скорпион зодия хороскоп

Скорпион – Амбиция и достойнство в хороскопа на зодията

Родените под знака на Скорпиона са хора с неизчерпаема енергия, достойнство и изключителна издръжливост.

Никое събитие в живота им не може да ги отклони от предначертания път. Те са амбициозни и могат да издържат на всички превратности на съдбата.

Завидната им издръжливост идва от изключително силния характер. Животът им е низ от битки и завоевания. Те не обичат спокойствието и тишината, Ако няма предизвикателство пред тях, те ще се уплашат.

Още ТУК: Важното за една зодия Скорпион (хороскоп на личността).

Колкото по-големи трудности изникват, с толкова по-голямо настървение и желание се впускат в преодоляването им. Скорпионите имат изумително самообладание. Здравите им нерви им позволяват да проявят самоконтрол дори в ситуации, когато това е невъзможно за останалите хора.

Не можете да примамите Скорпиона с външен блясък. Те търсят истинската ценност на нещата в същността им. Тяхното хладнокръвие понякога ги прави да изглеждат коравосърдечни, но това не е така. Те са състрадателни и винаги се отзовават на помощ. Никога няма да направят необмислена постъпка. Всяко нещо е предварително обмислено и са преценени всички възможни рискове.

МЪЖЕТЕ СКОРПИОНИ СА БОРБЕНИ И УПОРИТИ

Мъжете, родени под знака на Скорпиона са изключително активни и борбени хора. Нищо не може да ги спре да постигнат целта си. Те са винаги на бойна нога. Никога, обаче, не можете да ги видите в открити агресивни действия. Те са спокойни и винаги изчакват да дойде подходящия момент за действие. Те могат да нападнат и след това веднага се отдръпват, и приемат защитна позиция. Те обичат изненадите. Те са войни и в работата си, и в любовта, и в приятелството.

Никога не обиждайте и не оскърбявайте мъжа Скорпион. Те умеят да изчакват и с неподозирана сила да си отмъстят. Никога не забравят злото, но и доброто. Те са предани и искрени приятели и на тях винаги може да се разчита. Те няма да ви утешават, а с всички сили ще ви помогнат, каквото и да им коства това.

ЖЕНИТЕ СКОРПИОН СА ЧУВСТВЕНИ И ИЗИСКАНИ

Жените, родени под знака на Скорпиона са чувствени любовници. Те са пламенни и романтични. Изключително постоянни в любовта си, те се борят докрай, за да спечелят и задържат партньора си. Те не обичат да украсяват реалността, а гледат смело на нещата. Искат да знаят действителното състояние на нещата и се борят за успех. Никога няма да се откажат по средата на пътя. Нищо не може да ги спре и разубеди.

Това не е празно упорство, защото преди да се заемат с нещо, те предварително са го проучили и преценили. Жените Скорпиони много добре познават човешката природа и много умело се възползват от слабостите на хората. Трудно се живее с жената Скорпион, защото тя не се страхува от кавги. Тя никога не приема лековато нещата. Изключително отговорни и предани, тяхната любов е силна и постоянна.

СКОРПИОНИТЕ ОБИЧАТ да работят, да чувстват силата и превъзходството си, победата и властта.

СКОРИИОПИТЕ МРАЗЯТ липсата на съпротива, някой да ги командва и да налага мнението си.

СКОРПИОНИТЕ СА хладнокръвни, лоялни, целеустремени.

СКОРИИОПИТЕ СА И властолюбиви, отмъстителни, потайни.

СКОРИИОПИТЕ СТРАДАТ ОТ артрит и лесно се простудяват.

СКОРИОПИТЕ ДА СЕ ПАЗЯТ МНОГО В ДНИТЕ от 20 януари до 22 февруари и от 22 юли до 22 август.

ВАЖНИ ГОДИНИ В ЖИВОТА НА СКОРПИОНИТЕ

Първата важна година е 4-та. След това съдбоносни са 11, 18, 25, 32 и т.н. през 7 години.

КАМЪНИ – гранат, аметист и опал носят щастие на Скорпионите и засилват положителните им качества.

ЦВЕТЯТА на зодията са карамфил, жасмин, тинтява и нарцис.

ЩАСТЛИВИЯТ ИМ ДЕН Е вторник.

ЦВЕТОВЕТЕ, които носят щастие са тъмночервено и индигово.

КЛЮЧОВАТА ФРАЗА, ДЕВИЗЪТ НА СКОРПИОНИТЕ Е: “A3 ИСКАМ”

КОГАТО ПРАВИТЕ ПОДАРЪК НА СКОРПИОН – Аквамарин, берил, грана, топаз биха направили Скорпиона щастлив и доволен от живота.

За admin

Прочети още

Медитация на Фред Пьопих върху знака на зодия Риби

Зодия Риби. От великодушие към любов | Фред Пьопих. Година на душата

Медитация на Фред Пьопих върху знака на зодия Риби и една от 12-те добродетели в …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *