Ангелите съществуват! Ето доказателството!

Ангелите-закрилници и вестители съществуват в действителност, но нямат крила и не приличат на херувими

Това сензационно твърдение разкри представител на висшия ешалон на Римокатолическата църква, цитиран от БЛИЦ.

Светият отец Ренцо Лаватор се определя като водещ „ангелолог“. Според неговата теория ангелите са навсякъде около нас. Те по-скоро наподобяват на късчета ярка светлина. Те не могат да бъдат видени и разпознати, но всеки от нас усеща тяхното осезаемо присъствие и подкрепа. В моменти на трудности, когато човек е на ръба на силите си, често те се намесват и пренареждат събитията така, че да бъде открита надежда за справяне с проблема.

angel-heaven

Ангел, заснет от охранителна камера

Отец Лаватор допълва, че ангелите приличат на слънчева светлина, която се отразява в човешкото съзнание като през диамант. Тези твърдения на свещеника бяха оповестени по време на пресконференция, проведена в Рим и посветена на ангелите.

Уникалната среща – разговор за съществуването на ангелите, бе проведена в Палацо де ла Канчелария, собственост на Ватикана. Този дебат бе организиран от италианската фондация Fondazione Archivio Storico, която е посветена на изкуството и Божествените елементи в него.

Най-известните ангели са Светите архангели Гавраил, Михаил и Рафаил.

Свети арх. Гавраил е вестоносецът, който предава важна информация от Господ до определени хора.

След два дена всички християни ще съпреживеем за пореден път светлото Рождество на малкия Иисус. Но преди Дева Мария да стане майка, тя е била навестена именно от Свети арх. Гавраил. Той я предупредил, че ще роди Сина Божий, а той ще стане владетел на целия видим и невидим свят (Благовещение).

angel-holly-mary

На Благовещение

Преди Пресвета Богородица да се пресели в Рая (15 август – Успение Богородично), Свети арх. Гавраил я навестява за втори път и й донася вестта да се подготви да изживее  своите три последни земни дни.

Преди да навести младата Мариям, Свети арх. Гавраил се явил на нейния баща праведния Йоаким, че двамата със Света Анна ще имат дъщеря.

Свети арх. Гавраил се появява в храма при праведния Захария и го уведомява, че с неговата жена праведната Елисавета ще имат син, когото ще кръстят Йоан. Той ще върви преди Онзи, който ще се роди след него (Свети Йоан Предтеча е роден 6 месеца преди Иисус Христос).

 

сподели бутон

Ангелите съществуват! Ето доказателството!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ангелите съществуват! Ето доказателството!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *