Бременна в 9-та седмица отива на преглед, а на ехографа се появява лице на ангел в утробата

Всичко започва нормално и нищо не предвещава какво може да се случи. Младата Ан Клюлоу отива за поредния рутинен преглед, защото е  бременна. Лекарят й прави изследване на ехограф и дава на Ан снимките с бебето.

Ликът на ангела

Ликът на ангела-хранител ясно личи на снимката

Ан се прибира у дома и сяда да разгледа фотосите с огромно любопитство. Когато се вглежда по-внимателно, тя открива, че ясно личи ликът на един ангел, писаха от  mamita-bg.com.

По принцип Ан не е от най-религиозните британци, но въпреки това при вида на лицето на ехографската снимка, тя е убедена, че нейното бебе се намира под закрилата на неговия ангел-хранител.

Ан има и по-голям син, но с огромно нетърпение очаква новото бебе да се роди и да влезе в живота на семейството.

Бъдещата майка се вълнува и от още един факт. Когато й бъдат направени следващите ехографски снимки, дали и тогава ликът на ангела ще се появи отново. Защото Ан много би искала пак да види образа  на ангела.

нумерология

Преди време разказахме, че ликът на Иисус Христос се беше появил на няколко необичайни места.  Една жена го открила върху кората на един банан у дома. Двама мъже го откриха на стената на малък ресторант в САЩ, а момче прозря лика на Иисус Христос на дъното на тигана, след като изсипал  приготвения омлет.

 

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: