Бог няма да те дари с хубав и лек живот. Тези, които даряват великденски червени яйца с добро, ще бъдат възнаградени от Бог, завършва ходжата.

Ходжа Исмаил: Хората морят с магии с великденски червени яйца
3.3 (66.67%) 3 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

8 коментара по “Ходжа Исмаил: Хората морят с магии с великденски червени яйца

 1. Преди време се разделихме с приятелката ме. Много я обичам и искам да си я върна, има ли някакъв начин?

 2. zdrsveite Kak moga da se svarja s vas ?iskam da popitam razdelixme se s moq maj ma 31.12.2015 az Mnogo go obicam dali pak we se sabereme ?mersi

 3. Може ли да получа телефонният номер на ходжа Исмаил?

 4. Hodja Ismail,mnogo Вi molj 3А РАСВАЛЯНЕ НА ЛО6А МАГИЯ…..СЕСТРАТА НА ЛУБИМИЯТ МИТ МАЖ Е НАПРАВИЛА .РА3ДЯЛА АС САМ ТРУДОУСТРОЕНА ПО БОЛЕСТ М/У 72 И 82 ПРОЦЕНТА И ПОСЛЕДНИЯТ УДАР БЕ6Е МНОГО МА4ИТЕЛЕН …СПИРАНЕ НА ВАСДУХ В 5 4АСА ВСИ4КО СТАВА ИЛИ 24 4АСА ИЛИ РАНО СУТРИН НЕ МОГА ДА И3ДАРЖАМ ПО ВЕ4Е……МНОГО Е МА4ИТ4ЛНО
  ИМАМ ДОКА3АТЕЛСТВА…….МОЛЯ 3А БАР3А НАМЕСА ……6ТЕ ВИ БАДА МНОГО 3АДАЛЙЕНА С УВАЖЕНИЕ ….ГРЕТА

 5. Моля помогнете ХоджаИсмайл.семейството ми се разпада.Много ви моля.

 6. Здравейте, знае ли някой точният адрес и телефон на Исмаил Ходжа от с. Краище и също така как се ходи с предварително записване ли?
  Предварително благодаря!

 7. Просто отидете в Краище и питайте на центъра. Всички го знаят и ще ви опътят. Няма нужда от записване.Носете си лист да си записвате каквото ви каже да направите.

 8. Исмаил Ходжа За Връзка С ходжата ПОЗВЪНЕТЕ МИ На телефона 089 375 0179

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *