Името граф Сен Жермен е познато на много хора, но по-скоро като футболен отбор от Париж, докато граф Сен Жермен е бил един от духовните  лидери на човечеството

Интересни са описанията, които Ян ван Хелсинг е направил за граф Сен Жермен в книгата си „Не пипай тази книга“.

Този човек е бил и си остава една невероятна и истинска загадка.

граф Сен Жермен

Граф Сен Жермен

Самият Ян ван Хелсинг е влизал в телепатична комуникация и връзка с граф Сен Жермен (Comte de Saint-Germain). Даже пишеше, че графът искал да се прибере за известно време в Шамбала, за да почива и да се зареди с нови сили.

Граф Сен Жермен е известен като представител на висшето френско общество, но той не е бил типичният аристократ – бохем, а по-скоро човек, който полагал неимоверни усилия да повлияе върху членовете на френската и европейската аристокрация да бъдат значително по-духовни от това, което са те през 18 век.

нумерология

За съжаление той се сблъсквал с проблемите на снобизма и нежеланието на хората да се откажат от светския уют, за да направят нещо добро и за околните.

граф Сен Жермен

Книга на граф Сен Жермен

Въпреки тези неуспехи, граф Сен Жермен сам успява да се наложи като „велик човек на цяла Европа“.

Изключително проницателен, духовно ориентиран, носещ пламъка на истинското знание, граф Сен Жермен бил отдаден последовател на делото на Иисус Христос.

Каква била тайната на мистика граф Сен Жермен, няма да разберем, но този човек живял на Земята повече от 100 години, а сякаш нямал възраст – изглеждал по един и същ начин.

Освен, че бил невероятно вещ по духовните въпроси, граф Сен Жермен притежавал изключителни интелектуални качества и заложби. Той говорел много езици, имал висока обща култура. Бил много богат.

Пред личността на граф Сен Жермен се прекланял и поетът Волтер, който казвал, че графът е човек, който знае абсолютно всичко, но никога не умира.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: