Билки чистят дроба, изглаждат бръчките и целулита! Фигурин е името на комбинацията!

Няколко отзива за билколечение на наднормено тегло, целулит и други болести пусна в броя си от понеделник вестник „Здраве за всички“. Става дума за „Фигурин“!

В материала има няколко отзива със снимки на хора, ползвали чая Фигурин, които са изпратени до редакцията или са анкетирани по телефона. Оказва се, че отслабването е само едно от действията на този чай. Той се отразява и на много други неща. Но четете по-долу.

Женските проблеми изчезват

опаковка Фигурин

Истинската опаковка Фигурин изглежда така.

Принципно „Фигурин“ се води женски чай, макар че и много мъже го пият, например моят съпруг, заради пречистването на вътрешните органи.

Факсимиле от вестника. Кликни отгоре за по-голям размер!

Факсимиле от вестника. Кликни отгоре за по-голям размер!

Но чаят е предимно женски, защото разрешава много проблеми на дамите като болезнен и нередовен цикъл, лениви черва, лошо настроение, всички симптоми на менопаузата… Аз самата го приемам, защото ме освобождава от ежемесечния дискомфорт, поддържа метаболизма ми и ме предпазва от лошото настроение преди цикъл.

Ваня Господинова. На 42 г. от Костенец

Още за Фигурин можете да прочетете тук:

Изглаждат се бръчките и целулитът, кожата става хубава

катя колева фигурин

Катя Колева за своите впечатления от Фигурин.

Чаят прочиства кръвоносните съдове, заздравява ги и предпазва от стесняване. Също така пази от разширени вени по краката, а ако вече имате такива, постепенно ги укрепва. Като цяло „Фигурин“ действа добре и на кожата, изпъва я, изглажда бръчките и придава хубав здравословен тен на цялото тяло. Кожата придобива здравословен младежки блясък. Отразява се и на целулита, тъй като помага в изхвърлянето на мастните натрупвания и течностите, които го образуват. Така след няколко месеца приемане на този чай целулитът изчезва, а кожата се изглажда.

Катя Колева, на 52 г., от Плевен

Изчиствам си черния дроб, става ми по-леко

Радослав Янев фигурин

Отзивът на Радослав Янев за Фигурин

Този чай изчиства черния дроб от всякакви токсини. Тъй като обичам да си пийвам по няколко дни в седмицата, приемам „Фигурин“ редовно като компенсация на вредното въздействие на алкохола върху черния дроб. Въпреки че по принцип билките действат бавно, действието на „Фигурин“ за изчистване на организма от гадостите се усеща още от първия ден. Веднага започваш да „изхвърляш“ насъбралите се нечистотии и чувстваш една забележителна лекота в черния дроб.

Радослав Янев, 51, Хасково.

Отслабването е само част от ефекта на чая!

Фигурин Михаела Петрова

Фигурин през очите на Михаела Петрова

Макар да е известен предимно като чай за отслабване, „Фигурин“ се отразява добре на цялостното здравословно състояние. Най-напред той пречиства целия организъм от отровите и мастните натрупвания около вътрешните органи. По този начин отслабвате решително. Заедно с това действието му се насочва към кожата и нейната еластичност. Създава и по-добро настроение. Моя по-възрастна близка го ползва при менопауза за облекчаване на съпътстващите неприятни усещания. Друга го пие, за да се спаси от болезнения цикъл. Трети просто се пречистват с него, защото водят бурен живот и имат нужда от време на време да се привеждат в по-приемлив и опрятен вид.

Михаела Петрова, 28-г., София

А ето и какво разказва Даниел за Фигурин (чуйте видеото):

Билки чистят дроба, изглаждат бръчките и целулита! Фигурин е името на комбинацията!
4.8 (95%) 4 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Билки чистят дроба, изглаждат бръчките и целулита! Фигурин е името на комбинацията!

  1. Фигурин е жестока комбинация от билки. Ползвам я с успех при отслабване във връзка с менопауза, но и при много други случаи!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *