Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Skok Led Felix Baumgartner
На това му се казва скок, а за падането... да не говорим!

ВИЖ КАК германец се потроши, скачайки в замръзнал басейн! (ВИДЕО)

Видео в YouTube взриви интернет пространството, в което германец прави най-убийствения скок на всички времена, мятайки се в замръзнал басейн

На това му се казва скок, а за падането… да не говорим!

Видеото с германец, който скача в замръзнал открит басейн се превърна в истинска сензация в интернет пространството, където за 24 часа набра скорост, достигайки до над 2,5 милиона гледания. Клипът в YouTube е качен през септември, но доби популярност едва сега, най-вероятно покрай рекорда за най-високия скок от повърхността на Земята от Феликс Баумгартнер.

Германецът позира преди да направи онова, което след това предизвика такава сензация. След като се поразкърши пред камерата, той се засили и скочи във въздуха, свил краката си, като да се стовари за “бомба” в леда, но за огромна негова жалост той се размаза в него, без да се пропука и милиметър. Ударът на германеца в леда е толкова фрапиращ, че човек може да го заболи „опашката” само като го гледа. Приятелите му не издържаха на геройството му и започнаха да се превиват и спукват от смях. Както се казва: „На чужд гръб и 100 тояги са малко”, затова и зрителите на сцената се скъсват от кикот на приятелските болежки. Един от коментиращите под видеото в YouTube слага още „сол в раната”, подигравайки се на потрошилия се скачач с фразата: „Май ще трябва да му сложат малко лед”, писа вести.бг.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

6 Мнения

  1. Grafa-Stefanow Mikele

    😀

  2. Росица Стоянова

    ххахахахахахахахах

  3. Nikola Velev

    AHAHAAHAHHAAHHA

  4. Emil Nikolov

    невероятно клипче

  5. Vesko Veselinov

    hahahhaha

  6. Vencislav Rubanisti

    hahahaha

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *