Чичо Скрудж най известният милионер
Чичо Скрудж - най-известният милионер

Дори и на 60 не е късно да станеш милионер

Най-новата борсова милионерка е баба на 60 години

Госпожа Ингебор Моц заработи първия си милион в живота си чрез търговия на борсата за ценни книжа Форекс. Тя споделя, че това е било разковничето, което я направило от безработна, до една доста влиятелна бабка.

Чичо Скрудж - най-известният милионер

На ден тя си докарва средно по 5-10 хил. долара, което не й представлява никаква трудност. Дори смята да продължава да „върти” тази борсова търговия.

Тя е живото доказателство, че никога не е късно да намериш призванието на живота си. Вече навършила 60 години, тя се чувства много щастлива и далеч не мисли да се отдаде на заслужена почивка.

Фрау Моц, както е известна в средите на борсовите инвеститори, с гордост може да носи титлата за най-успешен частен инвеститор в Германия. Нейният опит е като учебник за упоритостта, постоянството и успеха, който може тя да предаде на младите си колеги – борсовите посредници.

Само преди 10 години, спомня си Ингебор, тя е била домакиня, чиито живот е минавал между печката, масата, децата и уроците. Тогава нейният съпруг, който бил счетоводител, я посъветвал да си изпробва късмета с търговията на ценни книжа. Тя цял живот до този момент не е изкарвала никакви пари. Тези думи дълбоко я жегнали, тя се амбицирала да докаже на мъжа си, че може да печели добре. Но не успяла, тъй като малко след този разговор, съпругът на Фрау Моц починал и тя получила в наследство малко ценни книжа.

Оттогава, Ингебор решила да понаучи тънкостите на ценните книжа. И за 10 години тя успяла да си направи много печеливш инвестиционен портфейл, на стойност над 1 млн. долара.

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Планетата Земя. Форма

Планетата Земя. Не е кълбо и не е плоска! Форма на Земята, движение, площ

Истинската и математическата форма на Земята, на нейната повърхност. Геоид. 5 различни научни теории + …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *