Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Ванга, пророчицата
Ванга, пророчицата

Пчелите изчезват, както предупреди ВАНГА (ВИДЕО)

Още преди 30 години Баба Ванга предупреди, че ще дойде ден, пчелите ще изчезнат и след тях е ред на човека

Пчелите по цял свят изчезват и въпреки твърденията, че това е временно, картината е все по-апокалиптична. Започналата преди около 4-5 години необяснима гибел на пчелите, намали и у нас броя на пчелните семейства наполовина.

Пчелите са “ангелски твари”

Положението е трагично, защото както предсказваше Баба Ванга, след тях ще изчезне и човекът. Не само заради предсказанията на българската пророчица, в световен мащаб се полагат усилия, за да се овладее ситуацията. В някои европейски страни като Германия, са останали само една четвърт от трудолюбивите насекоми. В Китай, където на места са изчезнали всички пчели, хората тръгнаха по полетата за да опрашват растенията на ръка. За сериозността на положението в глобален мащаб може да се съди по факта, че учени от Европа и Америка обединяват усилия, за да търсят корените на проблема. Заплахата от загуби на милиарди долари в селското стопанство, принуди развитите индустриални страни да заделят средства за изследвания.

Пчелите изчезнат ли, ред е на човека, предупреди Ванга

Без да е учен петричката пророчица бе казала, че израждането на природата с намесата на човека, ще превърне земята в пустиня. Сега вече е ясно, че създадените ГМО-растения всъщност нанасят вреда на пчелите, защото те не могат да получат от тях полезните вещества на нормалните природни продукти. Разширеното използване на пестициди навсякъде, убива не само вредителите, но и малките труженици, на които човечеството дължи прехраната си. Модерните технологии, в частност излъчването от мобилните мрежи, покриващи вече 99% от териториите на повечето страни, са една от причините защото дезориентират пчелите. Климатичните промени стават все по-бързо и пчелите, преживели дори гибелта на динозаврите, не могат да се справят днес. Пчелите без човека могат да се справят чудесно, но човекът без тези „ангелски твари”, както ги наричаше Ванга, е заплашен от гибел.

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Топ ясновидци по телефона на Чудеса.Нет.

Ясновидци по телефона. Класация | Маг Вили от Феномени. Мнения, цени, ритуали

Проклятие проваля живота на млад човек

Едно мнение

  1. Palavnik Goliam

    Винаги баба Ванга е права била

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *