Damski Obuvki

Магическото въздействие на обувките върху жените

Научно доказано е, че купуването на обувки повишава количеството на допамин в организма на жените, а това е причина за добро настроение и приповдигнат дух.

Ето защо повечето жени постоянно купуват дамски обувки и впоследствие се оказва, че имат цяла колекция.

Причините, поради които жените постоянно купуват обувки са няколко:

На първо място всяка една жена иска да изглежда максимално добре най-вече заради самата себе си.

damski-obuvkiКогато купува нов чифт обувки, тя се чувства стилна и уверена, а настроението й е приповдигнато през целия ден.

Нито една жена не иска да носи едни и същи обувки всеки ден, защото мисли, че така я одумват другите жени и затова купува различни модели, за да има по- голямо разнообразие.

Коя жена не би си купила нови обувки, ако се продават на изгодна цена, независимо дали от разпродажба или друга причина. Повечето жени не изпускат подобни случаи и купуват поредния чифт дамски обувки.

На други пък им се случва да си купят обувки, които в последствие да се окажат неудобни и тогава се налага да закупят още един нов чифт, който ще прибавят към колекцията си.

Една от главните причини да се купуват дамски обувки е, че всички искат да са в крак с модата, която се мени непрекъснато и обувната индустрия предлага всeки сезон нещо ново, което изкушава жените.

Но има нещо, което мъжете не забелязват.

Висококачествените обувки могат да се запазят години наред и по този начин те си стоят в колекцията, която през годините се увеличава.

Всяка жена изпитва удоволствие от колекцията си с дамски обувки. Тя е изцяло удовлетворена, когато е сигурна, че има чифт обувки за всеки един тоалет и може спокойно да разнообразява и да съчетава дрехите си по най- подходящия за нея начин с най- подходящите обувки, за да изглежда красива, стилна, неустоима и невероятна.

За Александър Алиев

Прочети още

Прераждаме ли се в същото семейство?

Прераждане в същото семейство? Твърде вероятно! Починало дете

Прераждаме ли се в същото семейство? Твърде вероятно е починало дете да се върне в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *