Чудо ли е животът след смъртта? Ще разберем от разказите на деца в клинична смърт, които  минават през тунела

Няма жив човек, който да не се вълнува какво става с нас, след като настъпи онзи страшен момент, наречен смърт.

Древните народи са знаели, че има живот след нашата смърт (гърци, траки, египтяни, маи).

angela

Деца разказват за живота след смъртта

През последните години много сериозно заговориха хората, които са преживели клинична смърт и са били върнати.

Един от последните примери е очарователната Людмила, която участва в Х-Фактор. Тя сподели как е преминала до другата страна на живота, но после са я върнали обратно. Научете повече точно ТУК.

Много по-любопитно звучат разказите на малките деца, които са били в Отвъдното, а след това отново са ги изпратили на Земята.

С този проблем  се занимава Пени Сартъри – д-р по философия. В продължение на 17 години д-р Пени Сартъри работила в детско интензивно отделение, затова е имала шанса да наблюдава много деца, които са изпадали в клинична смърт.

Два от най-интересните случаи са били представени и в списание „Critical Care Medicine“.  Дете на 6 месеца се разболява много сериозно и лекарите се страхуват, че може да не успеят да го спасят, научихме от  actualno.com.

нумерология

Въпреки притесненията, те успяват. След като детето се прибира у дома, лекарите и родителите продължават да контактуват.

След три години бабата на същото това момче била много зле и била на път да се прибира към Рая. Тогава момчето попитало своите родители дали и баба му ще мине през същия тунел, през който той се е движил, за да се срещне с Господ.

Вторият случай е историята на Тома. Той бил на 4 годинки, когато получил силно болки в областта на корема. Лекарите установяват чревна непроходимост. Успяват да спасят момчето.

Когато оздравял, Тома бил на разходка с неговия баща в парка. Той казал на баща си, че иска да отиде отново в парка, до който достигнал преди време.

Бащата на Тома, който е военен, искрено се зачудил за какво става дума. Тогава Тома разказал как минал тунела и достигнал до един парк, в който малки деца си играели на люлки и на пързалки.

Паркът бил ограден от една бяла ограда. Когато Това се опитал да прескочи оградата и да отиде при другите деца, пред него се появил мъж, който му казал, че за него не е време. Върнал обратно Тома през тунела и той се събудил в болницата.

От тези и от другите преживявания на деца при срещата със смъртта, лекарите са единодушни. Душата има еднакви изживявания без значение дали е била в тяло на малко дете или на възрастен човек.

Децата, преминали през тунела до другата страна пазят спомена за безкрайното щастие, което са усетили там. После те стават отлични ученици и никога не се замесват в скандали с алкохол, дрога или други неморални прояви.

Много преди хората да заговорят за минаването през тунела до Рая и обратно, Иисус Христос е разказвал на своите последователи в беседите си, че каквото е долу, такова е и горе. Т.е. животът на Земята е отражение на Царството Небесно,  но там всичко е много по-красиво и по-чисто.

Когато деца преживеят клинична смърт и минат през тунела, разбираме че животът  след смъртта е чудо.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: