целувка
Целувката

Затвор за любовник, опитал целувка с ЕЗИК

Нещастен любовник ще бъде съден и го очаква затвор, заради една целувка с език

Срещу един кандидат-любовник от южния тайвански град Гаосюн са повдигнати обвинения, че е използвал „френски стил” при първата целувка с приятелката си. Ако магистратите решат, че вината му е неоспорима, тайванецът на име Чен може да бъде осъден на две години затвор ефективно или глоба от 1 милион тайвански долара (= $ 33 500), предава агенция ДПА.

Затвор за любовник, опитал целувка с ЕЗИК

За случая властите били информирани от самата потърпевша, като в станалата прецедент случка, имената на главните действащи лица са променени, съобщава медията.

Преди месец 40-годишният сериозен кандидат-любовник по име Чен, поканил своята приятелка Цай, с която ходели заедно вече пет месеца, на вечеря в апартамента си. После бил привикан в полицията да дава обяснения за ненадейния изблик на нежност и страст.

Романтичната обстановка била достатъчно предразполагаща към интимност и затова Чен поискал разрешения от любимата си да я целуне за пръв път. Мълчанието на 30-годишната му избраница той приел за съгласие и я дарил със страстна „френска“ целувка.  „Кой използва език, когато целува за първи път?” –  скочила вбесената Цай и избягала. Явно тя била много „навътре в материала“, но той толкова се ошашавил, че не успял да реагира. После Цай се оплакала в полицията от „с*ксуално посегателство“ и сложила край на тяхната връзка. Заплашен от затвор, нещастният любовник днес упорито твърди, че не е пускал език при първата си целувка с нея и госпожицата разиграва театър, за да го изнудва за пари, но на кого ли да вярваш…
Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

Gravitacia 02

Факти за гравитацията, които противоречат на всички учебници

Законът за взаимното привличане се учи в училище. Гравитацията обяснява притеглянето между предмети с определена …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *