Izgreva
Така видял Отвъдното бившият шофьор

ЧУДО! Шофьор умря 68 пъти за 14 дни и видя Отвъдното! (ВИДЕО)

54-годишният украинец умирал по няколко пъти на ден, а видението за Отвъдното е още пред очите му

Във видеото 54-годишният Юрий Федака разказва как преди години за 2 седмици бил с единия крак в гроба. Случвало се да да го връщат от Оня свят по 3-4 пъти на ден, защото сърцето му спряло – инфаркт. До 1996 година той работел като шофьор на зам-шефа на милицията в Ужгород, Украйна. Нагледал се на смърт и човешки трагедии, и навярно затова сърцето му не издържало, разказва ua-reporter.

Така видял Отвъдното бившият шофьор

Първият път Юрий се „изключил“ за 4 минути. Пренесъл се на една поляна. Светлината струяла отвсякъде – от ярко зелената трева и от синьото небе, в което се реели гълъби. Изчезнала болката, усещал необикновена лекота, но щом се надигнал, за да се огледа наоколо, видял скупчените над него лица на лекарите. Тогава бил здрав като канара, но след първия удар, последвали още много. Сърцето му спирало за няколко секунди по 2-3, че и повече пъти на ден. Юрий се научил да разпознава симптомите и навреме да алармира дежурния екип. Вече не успял да види отново онази прекрасна поляна, нейде в Отвъдното, защото докторите успявали да го върнат, преди да стигне.

Юри след прекараните 68 инфаркта за 14 дни

Както изведнъж всичко започнало, така внезапно свършило. Изписали го след 68 инфаркта за 14 дни. Срещата със смър*та оставила своята диря – усетил, че паметта започва да изневерява. Чудно защо зрението му рязко се подобрило, вече можел да чете без очила и да кара раздрънканата стара жигулка. Принудил се да напусне работа като шофьор, защото лекарите го предупредили – шансът да се засели за постоянно на онази прекрасна поляна от своите видения за Отвъдното, е доста голям.


Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

microorganizmi-troskot-2

Как да се отървем от троскота? Ползи и микроорганизми срещу троскот

Какво представлява троскотът и можем ли да се отървем от него. За прочутите микроорганизми срещу …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *