Много хора са скептично настроени към амулети и талисмани. Талисмани не съществуват, те битуват из разни отживелици, като подкова, четирилистна детелина и други идолопоклоннически предмети.

Всички пророци са носели амулети, Иисус е носел два минерала свързани със сребърна нишка – Тумим и Урим, Мохамед е имал амулет от изумруд, Буда от нефрит.

Силата на амулетите се състои в това, което чародеят ще вложи, а именно светлина. Енергията, която съставителят на амулета е чиста и безкористна, без лоши и меркантилни мисли. Например за зло към определени хора, хазарт и др. Когато амулетът е от чист минерал или кристал той засилва свойствата си. Знаем, че минералите имат необятна памет, това дава възможност да се закодират много послания.

Човекът е течен кристал със своята кристална решетка, минералът /камъкът/ е твърд кристал с кристална решетка, когато двете решетки се слеят те се превръщат в едно цяло ядро, това ядро придобива нова кристална решетка съставена  от петте елемента – вода, земя, огън, въздух и етер.

нумерология

Тези пет елемента се вграждат от чародеят индивидуално за бъдещият притежател. Гравюрата като цяло се позовава на семантиката, която прави амулета недосегаем и придвижва към притежателят желаните събития.

Зареждането на един амулет трае един лунен месец през който се извършват свещени ритуали. Вземете своята светлина, без да приемате амулета като бижу или предмет за успех.

Например :  ТИБЕТСКИ  АМУЛЕТ ОТ БЯЛО-ЗЕЛЕН НЕФРИТ

Изящно гравирани Дракон, Феникс, 8-И-Дзин диаграми и Тай -Чи

Амулетът се състои от осем свещени символа, наричани триграми, насоки или енергии. Използва се за стимулиране на потока на Ци (жизнената енергия), която се смята за основата, от която е изградена вселената. Смята се, че тайните на все­лената се съдържат в багуа. Може да се използва, за да балансира и раздвижва Ци.

Триграмата е от голямо значение за коригиране на опасните положения по Фън Шуй, като отклонява почти всичко, което създава отрицателна Ци, т.е. отровни знаци (ъгли на сгради, насочени към дома ви или бизнеса ви).

Амулетът е от чист Нефрит, което го прави изключително качествен.

Размер – 47 мм; Тегло около – 22 грама.

АМУЛЕТИТЕ И ТЕХНИТЕ МАГИЧЕСКИ СИЛИ

Амулетите са от чист Нефрит, което ги прави изключително качествени и мощни.
Съществуват два основни типа амулети: с изписани върху тях магически формули и други – без надписи, изработени в конкретна форма и от определен материал.

В най-древни времена при окачването на амулета на някой човек, са произнасяни особени заклинания или молитви, изричани от жрец или от човек, специално избран за провеждането на този ритуал. Тъй като далеч не всеки може да използва силата на молитвите и магическите думи, то скоро египтяните започват да гравират тези думи върху амулетите, като по този начин им придават двойна сила, т.е. към силата приписвана на самия материал и форма, добавят и силата на изписаните върху тях думи.

Най-старото достигнало до нас название на тези формули е Юн Дзи, или “слова на властта”. По всяка вероятност те са толкова необходими на човека, че през 16 в.пр. Хр., а вероятно дори едно хилядолетие по-рано, в египетската Книга на мъртвите е въведен специален раздел, за да може тези думи да стигнат до даден индивид, където и да е той, “по-точно от ловджийски кучета и по-бързо то светлината”.

Най-древните египетски амулети, известни на съвременната наука, сами по себе си представляват парченца зелен аспид (кристална слюда), а понякога – фигурки на животни, които са поставяни на гърдите на притежателят. Този вид амулети са открити в множество от праисторическите или додинастични погребения в различни райони в Египет.

По-късно животинските фигурки изчезват напълно малко след края на неолита и са заменени от правоъгълни аспидни пластини, върху които грубо са изрязани фигури на животни и други подобни изображения. Напълно вероятно е скарабеите от зелен камък, поставяни на гърдите на покойника по време на Династичната епоха, да произхождат именно от тях.

Древният египетски обичай да бъдат изписвани хекау или “слова на властта” върху папирус е почти толкова стар, колкото старо е и гравирането на хекау върху камък. От Текстовете от пирамидите – надписите по стените на коридорите и камерите в пирамидата на фараон.

У нас от V-та династия на Старото царство, става ясно, че заедно с него е погребана и “книга със словата на магическата власт”. Изписването на религиозни текстове върху гробници, амулети, стрели, саркофази и папируси има за цел подчинението на боговете пред желанията на мъртвия, за да може той ги принуди да изпълнят волята му.

За автора на този текст: Красимир Куртев-Алеф е международен експерт в областта на езотеричното, паранормалното и метафизичното. Фън Шуй кристал мастер в областта на минералолечението / литотерапия /.

Езотеричен изследовател и окултен наблюдател, обучен от старейшините на Кабаластичните и Написани две книги: „Великата симбиоза „ /2008 г. / , „Защо не ни върви ?” / 2010 г. /.

Много по-късно, във времената на Новото царство, амулетите вече представляват кратки заклинания, изписани върху малки парченца папирус, навити в цилиндрични тръбички, които се поставян върху специален минерал или кристал и се носят окачени на врата. Тези заклинания всъщност са обещания към господарите на Кармата, да предпазват този, който ги притежава, както и заплаха към невидимия враг, който го заплашва.

Често подобни амулети са изработвани при раждането на дете, за да го дарят с дълъг живот и добро здраве, както и да го предпазят от зли магьосници, демони, уроки и други. Много години изследвах силата на амулетите от минерали и кристали, напътстван от тибетски духовни водачи и етиопски шамани.

Самото прозвище шаман означава човек, който е религиозен специалист в някои традиционни култури. Вярва се, че той има способността да вижда и преминава в отвъдното, заради което е смятан за посредник между световете, водач на душите към отвъдното.

Той е народен лечител, жрец, мистик, мъдрец, поет, предполагаем пазител на древни, природни методи за придобиване и поддържане на добро здраве и благоденствие както за самия него, така и за членовете на общността, към която принадлежи.

Амулетите се изработват само и единствено от хора въведени в езотериката и вещи в окултното. Аз лично сам избирам даден амулет за определено лице и определен проблем, съобразявайки се по свещените писания. Първо изготвям специална матрица, чрез изчисления, според определени данни на човека. На втори етап зареждам амулета с мисловни модули в зависимост от проблемите.

Трети етап, започва същинският ритуал, базиран на определени псалми, стихове библейски, без да влагам нищо свързано със сатанизми и проклятия, или призоваване на духове.

Ритуалът трае три етапа по 2 часа или общо 6 часа. Четвърти етап, изготвям определен пентакъл, който го зареждам с 24 минерала, след това вкарвам „тайният” код за да няма Агресивни Негативни Атаки /магии и др./ спрямо бъдещият собственик на амулета. И на петият етап, давам указания, какво точно да се извърши вече от притежателят.
Красимир Куртев – Алеф, 0897 339585 и 0887 392139.

Забележка * – АМУЛЕТИТЕ СА СТРОГО ИНДИВИДУАЛНИ. Те се изработват и настройват от: КОНКРЕТНО ЛИЦЕ, ЗА КОНКРЕТНА СИТУАЦИЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ ПОТРЕБНОСТТА НА БЪДЕЩИЯТ ПРИТЕЖАТЕЛ.

Не опитвайте да притежавате двете фигурки – ще се деактивират. Необходимо е да са вплетени.

Не се подвеждайте по стъклени или други амулети, имат обратен ефект след 6 -12 месеца. В случай, че е от дърво, трябва да проверите към кой елемент попадате.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: