За бившото ченге, австралийката Карин Гитшам, нейното спасение от сигурна смърт е истинско чудо

Както обикновено всяка сутрин пенсионираната полицайка от малкото градче Карикалинга в Южна Австралия, разхождала своите домашни любимци Бъди и Рамзи край океана. Карин Гитшам (Karyn Gitsham) пуснала палавия 4-годишен кокершпаньол Рамзи да тича на воля и да се забавлява, преследвайки чайките. Увлечено в играта, кучето  неочаквано паднало от високия бряг, направо във въртопа на разбиващите се в скалите вълни. Неговата стопанка се спуснала да му помогне, преди мощното течение по тези места да го отнесе навътре в океана. Една погрешна стъпка по хлъзгавите скали и Карин се оказала хваната в капана на прибоя.

 Карин и Рамзи след премеждието

Карин и Рамзи след премеждието

Вълните я блъскали в озъбените крайбрежни камънаци и тя почти загубила надежда за спасение, когото забелязала наблизо подаващ се от водата плавник.

Крайбрежието не е само плажове

Крайбрежието не е само плажове

„Ужас – акула!“ спомня си за преживяното бившата полицайка, която усещала, как губи сили и неумолимата смърт я дебне наблизо. С учудване усетила вместо остри зъби, внимателно докосване и осъзнала, че тъмната сянка във водата до нея е делфин, след него се появил втори и трети… делфините Умните морски обитатели я заобиколили от три страни, помогнали й да се избави от водовъртежа на прибоя и я изтласкали на безопасно място, далеч от разпенените вълни, върху широка крайбрежна скала. Там вече я очаквал виновникът за ужасното премеждие.

нумерология
Бъди и Рамзи вече се разхождат само на каишка

Бъди и Рамзи вече се разхождат само на каишка

Пенсионираната полицайка Карин Гитшам днес с благодарност разказва пред 7News за необикновената си среща с чудните морски обитатели, на които дължи живота си.

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: