Жива вода – как се прави, рецепти, лечение

Жива и алкална вода. Как се прави (+ рецепти за лечение). Схема. Апарат, уред – активатор за жива вода. Какво се предлага + цена. Мъртва вода.

Още в текста: Защо да пием алкална (йонизирана) вода? Схема, как работи.

Филм по темата. Лечение с жива и мъртва вода + филм. Жива вода за пиене против рак и в онкологията. За отслабване. Пречистваща кана за вода. Алкални храни. Алкална диета. Приготвяне на протиева вода в хладилник. Истина ли е известната приказка? Магнитна вода, приготвяне. Структурирана вода. Мълчана вода. Светена вода. Общото с „Тайната на водата“.

Жива вода е термин, навлязъл в ежедневието ни от приказките. В които тази вода има чудодейното свойство да съживява мъртвите. Неминуемо, заедно с нея винаги се говори и за мъртва вода, с която първо трябва да се залее мъртвият, за да зараснат раните му, преди да бъде полят и с живата вода.

Разбира се, това е само в сферата на приказните истории. В действителността термините жива и мъртва вода също имат широко приложение, като за тях се говори като за способни да лекуват всякакви болести и неразположения.

За жива вода говорим тогава, когато имаме вода, която е заредена с енергия. Като по този начин, при приема й токсините от тялото се изхвърлят много по-лесно.

Важно е обаче да знаете, че с консумацията на жива и мъртва вода не трябва да се прекалява и употребата им не бива да надвишава три до четири дни.

Съдържание:

Какво всъщност представляват живата и мъртвата вода, как се правят, как и какво можем да лекуваме с тях – от chudesa.net събрахме всичко най-важно, което ви вълнува, в една тема.

Жива и алкална вода

Живата вода е известна още и като католит или алкална вода. Тя се получава чрез електролиза и представлява сивкава течност, с изразен алкален вкус, която няма никакъв мирис, леко мътна е и доста мека.

Когато реакцията приключи, мътната утайка отива на дъното и водата възвръща прозрачния си вид. Имайте предвид, че колкото по-лошо е качеството на водата, толкова повече утайка ще има в нея.

Живата вода е екологично чиста и се използва както за профилактика на болести, така и за средство, повишаващо тонуса на организма като цяло. Алкалната вода води до ускоряване на биологичните процеси като подобрява усвояването на приетата храна като съответно ускорява метаболизма и спомага за сваляне на излишните килограми. Освен това лекува рани и придава много по-бодър вид.

Живата вода помага на откъснатите цветя да запазят свежестта си за по-дълго време и дори съживява увехналите такива. Използва се дори и за пране. Важно е да знаете, че веднъж заредена, алкалната вода губи свойствата си след около една седмица и това при положение, че я съхранявате с добре затворен съд.

Как се прави (различни начини)

Да си направите жива вода сами вкъщи не е никак трудно. Нужно е само да знаете как точно трябва да процедирате, за да получите лечебната течност.

Първият начин е да използвате метода на Малахов. За целта е нужно да сложите обикновена чешмяна вода (в никакъв случай минерална) в камера за около 4-5 часа. След като времето изтече, излейте водата в друг съд, а ледът, който се е образувал по стените и по повърхността изхвърлете.

Отново сложете водата в камерата, докато две трети от нея замръзне напълно. След което изхвърлете незамръзналата част, тъй като в нея са останали вредните примеси. Останалата замръзнала вода е жива вода, можете да я разтопите и да я пиете като свойствата й са най-силни до седем часа от приготвянето й.

По този метод, за да получите около един литър жива вода са ви нужни 4-5 литра обикновена.

Другият метод е методът на Вадим Зеланд. За него ви е нужна тенджера от пет литра (емайлирана), напълнете я с вода от чешмата и я оставете да престои известно време, след което я сложете да заври.

Веднага след като я махнете от котлона, я охладете като я поставите в съд със студена вода.

След което сложете в тенджерата пет до седем камъчета черен силициев диоксид, покрийте съда с чиста марля и го оставете да престои така два дена.

След това прелейте водата в друг съд, но изхвърлете останалите на дъното два-три сантиметра вода, тъй като в нея са останали токсичните елементи, поети от диоксида. Поставете отделената вода в камерата и изчакайте по стените и повърхността да се образува коричка лед.

Него го изхвърлете, а останалата вода прелейте в пластмасов съд. Отново го сложете в камерата и изчакайте две трети от водата да замръзне. Незамръзналата изхвърлете, тъй като съдържа вредни примеси, а останалата изчакайте да се разтопи (задължително на стайна температура) и вече имате жива вода.

Апарат, уред – активатор за жива вода

Апаратът за приготвяне на жива вода се нарича още активатор. Той е разделен на две части, а помежду им е поставена пропусклива мембрана. В двете отделения се поставят двата електрода – катод и анод, които трябва да бъдат включени към източник на ток (постоянен).

Вследствие на електрическото поле, през мембраната проникват йони, които завишават концентрацията на аниони и катиони в съответните части на съда. Която се запазва същата и след изключването на тока благодарение на мембраната.

Освен като активатор, уредът за получаване на жива вода е известен и като електролизатор.

Схема, как работи

схема, как работи

Рисунка 1 – вижте схема – как работи уредът за жива вода

Да се направи уред за жива вода не е никак трудно, още повече, че готовите, които могат да се купят, са доста скъпи. За целта е нужно само да знаете на какъв принцип работи. На снимката можете да видите схема на апарата за получаване на жива вода.

Диаграмата показва, че цялото устройство се състои от два метални електрода, поставени в конвенционален стъклен буркан. Те са прикрепени към капака на буркана с болтове и гайки. Един от електродите е свързан като катод, а другият – чрез диод.

На показаната рисунка левият електрод е анода. След реакцията при положителния електрод ще се образува мъртва вода, затова е нужно на края на анода да се сложи нещо от непромокаема материя, за да се събере образувалата се вода.

Дължината на електродите, показани на фигурата, е 100 mm. Това е за количество от половин литър вода. По принцип количеството може да се увеличи до три литра, а след това просто трябва да се разширят електродите, но така, че да се намират на поне 5-10 мм от дъното на кутията.

Рисунка 2 - схема на активатора за жива вода

Рисунка 2 – схема на активатора за жива вода

Фигурата показва, че електродът има U-образна форма. Такава форма е необходима само на положителния електрод – анода, така че да може да се затвори платнената торбичка за събиране на мъртвата вода. В другия електрод подобен профил не е нужен.

Електродите са закрепени за капронова капачка върху буркана, както е показано на фигура 1.Нужно е капакът да бъде подсилен чрез изолационен херметизиращ уплътнител. Той може да бъде изработен от фибростъкло, разбира се, без фолио, PVC или друга пластмаса. Конструкцията на уплътнението е показанa на фигура 2.

Рисунка 3 - как работи уредът за жива вода

Рисунка 3 – как работи уредът за жива вода

Фигура 3 показва как уплътнението е поставено върху самия буркан. Показване са дупките за електродите и тази за изхода на газ.

Рисунка 4 показва свързването на електродите и уплътненията на капака.

Филм по темата

хема - как работи

Рисунка 4 – вижте схема – как работи уредът за жива вода

За ползите от живата вода са направени редица филми. Сред най-популярните е този, показващ, че такава вода действително съществува и че тя не просто лекува всякакви болести, ами може да се използва дори и при болни от СПИН. В лентата са показани хора, излекували се от болежките си, благодарение именно на жива вода.

Интерес представлява и филмът „Тайната на живата вода“, който е научнопопулярен и разглежда в детайли промяната на структурата й и как това влияе на организма.

Разликата е, че в тази лента под жива вода се има предвид вода, която е променила свойствата си под въздействието на нашите мисли и емоции.

Пречистваща кана за вода

Пречистваща кана за вода

Пречистваща кана за вода е необходимост за всяко домакинство

Пречистващите кани за вода навлизат все повече в ежедневието им и вече много домакинства разполагат с тях. Те подобряват вкуса на чешмяната вода като в същото време намалят количеството на вредните примеси, съдържащи се в нея. В това число хлорни съставки, метали, както и тежки метали като олово, желязо, мед, феноли, седименти (пясък, ръжда, кал, полени), вредни бактерии и лекарства.

Какво се предлага + цена

На пазара се предлага огромно разнообразие от пречистващи кани за вода като цените им варират в зависимост от обема, филтъра и марката. И най-често започват от около 20 лева, за да стигнат до 50-60 лева.

Ако пък решите да си купите активатор за жива вода (какво вече споменахме, на пазара се предлагат готови и не е нужно да си правите сами), ще трябва да се бръкнете малко повече. Тъй като тяхната цена започва от 80 лева нагоре.

Мъртва вода

Мъртвата вода (анолит) представлява безцветна течност, напълно прозрачна, която притежава характерен киселинен аромат и вкус. Тя също се получава при активиране и служи за дезинфекция на рани като в същото време забавя биологичните процеси, действа успокояващо на нервната система, понижава високото кръвно, води до намаляване на болката в ставите, а също така води до подобряване на съня.

Ако изплаквате след всяко хранене устата си с нея, ще преборите зъбния камък и ще кажете „сбогом“ ма кървящите венци.

За разлика от живата вода, мъртвата можете да използвате по-дълго време – в продължение на две до три седмици след като я направите.

Защо да пием алкална (йонизирана) вода?

Приемът на алкална (йонизирана) вода носи редица ползи за организма. На първо място тази вода подобрява гъвкавостта на ставите и подмладява, благодарение на хидратиращите си свойства. Тази вода се усвоява цели шест пъти по-бързо от организма, тъй като съставът й е от съвсем малки групички молекули.

Редовното пиене на алкална вода подобрява храносмилането, помага за концентрацията, действа срещу главоболие и предотвратява процесите на стареене в организма, тъй като в нея се съдържа голямо количества антиоксиданти.

Освен това тази вода помага в борбата с излишните килограми и увеличава имунитета като в същото време детоксикира тялото. Редовният й прием намалява риска от заболявания на сърдечно-съдовата система, намалява лошия холестерол и предотвратява риска от безплодие при дамите.

Лечение с жива и мъртва вода + филм

Както вече споменахме, ползите за организма от комбинирано лечение с жива и мъртва вода са огромни.

Тези енергийно заредени води се различават много от обикновената чешмяна като не просто помагат за оздравяването на организма, но също така го зареждат с енергия.

За различните болести се използва различна вода. При болки в стомаха например, мъртвата вода гарантирано премахва дискомфорта до половин час след приема й.

За ползите от живата и мъртвата вода са направени доста филми, като сред най-популярните се нарежда „Великата тайна на водата“, който вече разгледахме в една от предишните точки.

Жива вода за пиене против рак и в онкологията

Тезата, че жива вода може да се използва и за лечение на рак среща все повече и повече поддръжници. Неин основен защитник е доктор Нешо Нешев от Троян, който от години цери злокачествени образувания само с помощта на жива вода.

Неговата теория е, че човешкият организъм се разболява от рак тогава, когато в него се е натрупала твърде много пикочна киселина. Която, ако се изчисти, раковите клетки загиват и биват изхвърлени чрез урината и лимфата.

А живата вода прави точно това – нормализира pH нивото е кръвта, неутрализирайки киселината и съответно довеждайки до смърт злокачествените образувания.

За отслабване

жива вода за отслабване

Жива вода помага за отслабване

Живата вода е незаменимо средство за справяне с излишните килограми. Тя доказано подобрява обмяната на веществата и съответно помага за по-бързото изгаряне на калориите. Напълняването се дължи на естествената реакция на организма да натрупва мазнини, за да се защити от твърде високата киселинност.

С помощта на жива вода се балансира киселинно-алкалната среда и по този начин клетките се стимулират да се отърват от излишните мазнини.

Алкални храни

Повечето храни, които консумираме в ежедневието си, засилват киселинността в организма ни. А натрупването на твърде много киселини, води до редица заболявания, в това число диабет. За да се поддържаме в добро здраве, е нужно да балансираме pH средата в организма ни.

алкални храни

Яжте алкални храни за добро здраве

А това става с консумирането на достатъчно количество алкални храни. Шестте най-популярни такива храни са:

• Кореноплодните зеленчуци като репичките, морковите, цвекло, хрян
• Кръстоцветни зеленчуци – броколи, карфиол, зеле, брюкселско зеле.
• Листни зеленчуци – в тази група попадат спанакът и листата от ряпа.
• Чесън – открай време за него се говори като за мощен антиоксидант и храна-чудо. Освен това редовната му консумация води до понижаване на кръвното налягане.
• Лют червен пипер – известен е с антибактериалните си качества, той успешно се бори със свободните радикали.
• Лимони – въпреки, че на вкус са кисели, лимоните са едни от най-алкалните храни като спомага за детоксикирането на организма.

Алкална диета

Алкалната диета, както се досещате, поддържа киселинно-алкалния баланс в организма като по този начин го поддържа здрав. И помага да се освободим от излишните килограми.

Хубавото при тази диета е, че тя се спазва изключително лесно и можете сами да си изготвите менюто. Тя е предимно вегетарианска, а към плодовете и зеленчуците можете да добавите ядки, бобови растения и зърнени храни.

Избягвайте консумацията на млечни продукти, на месо и риба, както и на кофеин, бяло брашно и захар, тъй като те повишават киселинността в организма.

При подагра

Живата вода се смята за изключително полезна при хора, които страдат както от проблеми с бъбреците, така и от подагра. Имайте предвид, че не бива да я консумирате повече от 4-5 дена без почивка между тях, тъй като и с нея, както с всяко нещо, не бива да се прекалява.

При панкреатит

Живата вода помага и при панкреатит, тъй като има свойството да контролира дейността на панкреаса. По този начин заболяването може да бъде контролирано.

При високо кръвно (хипертония)

Високото кръвно се регулира с мъртва вода, тъй като нейното действие го нормализира. За целта е нужно да пиете по половин чаша мъртва вода два пъти на ден (сутрин и вечер).

Ако не забележите промяна, започнете да пиете мъртва вода по три пъти на ден, докато кръвното не се нормализира. Обикновено още след първия прием на мъртва вода кръвното се връща в нормалните си граници.

При диабет

За лечение на диабет е нужно преди всяко хранене да пиете по половин чашка жива вода. Тя облекчава диабета като въздейства директно върху клетките, които произвеждат инсулин.

При бременност – може ли?

Живата вода може да се употребява и от бременни, тъй като значително облекчава състоянието им като намалява чувството за гадене сутрин и повръщането.

Все пак не прекалявайте с приема й и задължително уведомете лекаря си, ако забележите някакви необичайни симптоми.

При гастрит

За лечение на гастрит пийте по половин чаша жива вода три пъти на ден в продължение на три дена 15-20 минути преди всяко хранене. Живата вода намалява киселинността в стомаха като премахва чувството за парене и в същото време подобрява процеса по храносмилане.

При простатит

Лечението на простатит с помощта на жива вода продължава минимум осем дена, през които трябва да пиете по половин чашка жива вода четири пъти дневно, един час преди всяко хранене и преди да си легнете.

Ако страдате от високо кръвно налягане или в хода на лечението то се повиши, час след като сте изпили живата вода, изпийте и половин чашка мъртва.

При нужда повторете лечението, а ако кръвното ви налягане го позволява, не правете пауза между двата цикъла на прием. Можете да направите и компрес с жива вода на слабините си като преди това изтриете мястото с мъртва вода.

При акне и други пъпки

За справяне с акне и упорити пъпки по лицето и тялото, се използва мъртва вода. Сутрин и вечер мокрете проблемните зони със затоплена на водна баня мъртва вода като преди това сте се измили с топла вода и сапун.

За по-бърз ефект, изпивайте и по половин чаша от водата всеки ден. Ще забележите, че пъпките се изчистват, а кожата става много по-гладка и мека.

Против махмурлук

Руснаците препоръчват жива вода против махмурлук, тъй като тя ускорява метаболизма и извежда токсините от тялото по-бързо.

Против остаряване

Пиенето на жива вода доказано помага на организма срещу процесите на стареене, тъй като хидратира кожата и в същото време въздейства и на здравето на човека като подобрява подвижността и гъвкавостта на ставите.

Живата вода се усвоява до шест пъти по-бързо от обикновената чешмяна или минерална, затова и тя е за предпочитане за употреба. Освен това тя извежда много по-бързо от тялото свободните радикали, които са причина за стареенето.

Други ползи и болести

Малцина са наясно, че живата вода действа като антибиотик. Тя не просто лекува, но също така регенерира клетките и има антисептично действие.

Освен това тя лекува и упоритите разширени вени като за целта трябва първо да измиете проблемните места с мъртва вода, след което да поставите върху тях за около 15-20 минути компреси с жива вода. През това време изпийте и половин чаша жива вода.

Още с първите процедури ще усетите как болезнените усещания намаляват, а с времето разширените вени ще изчезнат напълно.

Живата вода е незаменима и в грижата за косата като лекува пърхота и й придава блясък и мекота. Нужно е веднъж в седмицата да миете косата си с жива вода, след което да я оставите да изсъхне на въздух, без сешоар.

Освен това тя лекува салмонелоза, себорея и псориазис, а също и ревматизъм и артрит.

Противопоказания

Областите, в които живата вода може да се прилага, при това успешно, се увеличават все повече с времето.

Това се дължи най-вече на факта, че към момента не са открити някакви сериозни противопоказания и странични ефекти от лечението с нея.

Все пак имайте предвид, че както с всяко нещо, и с нейната употреба не бива да се прекалява и тя не бива да надвишава 4-5 дена. Ако я използвате не само с профилактична цел, а за лечение на даден проблем или болест, се консултирайте с лекар, ако не забележите подобрение в симптомите си до 2-3 дена.

Мъртва вода при гъбички по краката и ноктите

Мъртвата вода има не по-малко сфери на приложение от живата. Тя доказано премахва гъбичките по краката и ноктите. Процедурата е следната: първо измийте добре краката и ги подсушете.

След това третирайте засегнатите места шест до осем пъти дневно с мъртва вода и оставете да изсъхнат без да подсушавате. Особено ефикасно действа и вана на краката с мъртва вода, в която те да се киснат за около 20 минути.

По този начин гъбичките изчезват за 5-6 дена. Ако става въпрос за гъбички по ноктите, лечението ще отнеме повече време, докато поразените нокти израснат.

Против паразити

Мъртвата вода лекува ухапвания от паразити като в същото време изчиства раните и спомага за по-бързото им оздравяване.

Първо намокрете ухапаното място с мъртва вода, а след като видите, че оздравителният процес е започнал, правете компреси с жива вода.

При болки в ставите

Болките в ставите се дължат най-често на отлагане на соли. За да се справите с тях в продължение на три-четири дена пийте по половин чаша мъртва вода половин час преди всяко хранене.

Можете да правите и компреси със затоплена мъртва вода върху болезнените места като трябва хубаво да втриете водата в кожата.

При глисти

Мъртвата вода лекува и глисти като имайте предвид, че методът на лечение не е особено приятен, но пък е доказано ефикасен.

Нужно е сутрин, след като сте посетили тоалетната, да си направите клизма с мъртва вода. Един час след това си направете и клизма с жива вода, а в продължение на целия ден пийте по половин чаша мъртва вода през половин час.

На следващия ден спазвайте същата схема, но приемайте жива вода. За два дена глистите трябва да са се изчистили. Ако не са – повторете процедурата.

Против пърхот

против пърхот

Жива и мъртва вода помагат против пърхот

Комбинацията жива + мъртва вода е много ефикасна и срещу пърхот. За да се справите с него, трябва веднъж в седмицата да измивате косата си със затоплена мъртва вода, след като сте се изкъпали с шампоан.

Мъртвата вода не се изплаква, а около пет до осем минути след това, измивате и с жива вода, отново без да изплаквате. Оставете косата да изсъхне на въздух, без сешоар, а след тази процедура в продължение на една седмица всяка вечер масажирайте корените с жива вода.

Изпълнявайте този цикъл в продължение на месец-месец и половина.

При кариес

Мнозина не могат да повярват, но мъртвата вода се справя дори и с кариесите по зъбите като капсулира дупките.

За да се стигне до там, трябва да изплаквате устата си с мъртва вода в продължение на до три минути след всяко хранене и измиване на зъбите.

Освен, че заличава кариесите, тази процедура премахва лошия дъх и намалява кървенето на венците.

При хрема, грип

С мъртва вода хремата се облекчава за максимум един час. Нужно е само да промиете носа си два-три пъти с мъртва вода. Можете да използвате и при хрема при децата като капнете с пипета мъртва вода в нослетата им.

Грипът също преминава много бързо – за не повече от един-два дена при лечение с мъртва вода. Просто изплаквайте носа, устата си и гърлото съз затоплена мъртва вода шест до осем пъти на ден.

Против бръчки

Използвайте комбинацията от жива и мъртва вода, за да се справите с бръчките и да изгладите кожата на лицето. Първо, изплакнете лицето си с мъртва вода, след което поставете компрес с жива вода на местата с бръчки и задръжте десет до 20 минути.

При алергия

В случай на алергия, изплаквайте след всяко хранене устата и носа с мъртва вода като не забравяйте да си правите и гаргара. Правете тази процедура в продължение на три дена като след всяко изплакване изпивайте по половин чаша жива вода.

Ако алергията е съпроводена и с обриви по кожата, им правете компреси само с мъртва вода по пет-шест пъти дневно. За 2-3 дена ще усетите облекчение.

При бронхит и астма

Бронхитът и астмата също се повлияват от лечение с мъртва вода. Нужно е в продължение на три-четири дена след ядене да изплаквате носа, гърлото и устата си със затоплената вода, за да може да обезвредите алергените, причинители на пристъпите.

След всяко изплакване изпивайте по половин чаша жива вода.

Приготвяне на протиева вода в хладилник

Протиевата вода е изчистена от вредните примеси до 80%, което я прави много полезна за организма.

Приготвянето й не е никак трудно и го разгледахме подробно в една от предишните точки.

Нужна ви е само емайлирана тенджера, в която да налеете вода от чешмата. Поставете я за не повече от 4-5 часа в камерата на хладилника и премахнете получения лед. Останалата вода излейте в друга тенджера и отново сложете в камерата, докато не видите, че е замръзнала на 2/3.

Този път излейте незамръзналата вода, а останалият лед изчакайте да се размрази – това е протиевата вода, която е максимално пречистена и може да се използва не само за директна консумация, но и за готвене, приготвянето на компоти, чайове и други.

Истина ли е известната приказка?

Митът за живата вода е тръгнал от известната народна приказка, в която чудотворната течност не само гарантира вечна младост, ами дори може да съживява мъртвите.

Макар и термин от фолклора, учените отдавна са доказали, че живата вода не е просто мит, макар, естествено, да не е в състояние да връща хората от отвъдното. Тя обаче активира жизнените процеси в организма като подобрява цялостното му състояние и спомага за изхвърлянето на токсините от него.

Магнитна вода, приготвяне

Магнитната вода, също като живата, има лечебни свойства, но се приготвя по по-различен начин. Тя представлява обикновена чешмяна вода, която е била подложена на влиянието на магнитно поле. Най-лесният начин е да използвате фуния, към която да прикрепите постоянни магнити и през нея да налеете водата.

Магнитната вода помага за нормализиране на кръвното налягане.

Структурирана вода

структурирана вода

Вижте ползите от структурираната вода

Структурираната вода, както си личи от името й, притежава структура, която много наподобява по структура течностите в организма на човека като по този начин тя се усвоява много по-лесно от обикновената чешмяна вода.

Благодарение на това организмът не губи излишна енергия и извлича максимална полза от нея.

Структурираната вода е водата, получена вследствие топенето на леда.

Тази вода подобрява метаболизма и подсилва кръвообращението. Освен това тя намаля нивото на лошия холестерол като подсилва сърцето и като цяло води до удължаване на живота.

Мълчана вода

Мълчаната вода също има чудодейна сила, но за разлика от живата, тя се използва за извършването на различни ритуали, като наричане на новородено в първите му дни на тази земя, посрещане на невеста в новия й дом, гадаене за плодородие или брак.

Тази вода е част от българския фолклор и според вярванията трябва да бъде налята от три извора на сладка вода от девойка или млада невеста точно преди да се зазори.

След което се отнася в пълно мълчание до мястото, където ще бъде използвана. Този ритуал запазва магическата й сила.

Светена вода

Светената вода, както всички добре знаем, е вода, която е осветена в църквата и се свързва изцяло със силата на Иисус Христос.

Тя притежава мощни лечебни и чудотворни свойства като може както да се пие, така и да се използва за напръскване върху болно място или в дом, за да бъдат изгонени злите сили от него.

За разлика от живата вода, светената такава никога не губи своите качества.

Общото с „Тайната на водата“

„Великата тайна на водата“ е филм, разглеждащ водата като може би най-чудотворното нещо на планетата, способно да лекува всякакви болести.

В този аспект, лентата има доста общо с живата вода и теорията, че тя лекува всичко. Основната разлика е, че във филма като жива вода се разглежда водата, заредена с емоции. И теорията, че всъщност всяко едно чувство – положително или отрицателно, се отразява на водата и съответно й предава енергията си.

Жива вода – как се прави, рецепти, лечение
4.6 (91.25%) 16 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Жива вода – как се прави, рецепти, лечение

  1. Здравейте, аз използвам жива вода от три години , първо ползвах руският вариант, подариха ми го като подарък. Сега използвам ДА 3м на jivavoda.net , всеки трябва да го има вкъщи.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *