дали ще откаже някоя дама
дали ще откаже някоя дама

Ето какво впечатлява жените в мъжете! (1-ва част)

10-те неща в мъжете, които впечатляват жените! Уверете се, че притежавате поне половината от тях!

Ако сте влюбен в някоя очарователна жена и искате да я впечатлите на срещата, която ви предстои, то тогава обърнете внимание на 10-те неща, които са магнит за жените. Ето ги и тях:

хубавото облекло винаги е от значение
хубавото облекло винаги е от значение

Да е чист и спретнат!

Първото впечатление е най-важно, за това е от голямо значение в какъв вид ще се появиш. Любимата фраза на много хора е: “по дрехите посрещат, по ума изпращат”. Да не забравяме и факта, че жената се подготвя с часове за срещата. Ако ти не си се постарал така добре като нея, тя го приема като един вид обида. Стилът на обличане и поддържането на един мъж са едни от най-важните показатели за една дама.

На срещата ще последва и разговорът. Другият фактор е:

Да умее да разговаря!

Жената винаги се впечатлява от мъж, който я изслушва, следи разговора и адекватно отговаря на въпросите й. На първите срещи е истинско предизвикателство да се поддържа разговор с жена, която не познаваш добре и си заинтересуван от нея. Ако успееш да задържиш вниманието й, отново ще спечелиш точки в своя полза. Да не забравяме и комплиментите към нея, които може да вмъкнеш в разговора ви.

Да владее чужди езици!

Ако един мъж владее чужд език, по никакъв начин не означава, че е гении, но това показва стимул за развитие. Още едно нещо, което въздейства положително на нежния пол. Жената обича да има до нея  интелигентен мъж. За това, ако случайно нямаш познания по друг език, поне за първите срещи си направи труда да научиш някой друг израз или песен, в която се пее за любов, романтика или нещо, което ще подскаже намеренията ти.

Да може да танцува!

Много важен фактор е умението да се танцува. Дамите обичат танците и няма да ги впечатли нищо повече от умеещ да танцува партньор. В ритъма на танца, мъжa и жената интимничат. Тогава могат да се прегърнат и да се почувстват наистина близки. Но едва ли на дамата до вас ще й е приятно някой да я настъпва по краката. Не е нужно да сте цар на дансинга, но да имате малко познания няма да е зле или поне да имате желанието да й угодите.

Да свири на някакъв инструмент!

Привилегия на мъжа е да поправя вкъщи и да майстори, но когато свири на някакъв музикален инструмент, той е по-скоро екзотичен вид. Музиката гали сетивата и чрез нея може да се каже много. Ако случайно в теб има някакъв скрит музикален талант – жената до теб ще го оцени.

 

За Кристина Петрова

Прочети още

Планетата Сатурн: Факти, пръстени, спътници. Ретрограден Сатурн, история и теории за произхода на красивия газов гигант и неговите спътници

10+ интересни факти за Сатурн: Цвят, как изглежда. Климат, температура

Планетата Сатурн. Интересни факти: Как изглежда, какъв цвят е? Какъв климат има? Каква температура? Пръстените …

2 Мнения

  1. OT PARVA SRESHTA DALI SI GROZEN ILI 4IST,MARLIAV ,HUBAV PODARJAN,DA GOVORISH 5 EZIKA NIAMAAAAAAA NIKAKVO ZNA4ENIE ZA JENATA ZA NEIA E NAI VAJNO DA IMASH PARI DA E IZDARJASH I DA I IZPALNIAVASH PRISHTEVKITE ILUBOV NIAMA IMA SAMO INTERESI AKO NIAKOI NE E SAGLASEN DA MI OTGOVORI JENITE SA KATO MAIMUNITE DOKATO NE SE HVANE ZA DRUG KLON NE SE PUSKAT OT TOZI KOITO DARJAT

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *